Публикувано на 20.06.2020 / 15:19

СКЪПИ ЦАРЮ БОЙКО, ВНИМАВАЙ КАКВО ЦИТИРАШ В КАКВО СЕ КЪЛНЕШ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ТЕ ИЗШИБА НЯКОЙ КРАЙЪГЪЛЕН КАМЪК В ГЛАВАТА!

СКЪПИ ЦАРЮ БОЙКО, ВНИМАВАЙ КАКВО ЦИТИРАШ В КАКВО СЕ КЪЛНЕШ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ТЕ ИЗШИБА НЯКОЙ КРАЙЪГЪЛЕН КАМЪК В ГЛАВАТА!Борисов днес изръси няколко Соломонови притчи. Убеден съм, че ако го питаш, кой всъщност е цар Соломон, максимум би могъл да предположи, че е някакъв далечен лелинчо на Нетаняху.

Бойко обаче трябва да знае, че старозаветния Бог е бил доста мрачно типче, на моменти дори брутално и крайно непрощаващо типче. В сравнение с татко си, Исус си е бил направо чист либерал! Дет се вика, човек на Сорос.

Освен това, уважаеми г-н премиер, казвам го щото виждам, че след Винету сега сте увлечен по Библията и строежите, та затова да знаете от мен, Стената на плача (известна у нас още като Стената на Тити Папазов) е била подпорна стена. Като оная, дето вие я вдигате в Алепу. Единствената разлика, освен инвестиционния проект, разбира се, е факта, че вие не сте Ирод Велики. Изрод Велики, да, но той не е споменат в юдаизма. Дори в банкянският му клон.

Така че, скъпи царю Бойко, внимавай какво цитираш, че както лековато се кълнеш в последно време, накрая ще вземе да те изшиба някой крайъгълен камък в главата. Щото, пич, Аврамова (въпреки етимологията на името) няма нищо общо с майстор Хирам, ако ме разбираш, за какво въобще ти говоря…

И накрая, нека те черпя и аз един старозаветен лаф. На, чети си, сладко, сладко…

“Ако в самозабрава си направил глупост и си намислил зло, тури ръка на уста;”

Васил Петев

Коментари 33 за
“СКЪПИ ЦАРЮ БОЙКО, ВНИМАВАЙ КАКВО ЦИТИРАШ В КАКВО СЕ КЪЛНЕШ, ЧЕ ЩЕ ВЗЕМЕ ДА ТЕ ИЗШИБА НЯКОЙ КРАЙЪГЪЛЕН КАМЪК В ГЛАВАТА!”

 1. да эаколим Боко Свинята,
  дето ограби с 25 милиярда
  дълг Страната

  урааа

 2. Обърнахте ли внимание че от чекмеджето е взимано, не е пълно. Евтина курветина, много скромна

 3. Снимката е направена от Курветина поканена за секс. След като Бай Хуй си е изпразнил ташак-батерийте бързо-бързо го е повалил тежък сън. Курветината прави снимки , взема си заплатката и Корона Чао, а в това непробудно Време, Бай Хуьо сънува какво ? а познайте де !!
  Сънува …………………………………………………
  …………………………………………………………………………………………………………………………..
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  …………………………………………………………….
  Р П Г – 7

 4. Изродът от Банкя ще се пръсне много скоро. От какво ли? От простотия и от страх.Моля, нека всички девойки, които са му се отдавали срещу пари или чрез упражняване на насилие и заплахи, да публикуват спомени, видео и аудиозаписи.
  Крайно време е нерезът да получи заслуженото от ветеринарите.Няма само кози и овце да трепят.

 5. Извикайте спешнаталудница на помощ , защото ние като народ не ставаме….

 6. Много хитро да си криеш кайметата в спалнята на „Секвоя“.
  Там нема да влезне ни крадец, ни прокурор …
  Какво ли би имало в гардероба, щом от чекмеджето се показва кинта за малка, но лъскава яхта?

 7. Боко Свинята

  ОГРАБИ

  с 25 милиярда дълг Страната

  Да эаколиме Боко Свинята,
  дето ОГРАБИ Страната

  урааа

  1. най-напред да ти кажа,че се пише милиАрди,а не милиЯрди!После-използването на е-оборотное от руската азбука може да се дължи на липса на кирилица(което не е оправдание ако можеш да работиш с компютър),но да изписваш заколимЕ…..това си е чисто проява на дебилизъм
   нищо лично към теб,дон педро,но ако си дон….нали разбираш….трябва по-така да пишеш,а то и колкото и истина да си написал,това отвращава!И престанете да се правите на Б.Б.-направимЕ,откраднемЕ,насеремЕ и т.н.
   има Български език и правила за писане и изговаряне!!!

 8. С 200 в дупарата, и си се върти и си се такова... каза:

  Имаме новина: Боко Тиквата Бай Хуй редовно си викал проститутки у тях, правел оргии…Някоя от поканените на гости жрици на платената любов е направила снимки на Толупа и ги е предала/продала, където трябва.
  Четете тук:
  http://www.jilo.bg

 9. Моя пък пищов стреля със фурми.
  Четвърти километър отваря ,,Чекмеже банк“ на всеки километър.
  Мария,ти как си бе,държиш ли му края ?
  Като няма далавера ше има куантанамера…
  И аз спестявам ама ги турям в бойлера да не ги намери кулачкатадъртадебаидебиласидеба откъде я намерих не знам.
  Куче в чекмеже и пари в чекмеже не се държат !

 10. Боковите изплисквания днес в Стара Загора са чиста проба паника и психясване. Замаскирани като „спокойно спинкане“ и прегръдки с безброй напращели герберски моми. Толкова много народни поговорки му е втълпила клетата бездомна Севда, толкова библейски притчи е извадила от цитатника – а той ги повтаря папагалски, без да ги разбира. Важното е да се удари по този, по онзи… Че врагове – дал Господ. Но нищо де, важното е, че СТРОИМ и ще оставим разни работи за 100 години напред. Който иска, да вярва. Който иска, да забрави какво се е случило вчера-завчера. Снимки, записи, гафове, хипопотамски телеса до милиони евро, пищови и мехлем срещу херпес… Смях по целия свят. Това го няма даже в Черна Африка, да ме прощават бушмените. Никой още не е снимал техен вожд спящ и безпомощен, готов за отстрелване. Най-малкото няколко отровни змии и леопарди ще го пазят, ако ги няма воините с копията.

 11. Какъв цар е,този клоун. Бай Ганьо от времето на А.Константинов, без грам различие, простак и нещо в повече е дори.И ако Ганьо ни е излагал сред Европа, то сегашния ни изложи и пред света.Един вид еволюрирал,до безкрай. Няма такова падение,такъв срам и низост,за всеки един българин в всяка една точка ,по света.

  1. Бай Ганьо от Алеко е на светлинни години пред ози Гений на мисълта

 12. Много добър текст, макар и леко пренебрежително към вярата. Дали г-н Петев не прави препратка към Библеотекарски университет чрез майстор Хирам? Нека не забравяме и щтенията на цар Соломон по Савската царица.

 13. Пак ли? Не може да си отдъхне човек и да се съвземе от културния шок! Засенчва дори Илиос. Изгрява всеки ден на екран и така- до вечерта…Пълно радиационно облъчване.

 14. „Поражението е едно, а позора – съвсем друго нещо.“
  Уинстън Чърчил

 15. Петев, много лековато, фриволно, „ташаклийски“ правиш препратки към Библията и „крайъгълния камък“.
  Знай, „Господ не е за подигравки“

 16. „Дрон ме гони мамо,

  дрон ме стига

  кюлчетата с злато мамо

  иска да задига“

  1. Назаем от Proksimable 2:
   „Докато няКОЙ трупат Пачки по 5ОО тачки в Евра и кюлчета Злато …
   Доброволци ще приемат капачки през уикенда в 15 града.
   Тази събота и неделя ще можете да предадете пластмасови капачки в рамките на кампанията „Капачки за бъдеще“.
   В рамките на 2 години инициаторите подмениха най-старите кувьози в 22 общински болници в България.“

   А EUROмутрата ще дари една пачка ЕВРО и две кюлчета злато.

 17. При психиатъра:
  – От какво се оплаквате?
  – Предчувствието ми предсказва едно, интуицията – второ, а вътрешния глас – трето!

  1. Търся да закупя дрон, който отваря нощни шкафчета и реди пачки вътре.

 18. Нещастния ни изрод, размина му се покупката на нов самолет да се развява и прегръща където му падне. Тъпа долна свиня, какво ще правиш с толкова крадени пари.

 19. Урод мръсен превърна един народ в заложник на всичките ти психопатии Къде ще ги носиш! Един на два е!

 20. заменям царство за един кон-Ричард ІІІ ….ще стане-заменям ЦАРСТВО за…един Фал-кон…

 21. Киното и литературата са посветили достатъчно произведения, в които главния герой се опитва да живее в два свята едновременно. Праведния изисква много усилия – спазване на обществените норми, образованост, себеусъвършенстване, уважение към другите , смиреност и прочие добродетели. Другия изисква само едно – престъпна психика. Оформиш ли я , минаваш в тъмната част на живота и започваш да гребеш с пълни шепи. Парите, жените, алкохола, стимуланти, автомобили това е критерия за престиж. Изтеклите запис и снимки ме накараха да потърся отговора на въпроса в кой свят живее Главния български герой. След 1989 г. до момента , в който става главен секретар на МВР той е избрал по лекия начин на живот. Неправедния / разбирай бандитски/ начин на живот не нараняват психиката и най-вече душата му , а само оставят неизтриваема следа в досието му. Досието, на което е заложник и до днес и диктува следващите му решения. Ставайки важен член на държавния апарат съдбата му казва“ Давам ти втори и последен шанс да преминеш в светлата част на живота. На 40 плюс години си, отхвърли миналите си постъпки и изживей остатъка от живота си праведно.“ За да послушаш съвета на съдбата се изискват морални качества. Ама къде ги в нашия Главен герой тези качества. Той понеже си е прост , според неговите лични излияния отговаря на съдбата “ Не те разбирам какво ми говориш, но за да си доволна през деня ще съм това, което се очаква от мен, а вечер ще си я карам по старо му.“ Учудената съдба му напомня “ Нали не си забравил, че накрая трябва да платиш сметката си, а тя ще е скъпа“ . Той самоуверено и отговаря “ Няма аз да плащам, другите ще плащат.“ Оттеглила се съдбата и Главния герой подкарал двойнствения си живот. През деня се упражнявал във воденето на светски дела, вършел собствената си социология, карайки джип със спуснат прозорец, прегръщайки були и свати , на които оставал умилителния спомен, че са се фотографирали с дебеланкото. Режел лентички с нестихваща страст , ритал топка и копирал всичко , което неговия идол Тодор Живков правеше за да се докара като човек от народа. Вечер обаче живеел истинския си живот . Задействал хора и организации да мачкат човешки съдби, да отнемат бизнеси , да пълни чекмеджета с „благинки“. Напълно споделял максимата, че един мъж не може да преспи с всички жени на света, но е хубаво да опита. Опиянен от живота и факта как лесно му се получават нещата си отгледа армия от лакеи да обслужват прищевките му, за което плаща с държавни пари. Главния герой обаче забрави, че няма безплатен обяд. Не щеш ли през последните седмици започват да пристигат неплатени сметки от ония фриволният живот. Сега отказва да ги плаща, но ще идват нови и по смразяващи. Все някога ще се появи и Частния съдия изпълнител, който ще събере вземанията. Да имаш два живота може и да е временна привилегия, но се плащат две сметки. Следващата година на изборите настъпва падежа на втората. rashevvoice.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *