Публикувано на 13.12.2008 / 19:42

Слави Трифонов призова: „Време е да изхвърлим боклука от парламента!“

 

 

Дълго рекламираният клип "No mercy" се оказа промоция на 20-ия поред албум на Слави Трифонов и колегите му. Самото послание "No mercy"( без милост) се оказа насочено към управляващите политици. Трифонов бе в стихията си през вечерите в четвъртък и петък и напомни за паметните "хъшовски" години на предаванията си, когато не цепеше басма на никой от родните политици.
Още в четвъртък с началото на шоуто си Дългия заяви, че спазвайки максимата "око за око, зъб за зъб", по родните политици здраво око и здрав зъб не трябва да останат. "Те се ебават с нас", шокира Дългия. "Трябва да вземем нещата в свои ръце. Ако искаме правосъдие трябва да си го вземем сами. Трябва да го приемем лично. Когато откраднат пари – приемете го лично. Когато ченгета се правят на журналисти – приемете го лично! Когато двама братя се държат братски с цялата власт и разиграват полицията – приемете го лично! И когато кажат, че сме малка държава и от тях не зависи нищо – теглете им една майна !"
Възроденият "хъшовски" дух на Слави призова хората към революция, защото всичко зависи от нас българите! Още с първата си песен шоумен номер едно на републиката направи на пух и прах управляващите изпявайки "Време е някой да изхвърли боклука" на фона на клип с участието на политическия ни елит.
"No mercy" продължи с буквална гавра върху лидерите на тройната коалиция. Актьорите на Слави влязоха в ролите на Доган, Станишев и Сакскобурготски и бяха посрещнати с думите: "Здравейте, циркаджии"! За капак Теньо Гогов в ролята на премиера изпя "Бубулечка кючек", а Доган и царя започнаха да мятат гюбеци покрай него.
На друго едно от парчетата в новия си албум "Минах ли те", докато Дългия го пееше, красавиците от балета му дефилираха по бельо като носеха в ръцете си портрети на родните ни политици, които са ни "минали" по един или друг начин сред които Андрей Луканов, Филип Димитров, Жан Виденов, Надежда Михайлова,Иван Костов, Стефан Софиянски, Симеон и Станишев.
Безмилостният шоумен не пропусна да захапе здравата и Волен Сидеров и Ахмед Доган:" Всички ние сме българи. Затова се вбесявам на всякакви националистични ,фашизоидни елементи, които се опитват да ни делят и да ни насъскват един срещу друг. Тъпо и нелепо е, че един луд и доведеният му син се опитват да правят на луди цялата държава само, защото са се докопали до власт. Те няма да променят системата и няма да оправят държавата. Един педофил, един педераст и един наркоман не правят нов политически елит. Правят бардак!". ДПС и Доган също го отнесоха като бяха нарочени, че държат електората си чрез страх и икономически шантаж.
На фона на всичко това бат Бойко също присъства в "No mercy" с ореола на бъдещия премиер.
Скандалните издания на "No mercy" шокираха както аудиторията на Слави, така и хората, които не го харесват. В интернет форумите хората са учудени от внезапната и брутална атака на Дългия към управляващите, като в крайна сметка отзивите са позитивни. Остава да видим дали патриотичният изблик на шоумена ще повлияе на хората и в крайна сметка "боклука ще бъде изхвърлен".

Георги Стоянов

Afera.bg С твърде сериозна скептичност приемаме този “внезапен” предизборен, революционен изблик на Слави Трифонов. Още повече, че той съвпада със затихващия му рейтинг. А и зад цялата революция се усеща мириса на пожарникарския шланг. Ще поживеем, ще видим доколко Слави е искрен, или просто залага на единственото, което мисли, че ще го измъкне от срутването надолу – спомена за “Хъшове”.

Коментари 0 за
“Слави Трифонов призова: „Време е да изхвърлим боклука от парламента!“”

 1. Този Дълъг педераст пак разиграва тятър пред народа.Уж много бил ядосан на властта,а пък властта уж много се убидила от последното му предаване.Че то ако беше така,то Комунистите щяха да му бият шута от казионната бтв.по друга линия(например аферите с ддс).Според мен целта е да са баламосва народа и да се ръзбива електората на малки части.Май Славчо Главчо усеща,че ще яде хурката барабар Гергов и Ковачки.

 2. Видяхте ли какво направи слави в понеделник? Едно такова нещо на година е досттъчно за чудния зоокът наречен българия, който и вие обитавате. Питам ви кой друг в прайм тайма е направил това?

 3. Тоя ненормалник,който сложи началото на чалгата и безмилостно я разпростронява се сетил да изхвърля боклуците от парламента. Той и такива копелета като него опростачват ежеднивно подрастващото поколение,непрекъснато се лее в предаванията му пошлост, цинизъм и подигравки със всичко и всеки,който не му харесва. Уж беше сляп пък се оказа лъжа. Що за човек е това?

 4. Слави внимавай как се въртиш.Ако си разбрал къде е истината трябва първо да се извиниш,защото твойте номера на времето много навредиха на демократечните промени.сега да не стане така че да се чудиш от къде идва народното недоверие.Българинът не е толкова залупен както някой си мислят.Всеки трябва да отговаря за това каквото сам си е направил.

 5. Този нащия имитатор,хюбавец нежен, пак зацикли.Как не го е срам.Гледате старите записи на шоуто на Т. Колев .Погледайте Джей Лено…………..Сега се кандидатира за „Метач на парламента“.Гати ужаса…..Тук трябва да се намеси лекар с друга специалност,не с извадилото от криза заболяване , а това свързано с разтроенитето на личоста му.

 6. АЗ не харесвам Трифонов, той,така или иначе е чалга мен.Каква е целта му, не е ясно. Но е абсолютно прав,че тази паплач на власт и тези депутати трябва да бъдат изметени с желязна метла.

 7. Изглежда това момче Слави Тр. изпълнява поръчки, иначе ако мисли логично, че види, че е ЖАЛЪК.
  Не го гледам, никой от семейството и познатите му, смятат го за човек БЕЗ ЛИЧНО МНЕНИЕ.
  А както виждам и целия форум е на това мнение…
  Сте бъде аплодиран от Станишев , Първанов и Доган, под формата, че е направил „градивна „критика, а те пък са „толерантни“… към медиите…(?!?)
  Ясна е играта…

 8. Слави Трифонов и кликата му-Алгафари и др. са едни от главните виновници за падането на правителството на Иван Костов, Петър Стоянов, Надежда Михайлова.
  Няма да забрав ЦЯЛАТА ГНУСОТА, с която се вихреха и ОКЕПАЗЯВАХА тогава демократичното правителство.
  Понеже сега нещата са много показателни , а и лъснаха ИСТИНСКИТЕ ЛИЦА и ИДЕИ на Алгафари и сие… Слави Трифонов реши да замаже нещата- т.е… че е ПРОТИВ ВСЯКО ПРАВИТЕЛСТВО…. и дефилира с портрети на настоящото правителство… НО>>> ЗАБЕЛЕЖЕТЕ; НЕ ПРОПУСКА да омеши ОТНОВО с настоящото правителство и ОПОЗИЦИЯТА!!!!????

 9. Слави,ще ослепееш напълно от толкова глупост!Подлога мръсна и за теб ще има съд!Проклет да си!

 10. Прочетете Г. Стоев да видите какво отношение имат мутрите към него. По рожденните дни на Илия Павлов той лично водеше партитата и оргиите и само гледаше Илия да се наведе и той да му цуне задните части. От две години шоуто залязва прогресивно. То не бяха танци то не бяха напъни но работата не върви. Е разгеле се появи бат Бойко и патриотизмът отново размъти празната учиндолска глава. Патриотизъм ли казах? Грешка!! Себският инстинкт или синдрома Андрешко. Момчето надуши келепира. Хем патриот, хем шоуто ще стане вечно, хем някоя друга парица. Това е Слави патриота.

 11. благодарение на този учиндолски простак в съвременния български език се роди понятие „трифонизация и опростачване на народа“.самия той беше слуга на гореописаните, които му поръчаха телевизионно време за да го гледа мало и голямо, докато те си крадоха чрез схемите о обръчите. сега тръгнал да си оправя заспалия рейтинг.боклука включва и него! казах.

 12. Слави пак яхна метлата – да спаси ниския рейтинг на шоуто си. Тоя индивид го познавам от времето на Ку-ку – с мазна дълга коса на плитка, дънкова риза и гащи от същия плат, и сафари, разбира се. Чумееше пред БНТ, докато ортаците му- Дилов син с лула, и костюмираните Корумбашев и Алгафари се правиха на велики телевизионери в кабинета си в държавната медия. Но Славчо си приватизира още тогава „патриотизма“, а всички останали родолюбци, кучета ги яли…

 13. И ЗАПОДСКАЧА КАТО МАЙМУНКА НА ПАНАИР ОТНОВО!
  ИМА ЛИ ОЩЕ ГЛУПАЦИ ДА МУ ГЛЕДАТ НА ПРОСТИЯ ЧАЛГАР ТЪПАНАРСКОТО ПОРЪЧКОВО ПРЕДАВАНЕ? ФАКТЪТ,ЧЕ СЕГА ЗА НЕГО ВЕЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ НОВИЯ ПАРТНЬОР НА ГЕРБ,НО ДО НЕОТДАВНА НЕГОВ НАЙ-ЛЮТ ВРАГ ИВАН КОСТОВ,А НА НЕГОВО МЯСТО Е СЛОЖЕН В.СИДЕРОВ,КОЙТО НИКОГА НЕ Е БИЛ ВЪВ ВЛАСТТА НО Е ЗА ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО,Е ПОКАЗАТЕЛЕН!

 14. Да,време е!Да вземем нещата в свои ръце и да изхвърлим боклука!Възторжено приемам идеята!Според мен,между първите озовали се на сметището, трябва да е учиндолският интелектуалец Славчо.Скромните му умствени възможности не са пречка да се изживява,като „шоумен №1 на републиката“.Длъжността му е вменена,заради външния вид.Тябва да внушава „мачизъм“,“непукизъм“ и „смелост“.За разлика от него,слагащите думички в устата му, хич не са глупави.Момчето е готово да се надупи на всеки и да изпълни всяка поръчка,стига да е добре платена.Напуснаха по-добрите манипулатори и гафовете зачестиха.Неизбежно е.

 15. Премиерът Станишев,
  г-н Сертов и служители от ДАНС
  реагираха на Кавказката война само 4 часа
  след като снарядите убиваха спящи мирни жители в Южна Осетия?
  Реагираха
  и предложиха Решение
  на сложната Международна обстановка
  между Русия и Грузия!
  Кога реагираха Лидерите на ЕС?
  Те все още умуват
  как,
  от кого
  и защо е започнала
  Кавказката война!
  Летяха като метеори
  след като войната приключи
  на 5-я ден!
  Къде беше Вашият кумир Бойко тогава!
  В леглото на някоя фолкпевица
  или в поредното ТВ студио!
  Слави,
  свалете черните очила!
  Не гледайте всичко в черно!
  ЖАЛКО!!!

 16. Да разбирате от политика е съвсем друго!
  Аз също критикувам политиците,
  но им показвам грешките!
  Вие ги плюете!
  Това прави и Вашият кумир Бойко Борисов!
  Клевети България,
  Българските политици по време на всяка публична изява!
  Дори и пред чужди журналисти-Рот, представители на Олаф,
  пред Ангела Меркел и ЕНП!
  Вие го гласите за Премиер?!
  Та той назова „вампир“ и „червена бабичка“ дъщеря ми,
  защото заедно с будни софиянци
  се застъпи за междублоковото зелено пространство до 20 Поликлиника!
  Мене „мафия“,
  защото като хиляди други съм бил член на БКП!
  А знаете ли Слави,

 17. Уважаеми Господине,

  Говорят, че Вие сте назовали
  „стари чанти“ журналистите от БНР-Програма „Хоризонт“ !
  И не слушате тази програма по БНР!
  Била много скучна за Вашия интелект!
  А може би защото БНР не излъчва Вашите песни, които са обикновена Чалга!
  Не си кривя душата.
  Харесва ми песента и клипа,
  където Вие пеете до едно знаме и наоколо летят снаряди!
  Защо вече не гледам шоуто на Слави?
  Защото хуморът му е елементарен!
  В самото начало ми харесваха диалозите с гостите, поканени от Слави!
  Музикантите са вирзуози-като изпълнители!
  Слави,
  да плюете по Българските политици е едно

 18. Портретите са на всички министър председатели и не е Надежда Михайлова, а Ренета Инджова. Моля да се поправите!

