Регистрация
Публикувано на 10.09.2017 / 0:33

СКАНДАЛ! КАДЪР НА БСП Е ЧОВЕКЪТ С ФАЛШИВИЯ СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА! ПРЕГЪРНАТ И С ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ!

АФЕРА единствена публикува: ВИЖТЕ КАК АВТОМОБИЛ СЪС СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА ПАРКИРА НАЙ-НАГЛО НА МЯСТО ЗА ИНВАЛИД! ЯВНО В ПРОКУРАТУРАТА РАБОТЯТ ПРОКУРОРИ ИНВАЛИДИ С ЧЕРНИ ДЖИПОВЕ! СРАМ И ПОЗОР!

Три часа след публикацията последва отговор от страна на Варненска апелативна прокуратура: СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“, ПРОКУРАТУРАТА С НЕЗАБАВНА ПРОВЕРКА: АВТОМОБИЛЪТ Е СЪС СТИКЕР – МЕНТЕ, НЕ Е СОБСТВЕНОСТ НА ПРОКУРОР!

веселин славов бсп

От който стана ясно, че прокуратурата е направила проверка и е установила лице с посочени инициали В.С., което е ползвало фалшив стикер на прокуратурата и е паркирало джипа си на забранено място за инвалиди.

АФЕРА успя да разкрие кое е това лице от снимката, посочено от прокуратурата само с инициалите си В.С. Това е Веселин Славов. 

АФЕРА успя да разкрие и коя е дамата на снимката. Това е председателката на организацията на БСП в Район „Младост“ във Варна, изключително близка до шефа на БСП Борислав Гуцанов. Веселин Славов пък е от организацията на БСП в Район „Аспарухово“ във Варна, също от близкото обкръжение на Гуцанов.

На страницата си във Фейсбук Веселин Славов, обозначил се като Веско Славов, е пуснал пост от преди пет часа, в който вее българско знаме пред Пантеона в Морската градина и е облечен със същите дрехи, с които е засечен да паркира джипа около 18 часа в близост до Морската градина, джип с фалшив стикер на прокуратурата.

веселин славов бсп

От страницата на Веско Славов във Фейсбук ясно личи, че е кадър на БСП – Варна, има снимка и от конгреса на БСП, чийто делегат е.

веселин славов бсп

Партиецът от БСП се е снимал и с президента Румен Радев, както и с водача на листата за БСП във Варна Стефан Данаилов.

веселин славов бсп

веселин славовНа изборите на 25. 10. 2015 година лицето Веско Славов е пуснало във Фейсбук следната бюлетина:

веселин славов

А на тази снимка човекът от редиците на Корнелия Нинова, с която иначе трябва да бори „паралелната държава“, а пък е залепил на колата си фалшив стикер на прокуратурата, е със същия джип, с който бе засечен днес да нарушава закона:

веселин славов бсп

веселин славов

Eто я и БСП председателката на Район „Младост“, слязла от джипа с фалшивия стикер на прокуратурата, и вече  пред Пантеона в Морската градина, със същата рокля стил „гейша“:

веселин славов

Afera.bg

Коментари 21 за
“СКАНДАЛ! КАДЪР НА БСП Е ЧОВЕКЪТ С ФАЛШИВИЯ СТИКЕР НА ПРОКУРАТУРАТА! ПРЕГЪРНАТ И С ПРЕЗИДЕНТА РУМЕН РАДЕВ!”

 1. Безкрайно съм възмутен от отказа на заместник административния ръководител и говорител на ВОП, прокурор Радослав Лазаров да разпореди образуването на прокурорска проверка на лицето Веселин Славов за престъпления по чл. 274, ал. 3 и чл. 274а, ал. 1 от НК за неправомерното поставяне на стикер на Прокуратура на Република България на автомобила му! Ето и официалния отговор на прокурор Лазаров в отговор на моя сигнал, който аз изпратих до него!

  От: Радослав Лазаров
  Изпратено: 12 септември 2017 г. 10:52
  До: [email protected]
  Тема: сигнал за извършено престъпление

  Уважаеми господин Лазаров,
  Моля да имате предвид, че съобразно нормата на чл. 35 от НПК деянията по чл. 274 ал.3 и чл. 274а ал.1 от НК са подсъдни на Районен съд, респективно преценката дали те са извършени в конкретния случай е на Районната прокуратура в гр. Варна.
  Професионалното ми становище е, че от обективна страна не са осъществени подобни престъпни състави. Това е така, тъй като коментирания от Вас стикер не представлява „служебен знак“ по смисъла на закона. Ето защо няма да препратя сигнала Ви на ВРП, нито ще разпоредя проверка с оглед престъпление от общ характер.
  Разбира са, Вие сте в правото си да сезирате сам Районната прокуратура в гр. Варна за твърдяното от Вас престъпление и при неудовлетворителен за Вас резултат от действията на компетентната прокуратура, да ги обжалвате пред висшестоящата инстанция (при постановен отказ) или пред съда (в случай на прекратено досъдебно производство).
  За пълнота на информацията добавям, че пресцентъра на АП Варна сезира ОДМВР Варна за констатираното от Вас нарушение на режима на паркиране на МПС.
  С уважение
  Говорител на ОП Варна
  Радослав Лазаров

  PS
  Приемам и отговарям на писмото Ви в качеството ми на говорител на ВОП, защото не намирам друго основание да адресирате лично до мен сигнала си, предмет на настоящата кореспонденция.

  И ето сега и моя отговор по случая!

  Вие всеки път ме смайвате с Вашето тълкувание и прилагане на Закона! И друг път съм забелязвал, че Вие тълкувате и прилагате Закона по Ваш си собствен начин и разбиране, което обаче не е редно и правилно, защото Закона е ясен и категоричен и той трябва да се прилага и тълкува така, както е написан! В Наказателния кодекс да дам него за пример, Законите са ясно и точно написани и всеки магистрат трябва да ги тълкува и прилага така, както те са написани, а не да ги интерпретира по негов си начин и разбиране!
  В конкретния случай текста на чл. 274, ал. 3 и този на чл. 274а, ал. 1 от НК ясно е записано от законодателя, че който носи или държи служебен знак без да има право на това и от това съдържание на тези два члена става пределно ясно, че се визира именно служебен знак, а въпросния стикер се явява именно вид служебен знак, защото той съдържа в себе си видимо всички инициали използвани и съдържани в служебния знак на Прокуратура на Република България, с който тази служба се представя в официалния си сайт и в стикерите, които имат по автомобилите си повечето Ваши колеги от Вашата служба в цяла България и предвид всичко това въпросния стикер се явява недвусмислено именно опит да се представи въпросния автомобил, нарушител като автомобил на прокурор или на служител на тази служба и всичко друго свързано с прокуратурата като цяло и от това само е редно Вие сам да разпоредите извършването на проверка по посочените от мен членове, предвид факта, че въпросното лице петни именно името на службата, в която и Вие работите, а в момента се получава реално, че едва ли не аз Ви карам на „сила“ да бъде образувана прокурорска проверка на човек, който използва неправомерно името на службата Ви и с това петни имиджа й, а Вие отказвате да сезирате ВРП!
  Наистина все повече започвам да НЕ мога да разбирам Вашите действия, като магистрат! Ако аз бях на Вашето служебно място, на това лице бих му повдигнал обвинения по всички възможни Закони в България, само за дето се представя от името на службата и дето с действията си петни името й…! Но знае ли човек, един ден може и да дойда на Вашето място…! Хаха.

 2. Ето това е жената, която беше с въпросния нарушител, и която избяга с него без дума да кажат, защо са извършили това нарушение, а и престъпление! Това показва крайното безотговорно и неморално отношение на въпросната дама към нарушението! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=408753026143540&set=ecnf.100010265384073&type=3&theater

 3. Хайде сега от прокуратурата във Варна да повдигнат обвинения на Веселин Славов по чл. 274, ал. 3 и чл. 274а, ал. 1 от НК за неправомерното носене и държане на служебни знаци, без да има право на това, защото същия е извършил състава на престъпления по горепосочените членове от Наказателния кодекс!

 4. Това мазно теле го виждам като един народен представител.Мощен депутат, който назначава, уволнява, върти голям бизнес, прави много пари, праща децата си да учат у Англия. И разбира се снабдява със суджук когото трябва. Евалла, шапка ти свалям

  1. Да, ама преди това ще мине през прокуратурата да дава обяснения защо и как си е направил и поставил този стикер на колата…!

 5. Този лалугер е типичното лице на съвременната политическа каста -с краварката на главата и поглед на Ким Чен Ун , стиснал здраво въздушната пушка като Костов приватизационна сделка,отърква се мазно в президента и Данаилов като герберски котарак за суджук,та белким скрие собственото си безличие и дочака своя ред за да муца облагите на властта. Погледнете т.н. народни избранници – от 240 парчета има ли повече от 10-тина стойностни-може ,ама надали.Погледнете министрите и Светиня МУ ,пък се запитайте какво тук значи един фалшив пропуск и на едно герговче тръгнало да забогатява, на фона на окарикатурената българската политическа сцена и наглостта на цялата неграмотна и крадлива пасмина, която е задръстила правителство, министерства, агенцийки,общини и всички структури на територията.

 6. За Протокола :
  - намирам че с Разпарчатосването на И-тази Афера – Отново доказахте че Сте Еталон, Афера.бг/г-це Томова (Chapeau !)
  ––––
  Имайки предвид какво Ни чака Утре (Този понеделник) и ЗадължителноНеотменимата Необходимост от Алиниране&Координиране ОТ и ЗА Нас-Всички
  - позволете да Съм Убеден че Сте готови, Афера.бг/г-це Томова !
  (Успех !)

 7. Забравих да добавя: ТЕ всички „политици“ независимо червени, сини, жълти или тъмно сини, което е цвят само за мат’яла иначе са едно и също, са готови да се снимат и с л@йно на клечка или Осама само и само да се видят по телевизията или да се чуе за тях по радио или интернет и винаги са доволно усмихнати сякаш са свършили нещо полезно за народа, а не са го врътнали с някой и друг заем или опоскали спестяванията му.

 8. Онзи предишният, вечно ухилен мистър Бийн се снима с една, нека я наречем компаньонка, льотчика що да не се снима с някой дебил изживяващ се като местен фактор ?

  1. Този се изживява, като прокурор явно и затова е залепил такъв стикер на колата си!

  2. …okolo vsiki ,,partii,i,,partgenoseta/fjureri,,parhat takiva genski ,,peperudki,,ha/ha da si,,otkradnat neshto,,ama,,zimata gi zastiga po patja,,!

 9. Е, намерих те го Най-после!! Заслужава си го! Но не е от ГЕРБ, ПОСТОЯННО ДА ГИ Излагаме-милите!

 10. Ама и Вие! Че то е от ясно, по-ясно, че джипа е паркиран на това място за инвалиди от някое 6 годишно дете.

 11. Веси, отде го намери т,ва говедо бе ? Ох Боже, смили се ! Ша са пукна от смях. Г-жа Томова печели наградата за снимка на годината. Преди години синът на евродепутата Малинов от ДСБ се беше издокарал с фалшив пропуск на Военна прокуратура, но прокуратурата остави младото дебилче на воля да гълта наркотици.

  1. Олееее, ужас! В тази държава всеки май си прави, каквото си иска безпроблемно, защото знае, че ще му се размине и никой няма да му направи нищо…!

 12. па тоя от където и да го мернеш е инвалид от всякъде. демек човекот е паркирал където има право

  снимката с пилотката и пушлякъ кърти всички ловджийски позиви

 13. Този случай с тези вече две нарушения, които е извършил въпросния Веселин Славов, трябва да се отнесе до централата на „БСП“ в София, за да видят от централния щаб, какви хора са им в редиците и съответно, какви хора им представляват партията и местните клонове в голям областен град, като Варна!

 14. Ей тез комуняги само такива ги вършат! А тоз сега решил на прокурор да се прави, ама нормално за комунягите те така са свикнали все другите да обвиняват, а те да се нарушават Закона. И такива иначе имат желание и амбиции да на „управляват“…! Те още преди да са поели сериозни и отговорни постове нарушават Законите на страната, а какво остава ако се доберат до големи и отговорни постове в държавата! Малееее, дори не ми се мисли. И тази госпожа „председателката“, която беше с него, толкова и тя няма ли очи и морал, като е видяло, че партийното й другарче спира джипа си на място за инвалиди, защо не му е казала да не спира там, че това не е правилно е редно, а после, когато ги попитах и двамата защо са спрели на това място след като няма инвалид с тях и двамата се втурнаха в джипа и с мръсна газ избягаха от мен без дума да ми кажат! Иначе много „хубави“, стойностни и отговорни хора са явно на, които МОЖЕ да се разчита, че достойно и съвестно ще ръководят заеманите от тях постове! Ох божеееее, АМАН от такива тарикати и далавераджии в таз държава! АМАН!!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>