Регистрация
Публикувано на 17.12.2016 / 22:57

СКАНДАЛ! СМЕНИХА СЪДИЯТА ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО В ЛЮКСЕМБУРГ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ НА 3-МА ЗНАКОВИ БЪЛГАРИ СРЕЩУ 15 МИЛИОНА … КОМПЛИМЕНТА!

пране на париПреди година избухна скандал, който бързо бе удавен в тотално мълчание от страна на българските власти, включително и от прокуратурата – че три български знаково високопоставени лица са разследвани за пране на пари в Люксембург.

АФЕРА разполага с ексклузивна информация, предоставена ни от брилянтни източници, но тъй като кой каквито афери и далавери дипли, все АФЕРА съдят, че казала истината, този път ще питаме властите, поднасяйки им следните въпроси:

 1. Знаят ли кои са тримата българи, разследвани за пране на пари? Техните инициали – Б.Б., Д.П. и В.З. ли са? Ако не знаят, защо властите и службите и не знаят, пък АФЕРА знае?
 2. „Пенсиониран“ ли е и на практика – отстранен ли е съдията по разследването, което трябва да се води за прането на пари?
 3. Имало ли е разговор на същия съдия с високопоставено лице от ЕК, също от Люксембург, преди магистратът, да се „отегли“?
 4. Получил ли е магистратът 15 милиона … комплимента?
 5. Каква информация имат българските власти и прокуратурата за това разследване?

Скандалът е огромен и рано или късно ще блесне в пълната си светлина. А както е знайно, що е рекла АФЕРА, все е вярно.

Afera.bg

Коментари 8 за
“СКАНДАЛ! СМЕНИХА СЪДИЯТА ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО В ЛЮКСЕМБУРГ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ НА 3-МА ЗНАКОВИ БЪЛГАРИ СРЕЩУ 15 МИЛИОНА … КОМПЛИМЕНТА!”

 1. Тия дето не ги лови Прокуратурата накрая ги хваща „ПРОКУРАТУРАТА“..
  Историята го е доказала а пък все още теоретично погледнато няма измислена кола с броня която да устой на кръстосан огън
  с 2 или повече РПГ-а……

 2. Тролче Fara Fara – “ това цру, фбр, фсб, мосад, ми-6, скотланд ярд, да не говорим за данс, ряпа да ядат пред сайта афера“ – нещата са много по-прости, все още на тази земя има честни хора, които не си продават достойнството за разлика от теб.

  1. Валентин Златев – Лукойл !! Той отговаря на буквите …а ако проследиме тънката червена нишка …отговаря на далаверите с петрол …със устройствата които ужким ЩЕЛИ да монтират …итн… итн . Браво афера !!!Скоро тези трябва да облекат раираните костюми !!

   1. Според раследващ журналист от СКАТ Тв България ГУБИ м-у 600-700 МИЛИОНА лева на година от контрабанда на ГОРИВА и НЕплащане на данъци отстрана на шефа на ЛУКОЙЛ.От както ГЕРБ е на власт ЛУКОЙЛ е все на загуба по документи иНЕплаща никакви данъци към хазната.Всъщото време шефа на ЛУКОЙЛ има 5 ОГРОМНИ ХОТЕЛА струващи стотици милиона лева.Последния му хотел открит 2015година м-у Свети ВЛАС и Слънчев Бряг е с 600 СТАИ 3 огромни басейна и струва над 200 МИЛИОНА лева има вид на нещо средно м-у еврейска синагога и катедралата във Ватикана предния му хотел в Обзор построен в-у ПЯСЪКА е също доста внушителен и прилича на Византийски Манастир в Правец има спортни центрове с футболни голф игрища в Слънчев бряг хотел на 1а линия а последната му придобвка е КОНЮШНЯ с елитни жребчета ВСЯКО СТРУВАЩО НАД половин миион лева в Шуменско село където се изживява като арабски петролен ШЕЙХ за който законите и правилата на България вече 9-таГОДИНА НЕважат

    1. По времето когато ББ е на власт шефа на ЛУКОЙЛ освен с мега хотелски комплекси конезавод се сдобива иснякоко СОЛАРНИ парка от които се оказва че ПЕЧЕЛИ много над 12МИЛИОНА лева нагодина.Така въпросния правешки играч успява да измести от 1-то място даже и Цветелина Борислава не короновата царица на ВЕЙ централите и галеното дете на Синята идея Иво Прокопиев .Излиза така че ЛУКОЙЛ е перманентно на ЗАГУБА НЕплаща данъци а шефа строи със з а м а х нови и нови хотели-палати и вей мощности.ЛУКОЙЛ е ЕДИНСТВЕНАТА в СВЕТА по документи губеща петролна рафинерия БЕЗ аналог в световната икономика .В цял свят всички рафинерия са на ПЕЧАЛБА и плащат сериозни данъци ДДС на съответната държава но не и във България под вещтото ГЕРБуправление

 3. Ако има сериозно разследване ..,няма значение кой е съдията

 4. Не пипайте парите на Б.Б. защото трябва да си плаща за ебането в гъза.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>