 19. Айде си4кото бубуле4 ка 4ка 4ка 4ка ейййй, бързо пред урнитееееее!!!!

 20. …Един иван Костов ,един 4ерен циганин ви е достатъ4ен да се насерете!Той идва ама с образа на каубоя Бойко Бориосов и води ада за БСП след себе си!А аз ще гледам филма…беден ама жив и със зрелище истори4еско което не всеки 4овек има шанс да види!Долу БСП да живее Бойко Борисов

 21. хахахаха!Умирам си от смях!Таз държава е това за боговете което за хората са мухите…хахаха !Смешно е…но боговете стари си отиват!Гледах ги старите богове-Зевс-собственик на ел мафията,фалирал горкия един гръм не може да направи,4е и тълпата Р.ов4 го нари4а… И един авантюрист виждам…той ти4а и води ада след себе си…Не не е Уаът Ърп-=ББ се вика…Но 4ервени шал4ета и петолъ4ки не признава!И вий 4ервени главорези и шал4ета дето ревете,4е нямало в България Пино4ет да ви вкара в стадиона и да ви разстреля-разбира се,4е няма!Вие сте една 6епа мишки няма да хабим стадионите за вас!…

 22. Без сценаристите си Славе е нищо.И тяхна е отговорността за всеобщото опростачване на шоуто с цел пари, пари и пак пари.Хем искат да минат за нравствени ментори,хем използват талантите си за сатиризиране на всичко и всички.
  С изключение на един-бате Бойко.Не допускам ,че толкова интелигентни хора наистина откриват месиански качества в един доста семпъл ментално човек.Презирам ги -power is manyqthe many is a power

 23. Перфектно шоу, перфектен албум и перфектно представяне. Единственият човек в България, който не се страхува да каже толкова много истини в очите на онези, които ни „управляват“ и да им се подиграе по подобен начин. Продължавайте все така!

 24. Когато снощи гледах началото на предаването му – което започна с оплюване на „Атака“ – се запитах – Славчо, колко ти платиха пак червените за оплюването на „Атака“ ? Защото мислех че вече е приключил с това – и сега бях изненадан как така Славчо се нахвърли отново яростно срещу „Атака“

 25. По кой ли въпрос не се е пенил учиндолеца?През годините сде е мъчил да се пробута и набута в печелившата група.Много крясъци,много плюнки произвежда и поради това създава впечатлението за нечистоплътност.Но не мога да отрека, и това харесвам у него, че поне веднаж в годината се сеща за българския дух и се опитва да го събуди у народа.

 26. Левентът заиграваше навремето със СДС, НДСВ и т.н. повече от очевадно е, че сега негов кумир е Бате Борисов! Интересно, какво ли мисли приятелят му Г.Гергов за поредните плонжове на „шоумена“!?!

 27. Не гледам предаването от 2 години, но точно това случайно видях. Изпитах погнуса:отново това същество получи роля, от Бойко, и себеподобните,разбира се! И всичко беше толкова изкуствено,че единственото,което си помислих беше: за много пари се е продал. Но както се казва-насила само можеш да вземеш,не можеш да дадеш, та и Слави…Ако има все още останали свестни хора в тази държава,нека да се опомнят:не ви ли стигнаха тези 19 години ШОУ?!

 28. E Borko, vse niakoi triabva da izrazi nedovolstvo, ne che zashtitavam Slavi no vse pak e niakakva tribuna, a kade e naroda? Niakoi triabva da mu vduhne kuraj vse pak, da go subudi ot letargiata na novia komunizam.

 29. Дано да продължава в същия дух !Крайно време беше хъшовете да се завърнат !

 30. Патриот е Слави-патриот е
  ,дупе дава за благото наНарода,
  но не своя вонящ гъз братя-дава
  а дава задника на Народа!

 31. Не приемам този поръчков шоумен да бъде изразител на обществените настроения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *