Публикувано на 09.05.2008 / 12:47

Следовател и прокурор във Варна се бият заради жена

 

 

Сбилите се за нея мъже са следователят от Военноокръжна прокуратура Андон Андонов и прокурорът от Районна прокуратура – Варна, Мирослав Георгиев, стана ясно от разследване на “Позвънете Новини”. Андонов и въпросната дама живеели на семейни начала в продължение на 3-4 години, но в началото на тази година се разделили. Впоследствие Андонов разбрал, че има опонент в лицето на Георгиев, което довело до емоционалния изблик.
Георгиев е най-новият прокурор от районното обвинение. До скоро е бил младши прокурор и според запознати бил кротък човек. По непотвърдена информация, по-едрият от него съперник му е нанесъл лека телесна повреда. От МБАЛ “Света Анна” заявиха, че не е било преглеждано длъжностно лице. На скандала е била свидетел и варненският адвокат Мария Даскалова, която обаче заяви, че не е видяла самото сбиване. “На този етап няма да правя коментар по случая”, заяви военноокръжният прокурор майор Владимир Чавдаров и допълни, че информация ще бъде оповестена, след като нещата бъдат прецизирани.
“Нищо в момента не е изяснено и няма пълна информация по случая, затова за момента няма да коментирам”, беше реакцията на административния ръководител на Варненска районна прокуратура Цветанка Гетова. До редакционното приключване на броя официална информация по случая нямаше.

 

В. “Позвънете”

Коментари 0 за
“Следовател и прокурор във Варна се бият заради жена”

  1. Мускулите е..не не правят. Привличат погледите на нежния пол, но след това остават големи разочарования.

  2. ТЯ БУЛКАТА НЕ Е ЛОША, АМА ДРУГ Я РАБОТИ ЗДРАВАТА, А ПЪК ТЕЗИ КАЛПАЗАНИ С КУХИТЕ ГЛАВИ ВЗЕЛИ ДА СИ МЕРЯТ ЧУРКИТЕ!

  3. Нали знаете бе, военното правосъдие не е правосъдие, така както, военната музика не е музика/това не съм го измислил аз/, та какво очаквате. Пък на който му е малка п….та, вади пищов или се бие в такива ситуации, ха ха ха ха.

  4. Той Андонов затова ли си помпи мускулите! Да вземе и нещо в главата си да напомпи ще е по-добре. Мале, мале, какви военни следователи имаме!

  5. Селски ергенлък му казва народът на това! Тия хора съвсем полудяха, поне във Варна жени колкото искаш:) Тази ли е елексира на града:) Леле, жалки мъжлета, поне дуел да бяха си обявили, ще им прилича хахаха

  6. Най-после в този град,където е известно мъже с какви наклонности ни управляват,поне на едно място да се сбият заради ЖЕНА!!Аман от обратни!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *