Публикувано на 23.09.2019 / 16:51

СКАНДАЛ! НАПАЗАРЕНАТА ДА МЛЪКНЕ ТЕЛЕВИЗИЯ BIT – ОФИС НА ЦВЕТАНОВ!

СКАНДАЛ! НАПАЗАРЕНАТА ДА МЛЪКНЕ ТЕЛЕВИЗИЯ BIT – ОФИС НА ЦВЕТАНОВ!Не сте забравили, нали, как ПРИНУДИТЕЛНО И НАКАЗАТЕЛНО СПРЯХА И НАПАЗАРУВАХА ТЕЛЕВИЗИЯ BIT?!
За да запушат устите на телевизията, която не лижеше задника на властта.
След като спряха и напазариха BIT телевизия, преди три месеца и отнеха и лиценза от СЕМ, поради абсолютното и бездействие.

Е, сега – затаете дъх!

На ул. „8 декември“ №13 офис 8 се помещава офиса на „евроатлантика“ Цветан Цветанов и неговия евроатлантически център за сигурност!
А офиса на Цветанов е в бившия офис на нюз рума на телевизия BIT!

Това е видно на сайта на центъра на Цветанов: http://www.easecurity.org/

В интервю за бтв Цветанов https://btvnovinite.bg/bulgaria/cvetan-cvetanov-analizator-ima-mnogo-greshki-po-vreme-na-kampanijata-ne-samo-na-gerb.html
даже е сниман до вратата на нюз рума на бившата BIT!

Никой от журналята обаче не се светна да го пита – КОЙ спря BIT, КОЙ принудително я напазари, КОЙ я докара дотам преди три месеца СЕМ да и отнеме лиценза и в чия услуга бе всичко това.

Ето на! В чия услуга! Цветан Цветанов днес седи в бившия нюз рум на BIT и се прави на евроатлантически анализатор!

Afera.bg

Коментари 34 за
“СКАНДАЛ! НАПАЗАРЕНАТА ДА МЛЪКНЕ ТЕЛЕВИЗИЯ BIT – ОФИС НА ЦВЕТАНОВ!”

 1. Да се надяваме, че това не е официалният офис на ЦРУ и ЦВ. ЦВ. не е в ролята на резидент? За по-сигурно прокурор Гешефф може да направи проверка за наличието на хора с тройно предназначение. Успех в тъпанарщините!

 2. Само два месеца, след като конгресът на ГЕРБ се събра за час, за да смени човека, който от 2006 насам изграждаше партията, Цветан Цветанов възкръсна чрез нов проект – неправителствената организация “Евроатлантически център за сигурност”.

  Обяви го миналата седмица, след което се появи с интервюта в две големи медии.

  Завръщането на Цветанов

  Като за първи публични изяви, Цветанов каза и намекна твърде много – че с премиера и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов, чийто гръб пазеше близо 13 години, вече не са приятели; че има нужда от защита и утвърждаване на евроатлантическите ценности в една страна, която вече повече от десетилетие е член на НАТО и ЕС; че ГЕРБ преднамерено отстъпва на ДПС завоювани позиции в смесените райони.

  С учредяването на неправителствената организация Цветанов даде заявка, че няма да се оттегли от политическата сцена. Няма да потъне в забвение. И няма да създаде поредната маргинална партия – грешка, която допуснаха други низвергнати като него. Макар политическата му кариера да бе прекъсната, макар вече да не е в групата на хората, които взимат важните решения, Цветанов ще продължи да участва в правенето на политики. Именно това намерение прозира зад оглавения от него “Евроатлантически център за сигурност”.

  За проекта си Цветанов има солида външна подкрепа: високопоставени експерти от САЩ, работили като сътрудници на американски президенти, представители на Световния еврейски конгрес, германски политици от Бавария – все хора, с които се е сближил по време на политическата си кариера. А сред първите членове на Центъра са известни личности като журналиста Христо Христов, проф. Румен Кънчев, проф. Евелина Келбечева. Казано накратко: лъгали са се тези, които след “Апартаментгейт” смятаха, че с Цветанов е свършено.

  С Борисов вече не са приятели. Какво означава това?

  Иронично, но най-потърпевш от неговото отстраняване се окачва човекът, с когото довчера бяха “семейство” (по думите на самия Борисов). Докато двамата бяха тандем, ролята на “лошото ченге” беше отредена на Цветанов. На негова сметка бе записан скандалът с подслушването в първия кабинет на ГЕРБ, а “доброто ченге” Борисов се правеше, че това не го засяга. За “лошото ченге” все се появяваше по някой компромат с апартаменти, за “доброто” – нищо. “Лошото ченге” каза, че трябва да изгоним руски дипломати заради аферата “Скрипал”, “доброто” – че никого няма да гоним. „Лошото ченге” подкрепяше твърдите санкции срещу Русия заради анексията на Крим, “доброто” се молеше на Бог да паднат.

  Сега “лошо ченге” вече няма. И никой от обкръжението на Борисов не смее да каже нещо, което добрият вожд няма да одобри. Намекна го и Цветанов – по неговите думи, премиерът бил обграден от хора, които му казват това, което иска да чуе. “Подмазвачи ли?”, попита интервюиращата журналистка. “Вие го казахте”, отвърна Цветанов. Който, впрочем, вече говори по-различно – стегнато и ясно.

  Познаваме ли този Цветанов?

  Тепърва ще се запознаваме с новия Цветанов. Позицията на шеф на НПО му дава по-голяма свобода на изразяване. Така например той обяви в прав текст, че България е редно да говори за “Черно море и за нарушаване на международното право от страна на Русия”. Каза също така, че в Северна Македония все повече свързват София с аферата около Орце Камчев. Говори и за енергийни проекти, свързани с Русия.

  Във фокуса на вниманието му попаднаха и политическите борби покрай местните избори. Прогнозата на Цветанов: ГЕРБ ще са първа политическа сила, но няма да имат сегашните над 130 кмета, а най-печеливши ще са ДПС – не без помощта на ГЕРБ, които ще направят отстъпление в смесените райони. Защо? Заради решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ “не навсякъде и не на всяка цена ГЕРБ да има представителство“. Това води до отдръпване и демотивиране на достойните мюсюлмани и българо-мохамедани, които припознаха ГЕРБ като единствена алтернатива, обясни Цветанов.

  Безспорен факт е, че десетки хиляди български мюсюлмани гласуваха за управляващата партия – и така бе нарушен монополът на ДПС над етническия вот. Неслучайно сега припомнят едно изявление на Валери Симеонов, в което той бе коментирал отстраняването на Цветанов със следните думи: „За мен е показателно, че след като лично Цветанов постигна много сериозен пробив в смесените общини и откъсна доста сериозен електорат от ДПС, той беше освободен от работа, което говори за една предполагаема връзка между г-н Борисов и ДПС“.

  Един епизод от май 2013 година

  Впрочем, паметен е един парламентарен сблъсък между Цветанов и Пеевски през май 2013, когато се гласуваше кабинета “Орешарски”. Тогава депутатът от ГЕРБ заяви, че когато като вътрешен министър отишъл на среща с главния прокурор, там изненадващо за него се появил и Пеевски. Наред с това Цветанов атакува Пеевски за влиянието му в новия кабинет, в отговор на което депутатът от ДПС изригна и заплаши, че с Цветанов “ще се занимава правораздавателната система”. Това обаче не попречи осем месеца по-късно Цветанов да обяви публично, че “Делян Пеевски управлява прокуратурата чрез огромното си влияние във Висшия съдебен съвет и чрез главния прокурор Сотир Цацаров”. Нещо, което никога няма да чуем от “доброто ченге”. Нито пък от когото и да било другиго във властта. В същото време трябва да кажем, че към момента съдебната система не е сред обявените приоритети на оглавявания от Цветанов „Евроатлантически център за сигурност“.

  Назрява и този въпрос – сега, когато Цветанов е свален, кой ще отиде през февруари догодина на Националната молитвена закуска във Вашингтон…

 3. Всеки българин се смята за потенциален депутат, политик, водач на партия или най-малкото главен секретар на министерство. По-долу — не. Всеки българин иска да влезе в парламента.Не отива да печели пари по честен начин — с търговия, с работа, с чифлика си, ами гледа все към парламента, гледа все към Министерския съвет. Българинът като не може сам да се справи с враговете си, вика на помощ или държавата, или полицията, което е все едно. Той не тегли меча, като рицар — да атакува, да напада, да си разчиства пътя. Не, търси държавата — тя да му оправи работите.
  Българският селянин, който единствен не искаше да става министър или депутат, също не бе оставен на мира. Който искаше да влезе в парламента разчиташе само на него — на селянина. И в селата, до 19 май 1934 година, всеки ден гъмжеше от агитатори.

  АТАНАС БУРОВ

  1. ,,PROSTITE,,S,,PROSTI,,SE,,RAZBIRAT,,..!NA,,GALTITE PAVETA,,UORAVLJAVAT SAMO,,PROVINCIALISTI,,/KLAVISHI..SLEDVASHTITE SHTE SA,,SOFIJANCI,,AMA ….OT,,TATARLI,,I,,FAKULTETO,,/DRUGO NE OSTaNA!

 4. Уважаема, afera.bg, „…и се прави на евроатлантически анализатор!“. Май в последно време последната дума започва да е дублетна и в много случаи би трябвало да се ползва онази, която популяризира д=р Тони Филипов, а именно: „аналлизатор“.

 5. Приматът Боко тиквата се обадил на бившия си заместник, възпитаникът на Помощното училище във Вършец, съвременният Гуру на евроатлантическата мисъл, Анал-изаторът, Бившият Втори – самият Цвък Цвък и го попитал в прав текст дали смята да прави политическа партия.

  Българинът, като няма какво да прави, драпа си мъдете или основава партия.
  – Андрей Ляпчев

 6. Сизиф знае, че да избуташ грешната душа в небето извисена е абсурдно, непосилно за слаби хора. Знае и че невинноста често е убивана, а лъжата тържествува. Но това не го отчайва, а е просветление. Истинското отчаяние означава слепота, не вижда и се примирява със злобата, насилието и убийството. И глухи водят слепи
  Сам по себе си светът не абсурден, а просто неразумен, така щото се явява извънчовешка реалност, която няма общо с вътрешния ни свят, чуствата, разума ни
  И това не значи, че светът е непознаваем, ирационален, а че в света няма окончателен, последен смисъл. Светът не е прозрачен за нашето съзнание и не дава отговор на настоятелните ни въпроси. Захвърлени сме в този Космос, в неговата история, крайни сме, и смъртни, и на вопроси за цели на съществуването, смисъла на всичко, науката не дава никакъв отговор. И историята на философската мисъл също, предлаганите отговори не са рационални доказателства а акт на вяра

  1. За една част от доказателствата се иска ниво за други твърдения е неясно дали са доказуеми, Поанкре, или се изискват 200-300 години – великата теорема на Ферма. Зависи от набора аксиоми(също акт на вяра), които сме приели за основа на съответната наука. Без „чалендж“-а на Ферма едва ли щяхме да стигнем до комплексните числа и днес, там пирата“ е Ойлер, при опита да я докаже за степен 3, после идва Гаус 🙂 .
   Например, аксиомата дефинираща Евклидовата Геометрия или Постулата на Айнщайн за светлината в теорията му. Колко хора днес разбират, че това дето го учат в училището и наричат Геометрия всъщност е редно да се нарича Евклидова Геометрия 😉 ? Гаус е изпитвал страх да говори за неевклидовата, немците са много консервативни, а той е най-великия немец в тая област. Не случайно нoрмалния закон бе на банкнотата от 10ДМ 🙂 . За Лобачевски да не говорим, него руското „математическо“ общество само дето не го заковава на кръста, като Христос 🙂 .

   В по-ново време, подобен пример е Джон Наш или Перелман, който открито се подигра на „световното“ „математическа“ общност 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=86CKsczBdu0 – но хората се възхищават на Ръсел Кроу а не вникват в другото.
   Преди смърта си той твърди, че е опровергал/развил Айнщайн

   https://arxiv.org/ftp/arxiv/papers/1702/1702.06833.pdf

   Тълпата трудно се разделя с играчките си, особено менталните 🙂 . Доста от тях са замръзнали в развитието си около ранните си тинейджърски години 🙁 .

