Регистрация
Публикувано на 03.10.2017 / 16:34

СКАНДАЛ! ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР, В КАЧЕСТВОТО МУ НА ЕКСШЕФ НА ВМА, ДАДЕН НА ПРОКУРАТУРАТА, ЗАРАДИ ДРАСТИЧНИ НАРУШЕНИЯ, РАЗКРИТИ ОТ ОДИТ НА ВМА!

Нов огромен скандал гърми покрай ГЕРБ. Здравният министър проф. Николай Петров, който бе предложен за такъв от Бойко Борисов в правителството му №3, е вече клиент на Военна прокуратура, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници.

На факсимилетата, които публикуваме, виждате одитен доклад, правен на ВМА за периода 1 юни 2014 година – 31 януари 2017 година. Одитният доклад е от 51 страници, а през цялото време, описвано в проверката, с намерени драстични нарушения, шеф на ВМА е именно сегашният здравен министър проф. Николай Петров.

Препоръката на одита с нарушенията, свързани с обществени поръчки, е да се изпрати до АДФИ и до Военно-окръжна прокуратура.

АФЕРА разкри, че одитния доклад е вече в прокуратурата, изпратен там от Министерството на отбраната. Ще бъдат ли прикрити нарушенията, или ръководството на ВМА, респективно ексшефът на ВМА проф. Николай Петров, ще отговарят за тях според закона, предстои да видим.

Afera.bg

проф. николай петров

проф. николай петров

 

 

Коментари 12 за
“СКАНДАЛ! ЗДРАВНИЯТ МИНИСТЪР, В КАЧЕСТВОТО МУ НА ЕКСШЕФ НА ВМА, ДАДЕН НА ПРОКУРАТУРАТА, ЗАРАДИ ДРАСТИЧНИ НАРУШЕНИЯ, РАЗКРИТИ ОТ ОДИТ НА ВМА!”

 1. А пенсионерът Любомир Алексиев, с делегираните от Петров права на зам.-началник на ВМА, докога ще дерибейства и ще цака персонала?

 2. Дано някой направи разследване за мъжа на дъщеря му и колко поръчки печели по времето на ген Петров! Съвсем ще му увисне усмивката.

  1. „КОЙ” НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО
   http://topscandal.info/2017/02/22/%D1%82%D0%BE%D0%BF-%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB-%D0%B2%D0%B8%D0%B6%D1%82%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%B9-%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2/
   Чрез сложни шуробаджанашки схеми и политически наколенки, ген. Николай Петров, настоящия шеф на ВМА се превръща в модела „КОЙ” на здравеопазването.
   http://topscandal.info/wp-content/uploads/2017/02/IMG_5496.jpg
   От безисвестен доктор, редови началник на отделение до служебен министър и началник на една от най – реномираните държавни болници в страната, която е на път да унищожи. Близък до сърцето на бившия президент Плевнелиев, който го направи служебен министър, като преди това специално заради него беше направена поправка в ЗОВСРБ, действащ военнослужещ да може да заема пост в политически кабинет.

   Така започна неговия възход…
   Той продължи стремглаво с подкрепата на БСП, която го окичи с генералска звезда по време на кабинета Орешарски.

   В рамките само на година и с благоговението на своя покровител „Чехльо” се окичи с още една генералска звезда и твърде съмнително, извън всякакви законови рамки стана професор, та чак и „член кореспондент”, но за какви научни трудове е тема на друга статия.

   Разбира се всичко това става с подкрепата на сложна схема от роднино-приятелси кръгове.
   Главната сестра на ВМА, г-жа Дякова не е случайна.
   Тя е съпруга на съветника по сигурност и отбрана на бившия президент, а и на настоящия бр.ген. Дачо Дяков, който е роднина на бившия военен министър от първото правителство на ГЕРБ, Аню Ангелов и съвипускник на най-известния физкултурник в държавата Цветан Цветанов.

   Това е генерала, който не е завършил военно училище,а военния факултет на ВИФ. На ген.
   Петров не са му чужди финансовите схеми, които запълват освен неговите банкови сметки и тези на семейството му, и тези които трябва да захранят съответната партия, която е на власт, за да оцелее и той.

   Добра ученичка се оказа собствената му дъщеря, която на „преклонната” възраст от 21 год. от ПР на Москов се превърна в сивия кардинал на Министерство на здравеопазването, като стана началник кабинет на Москов, за да може по – добре да сработват схемите на нейния любим и баща на детето, което очакват Явор Цонев, скрит собственик на фирма „Ортопеди” ЕООД, която има два договора сключени с бъдещия свекър на стойност 1 177 731 лв. всеки, без да се броят тези сключени с другите болници с благословията на Москов. Но трябва да има парички за детето и за оцеляването на дядо му на високия пост, че без парички и само с наколенки не се получава, предстои предизборна кампания, тя с нещо трябва да се плаща, а ВМА е една много удобна хранилка…ген. Николай Петров,

   За конфликта на интереси няма да го коментирам, той е ясен, но когато си със силните на деня, той не важи, както и законите, нали си имаш закрилници, които те пазят, а ти им изкарваш парички, всичко е по реда си. Важното е да източим здравеопазването, пък хората да мрат!!!

 3. А ние се чудехме как изведнъж преди няколко дни – ген.проф.Петров, здравния министър – взе че получи … бъбречна криза и хоп в Спешното. А то какво било – одитен доклад за прокуратурата!?
  Ма не се притеснявайте проф.Петров и като министър, може да направите много повече отколкото като шеф на ВМА. Продължавайте – пари има бол.
  Само за болните няма каквото трябва!
  Алчни безскрупулни типове…
  п.с. Прочее, как ексшефа на ВМА, коскоджа ми ти генерал проф.Тонев – получи внезапно инфаркт, никой не разбра!

  1. Пипнал е дръжката на нечия врата, която е била облагородена с подходяща химия или е пил студена вода примесена с „топли разработки на службите“ ……………………………….

 4. Както се казва Зет и дъщеря гейт
  А в министерство на здравеопазването в момета се подготвя ОП за линейки и ще се спечели от Гриш Ганьов

  1. Гриша Г. е един „сламен човек“, „пощенска кутия“, през която преминават поръчки и пари …… За даване името под наем и за ОМЕРТА-та, си взема комисионната и толкоз ……. После къде отиват парите ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 5. Въпрос на време беше този се взе много насериозно и докара 20 души от ВМА, като в същото време изгони добре подготвени и много честни хора.

  Сега в момента в МЗ не се работи всичко опропасти този палячо- „генерал“ екипът му е под всякаква критика….

 6. След проферсор генерал-майор Никола Купенов, всички началничета на вма са за прокуратурата!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>