Регистрация
Публикувано на 22.12.2016 / 12:33

СКАНДАЛ! ЛУКАРСКИ ЩАВИ ВМЗ – СОПОТ С 14 МИЛИОНА В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА! БОРИСОВ, СПРИ ТОЯ ТИП ДА ЛАПА ПРЕЗ ГЛАВАТА ТИ!

ВМЗ СОПОТМинистърът на икономиката в оставка Божидар Лукарски В МОМЕНТА е привикал изпълнителния директор на ВМЗ – Сопот в кабинета си – Гецов, който от 19 януари идващата година няма да е вече на този пост, тъй като има избран нов директор на военния завод, като е поискал незабавно да бъдат изплатени 14 милиона лева стари задължения на ВМЗ – Сопот.

Задълженията на ВМЗ – Сопот са поне от две години иначе, но Лукарски бърза бясно, преди да си отиде ЗАВИНАГИ от министерското кресло, да ги „усвои“.

Действието на Лукарски идва само часове след като Бойко Борисов забрани всякакви обществени поръчки и подобни схеми на министрите си, докато не сдадат окончателно мандата. Което идва да рече, че Лукарски играе напреко на Бойко Борисов, когато стане дума за кинти.

Във ВМЗ – Сопот синдикатите са бесни, още повече, че Лукарски не е извикал в кабинета си целия борд на директорите, включително и новият директор на завода, който не е негов човек!, а старият шеф – Гецов, като така на практика оказва натиск персонално, милионите да бъдат веднага платени от без това окрадения военен завод. Всички се питат защото точно СЕГА Лукарски се е разбързал неистово да щави завода и като минат през финансовото министерство тия милиони, къде точно ще отидат.

АФЕРА нееднократно предупреждава Бойко Борисов за безобразията, вършени във ВМЗ – Сопот, под шапката на Божидар Лукарски. Обърнахме внимание и на главния прокурор Цацаров, че ако подхване Лукарски, томове с далавери ще излязат. Гласът ни обаче е в пустиня.

За пенсионерите няма пари, два дни преди Бъдни вечер обаче Лукарски, който се ползва с благоволението на Шиши, щави в последната минута, преди да си тръгне окончателно от Властта.

Борисов, спри тоя тип! Ти си му принципал и ти носиш отговорност за него!

Afera.bg

Коментари 15 за
“СКАНДАЛ! ЛУКАРСКИ ЩАВИ ВМЗ – СОПОТ С 14 МИЛИОНА В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА! БОРИСОВ, СПРИ ТОЯ ТИП ДА ЛАПА ПРЕЗ ГЛАВАТА ТИ!”

 1. 2-та „милиярда“ „ИЗЛИШЪК“ – май-май на токвата и компания тъмничките сделки, в които игил взима оръжие непряко от бг???? колко много кръв трябва да изтече, да си дойдем на думата…

 2. Разплащания от несъществуващо правителство, в хипотезата на изчерпани мандати може да има единствено служебен кабинет, са си чисто обсебване. Лукарски вече не може да нарежда нищо и ако го стори отговорността е на прокуратурата и президента.

 3. ..I tuk ima ,,regisura,,a la Vesko Marinov,,,Bas che Boko,Shishy ili njakoy Kotarak e ,,kanil na vecherja,,su 2000lv.tazi nova Zvezda…Halal takiva ,,bulki,,na takiva,,politici,,…

 4. 20 май 2016 Лукарски се жени за еротичнатаси танцьорка сватбата е в баровския 4*спа х-л Приморец Бургас насватбатаприсъстватстотици гости .Лукарски НЕплаща и1стотинка за супер скъпата си луксозна сватба.Разходите стотици хиледи лева са поети от премиера Слънце от Банкя вероятно след това министърчето от РБ да осигури доходни сделки за Обществени поръчки които да спечелят правилните ГЕРБфирми

 5. Хъм, а дали наистина това става без знанието на баце?!

  Да не се окаже ,че за това има „мълчаливо съгласие“…

 6. Не пипайте съпруга на Ива Пилона, тъй като си я ебкам, а Лукарски ми прави свирки.

 7. Ама да не мислите , че щави Лукарски?
  Щави Тиквоний.Тиквоний!!
  Лукарски е машата.

  1. Абсолютно . Тия помияри действат по поръчка на Оня . Е , и има нещо и за тях

 8. СИГУРНО СЕГА СА ДОШЛИ ТЕЗИ ПАРИ ОТ ДАЛАВЕРИТЕ С ОРЪЖИЯТА ПРОДАВАНИ НА „СИРИЙСКАТА ОПОЗИЦИЯ“ ДЕТО ГИ ДАДЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА ЛИВАНСКАТА ЖУРНАЛИСТКА ОТ СКЛАДОВЕТЕ НА ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА.

  1. А не е само от оръжейни сделки за Сирия има оръжейни сделки за УКРАЙНА през порт Бргас и летище Сарафово. А БЕЗплатната сватба на министър Лукарски с танцьорката Ива бе в х-л ПРИМОРЕЦ Бургас собственост на човек представляващ консул за УКРАЙНА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>