   Политиците, които си избира, са един от най-добрите индикатори за нейното ниво, например двете кандидат кметици на София 🙂 . Не случайно е казано, че всяка популация си заслужава управлението 🙂 🙂 🙂 .

  2. От хиляди години зрелищата са един от начините за впечатване на масата. Нищо не е кой знае колко по-различно и в 21 век от Христа 🙂 .

   https://www.youtube.com/watch?v=FI1ylg4GKv8 – Ницше е обяснил нещо за великите неща и великите актьори, а Ръсел Кроу все пак е голям актьор.

   Въпроса е колко близо е Баце до Комод, че да има нужда от Максимус 😉 ?

   https://www.youtube.com/watch?v=-A9O37ihkdI

   1. Само да допълня, че в 1939г. др. Йозев Гьобелс издава декрет с който тона „ла“ от 432 херца да звучи с 440 херца….През 1953г. американчетата от ISO определят и налагат тона „ла“ да е 440 херца….Появиха се телевизори със 100 херца, 200 херца и 400 херца……Какво пробутва 25-тия кадър /пардон честотата на Шуман/ в тия херци май само товарищ Гьобелс знае…..Подобно на „Дружеството за приятелство между СС и НКВД/съществувало до 1953г. – до смърта на Берия/………

  3. Записах Ви час за утре по-раничко. Все нещо може да се направи.

 7. Цецо може да е всякакъв, но нека отчетеме че това е единственния гербоид който каза че би бил лицемерен ако каже че срещите му с Борисов са приятелски.

  1. Цървула е вече отработен материал …. по-непотребен е вчерашен вестник …… но даже на боклука трябва да му се намери място за да не вони и да пречи …. за това го турят тук-там ……

 8. Палавото Данчи - от снимките на кандидат-кмета Игнатов каза:

  Цецоу, ила да си поиграйми. Ши тъ утешъ на 100%

 9. Толкоз сте ми прутивни, че вземам асансьора до спалнята ми, и отивам да си легна

 10. Потрес! ГЕРБ си купиха Георги Кадиев, за да краде гласове от Манолова
  Кандидатурата на Георги Кадиев за кмет на София не е в полза на лявото, а в интерес на ГЕРБ
  Nе е изключено да има договорка между ГЕРБ и Кадиев, като целта е разцепление в ляво, отмъкване на гласове от Мая Манолова и крайна победа на Фандъкова.
  Кадиев беше депутат от БСП, но напусна партията, след като червените издигнаха Михаил Мирчев за кмет на София а последните избори, а не него. Тогава Кадиев се яви самостоятелно на вота, което наложи отстраняването му от столетницата.
  Кадиев бе и сред най-ярките поддръжници на Десислава Иванчева, която впоследствие бе обвинена във взимане на подкуп. С времето Кадиев се разграничи от нея.

  1. ПОДЦЕНЯВАТЕ ТЪЛПАТА !!!! ТЪЛПАТА Е ТОЛКОВА ОЗВЕРЯЛА, ЧЕ ВЕЧЕ И ЗА НАЙ МАЛКОТО ПРОВИНЕНИЕ ИЛИ СЪМНЕНИЕ ЩЕ ОТКАЗВА ПОДКРЕПА …… А КАДИЕВ Е С УМИРИСАНИ ГАЩИ И ВОНИ ОТ ДАЛЕЧЕ …. ТЪЛПАТА НЯМА ДА ГО ПОДКРЕПИ ….. А ПЛАТЕНИТЕ ГЛАСУВАТ НАПРАВО ЗА ГЕРБ …………….. МИСЛЕТЕ ПОНЕ МАЛКО БЕ КАТО СЕ НАПЪВАТЕ ДА АНАЛИЗИРАТЕ

 11. И при нас тука на Четвърти километър има място за офиси ама на ,не идват.Е ,Главния доктор цял ден брои едни Евра ,ама не знам Евроатлантик ли е Тихоокеански ли е ,дебаидебилитемудеба …

  1. ГЕРБ осраха България на 23.09.2019 в 20:20
   В периода на 30-годишното разграбване и унищожение на държава и нация, наричан само от малцина заблудени маргинали „демокрация”, болшинството българи пострадаха – един загуби дом, друг пари, трети – близък човек, заради разбитото здравеопазване, четвърти – кауза, а пети дори – смисъла на живота си!… Погром, при който всеки удар бе насочен индивидуално и оставаше като негатив за отделния човек. Защото нищо от частните трагедии, не се отразяваше в обществото като проблем на самото общество. Да, благодарение на медиите, тук -там се запалваше по някой скандал – убили баба за 5 лева, изгонили многодетна самотна майка на улицата посред зима… Но тия скандали скоропостижно угасваха само ден -два след разпалването им. Защото неолибералния капитализъм се страхува да покаже истинските последствия от системата си – милиони страдащи.В корумпираната държава на ГЕРБ ако те връхлети проблем и за да го решиш, почнеш да чукаш по вратите на институциите, ще установиш, че навсякъде сякаш са си „плюли” в устата като продавачите на пазара – никой не сваля „цената”. Бездушно ти затръшват вратата под носа с някакво типово писъмце и те пращат за зелен хайвер, а ти върви да чукаш камъни! И преглъщаш пораженията и загубите си като самотен воин. Защото ти става ясно, че в Държавата на мафията ГЕРБ е напълно безсмислено да водиш дела – както срещу частни лица, така и срещу държавата… колкото и справедлива и значима да е каузата. ВИДЕО: https://www.youtube.com/watch?v=Se5IKiKh39k

 12. Тръпки ме побиват само като си представя какви „анализи“ ще ражда този цървул. А врътката с Биайти е банална, с подставени лица и услужливите какички от СЕМ, които за друго може да не стават, но за изпълнителки на машинации ги бива.

  1. ..sled kato Tzarvulan Shumkarski,,si nachesa komplexite,,/rodovo/kastovi/kato si ,,kupi apartament,,v g.k,,Iztok,,kadeto dopredi 30 g.bashta mu,,viseshe pred vratite,,i,,noseshe mregite,,na genurjata na ,,Generalite,,i,,Politbjuro na BKP,,i sled kato,,noseshe papkite,,v DS i Ministerstvoto…,,SE POKAZA ..NAD BLATOTO,,…Tova,,VLECHUGO,,i drugo osven,,BLATO,,ne mog i satvori…aaaa,,satvori/otkradna,,mnogo pari!

 13. Кой даде милионите за покупката на BIT ?!Ясно е че ПРОСТИЯ ДЕТО ГОВОРИ с ПРОСТИТЕ е дал нареждането за покупката и затварянето на телевизията но кой и откъде преведе милионите по банков път за покупката? И кой сега е собственик на офисите които ЦВЕТАНОВ използва за неговия еа център и плаща ли наем ако е наемател и на кого ?! Отговора е ясен и това е ония от компанията *S ANZUNG SUM* пред магнолията до ЗАЙЧАРНИКА с екипа на CHELSEA FC с логото на SAMSUNG.

  1. ..PROSTIJA,,MOGE DA SE SNIMA PRED MNOGESTVO GILISHTNI I OFIS SGRADI,VIP/HOTELI..,,U NAS,,I V CHUGBINA,,…KATO,,GORD SOBSTVENIK,,!

 14. Свикнали сме да разделяме неразделното в живота, вътрешния си живот невидим за другите, но истинската ни реалност, от външния живот, обществения
  Във вътрешния си живот безчислено правим големи и малки избори между сила и слабост, чистота и грях. В мислите си, чуствата, делата можем да постъпим безобразно, а можем и прекрасно
  Ние сме прекрасни и безобразни, прекрасни когато почустваме истинно, че сме безобразни, и безобразни когато се помислим за прекрасни.
  Тази реалност зло добро в нас, определя качеството на живота ни
  Реалист не е тоя, дето говори човека или системата са лоши, а тоя който вижда стремежите в човека, без да счита някой стремеж окончателен в него, и се надява на доброто изначало, защото само то създава

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *