Публикувано на 18.10.2019 / 8:35

СКАНДАЛ В БАЛЧИК: КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ВМРО & ГЕРБ С ПРИСЪДА ЗА ИЗМАМА! ВДИГА КЪЩА НА КАРАКАЧАНОВ!

СКАНДАЛ В БАЛЧИК: КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ВМРО & ГЕРБ С ПРИСЪДА ЗА ИЗМАМА!Един от двамата кандидати за кметския пост в крайморската община Балчик, се оказа с ефективна присъда за умишлено престъпление. Кандидатът на ВМРО и подкрепен от ПП ГЕРБ Атанас Атанасов, се оказа осъждан за умишлено престъпление с цел собствено обогатяване .

Престъплението е извършено , докато Атанас Атанасов е служител на МВР . За скандалния случай си спомня и разказва бившия офицер от СОД към РДВР Добрич -Георги Иванов : Атанас Атанасов , възползвайки се от служебното си положение на служител на МВР е присвоявал сигнално охранителна техника от поделението на РДВР Добрич -РПУ Албена . Същата техника била продавана на различни частни лица и монтирана на различни търговски обекти и жилища. Собствениците на тези обекти са били въвеждани в заблуждение, че сключват договори за охрана със звено СОД към РДВР Добрич и са заплащали техниката и месечни такси на техника-сержант Атанасов/който се е представял като капитан Атанасов-началник СОД Албена/.

Скандалната измама се разкрива случайно, след като един от наемателите на търговски обекти в Албена Димитър Донев , се свързал с началника на РДВР Добрич и поискал фактури за закупената техника и платените на ,,капитан Атанасов“ такси/сума над 2000лв/. Оказва се, че в РДВР Добрич не фигурират такива обекти за охрана, а последвалото разследване показва, че Атанас Атанасов е прибирал парите на въведените от него в заблуждение лица сред които и най-големия наемател в КК Албена, Митко Донев, винопроизводителя Казаков, воения съдия майор Гебрев и редица други. Сред пострадалите са и жители на Кранево и Рогачево, включително и немски граждани. В същото време , някои от ,,охраняваните” от ,,капитан Атанасов” граждани се оплакват , че са били жертви и на кражби от уж охраняваните им домове. Обект на кражбите са били луксозни автомобили., а крадците някак ,,лесно “ са се справяли с монтираната от Атанасов охранителна техника.

Комисията, назначена да извърши инвентаризация и воденето на материалната отчетност установява липси от материания склад на РДВР Албена за над 5000 лв, спомня си тогавашния му началник Георги Иванов. Атанас Атанасов е уволнен дисциплинарно от системата на МВР от Румен Иванов директор на МВР Добрич , а след жалбите и на измамените влиза в съда.
Атанас Атанасов е осъден ефективно от компетентния съд , като ефективната му присъда е заменена с условна такава с тригодишен изпитателен срок след споразумение с прокуратурата. След присъдата Атанас Атанасов губи правото си както да работи в МВР , така и да осъществява охранителна дейност. Което не му пречи да се представя и към днешна дата за собственик на охранителна фирма и да подписва договори за охрана с различни физически и юридически лица.

Уволненият дисциплинарно и вече осъден Атанасов/познат в района като Наско Сота/ обаче отново попада под ударите на закона., заедно с брат си близнак Ивелин. Участват в скандал на пътя, завършил с побой и грабеж над младеж, курсант от школата в Симеоново. Тъй като Атанас Атанасов е все още с условна присъда, не е чудно че цялата вина е поета от брат му.

Възмутен съм от това, че една политическа партия като ВМРО може да издигне осъждан за престъпления кандидат за кмет, какъвто е Атанас Атанасов, коментира бившия служител на МВР Георги Иванов. Възмущението ми се допълва и от факта, че същия е подкрепен и от ПП Герб-една партия , която ясно заявява в последната година, че престъпници нямат място в нейните редици. Навярно присъдите и делата на Атанасов са останали неизвестни за ръководството на ГЕРБ или просто са били прикрити . Друго обяснение за тази скандална кандидатура нямам, допълва Георги Иванов. Интересен факт е , че Атанас Атанасов преди две години бе предложен за областен управител на Добрич от ВМРО, но предвид миналото му, министерски съвет категорично отхвърли кандидатурата му. В крайна сметка , гражданите на Община Балчик сами ще преценят , дали ще дадат своя глас за осъждан за измами кандидат и ще му поверят общински бюджет за милиони, завърши своя разказ Георги Иванов.

https://sputnik.bg

Бележка на АФЕРА: Кандидат -кметът на ВМРО Наско Сота, както е известен, е вдигнал къща на Каракачанов в Балчик. Очаквайте в АФЕРА снимки и подробности! Десет дни преди изборите бе сменен и шефа на РУ на МВР Балчик, като по поръчка, с участието и на небеизвестният директор на ОДМВР Добрич Н. Панчев, герой от „Господари на ефира“.

Коментари 9 за
“СКАНДАЛ В БАЛЧИК: КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ВМРО & ГЕРБ С ПРИСЪДА ЗА ИЗМАМА! ВДИГА КЪЩА НА КАРАКАЧАНОВ!”

 1. Еййй, Гъзове мазнии!!! Тоя с БМВ-то и совалката дето си го натресоха балчиклии за 4ти път, щото са прости и продажни, до сега е откраднал над 30 милиона от общината си!!! Тръгнали да коментират?! Тъпаци недни!
  Е така им се пада! Нека ги клати дорде им дойде акълЯ!!!!!!!!!!!!!! :)))

 2. Каракачанката я удари на недвижимо- де апартаментче 400 квадрата с терасите,де къщичка в Балчик де туй онуй да продаде от собствеността на МО.И всичко това след като си замина Цвък.Явно той ги е държал изкъсо да не би да краднат повече от него. Боцко сега му пуска фандък , защото се мъчи да го изкара виновен за договора с Северна Македония , където много скоро ще се размирише жестоко. Не веднаж го нарече най-големия специалист по Македония и все повтаря ние с Краси,ние с Краси подписахме ……..

 3. Точно такъв е необходим на Балчик . Поне няма да се учи през мандата !

 4. Бая голям е чадъра, който Каракачанката е разпънал над алчните близнаци от Балчик. Заплашват хора, пишат доноси, ангажират подкупни журналисти. И докато предприемачите от туристическия бранш се гънат под товара на ежедневните проверки от страна на всички възможни интервентори, тези двамата си веят байраците и никой, ама никой не проверява доколко им е законен бизнеса! То и чадъра ще е до време, при това жарко слънце този сезон току виж прегорял….

 5. Румънката Лаура Кьовеши успя да се пребори и окончателно бе утвърдена в сряда за първия главен прокурор на ЕС, става ясно от съобщение на Европейския парламент. Преди дни румънката беше одобрена от Съвета на ЕС, а в сряда решение взеха ръководителите на политическите групи и председателят на парламента Давид Сасоли. Така започва 7-годишният мандат на Кьовеши като първи ръководител на прокуратурата на ЕС.

 6. Панчев е от котилото на министър Мл. Маринов и прави каквото му наредят. Как е възможно човек от охранителна полиция без грам оперативен опит да е Директор на ОДМВР Добрич?

 7. Абе, тия от вмро излязоха по-алчни и от гербавите! И как бързат само да прилапат всичко, че следващия мандат – знае ли се…

 8. Най-големите помияри са в БАНДИТСКАТА партия ВМРО и ГЕРБ ЕООД на БАЙ ХУЙЯ ПРОСТИЯ УЙ дето говори с ПРОСТИТЕ УЙОВЕ ГЕЙОВЕ и ПУТКИ ПРОСТИТУТКИ ПОРНОЗВЕЗДАТА ИЗГРЯЛА НА НЕБЕСАТА НА МАРС ВЕНЕРА И НА ЛУНАТА БОКО СИФРЕДИ ЧУТУРАТА СИК РЕДИ ДЪНДИ КРОКОДИЛА АВТОМОБИЛОСТРОИТЕЛЯ ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ КАЛИТКО ЛЪЖИ ДИМИТЪР КРАЛЯ НА ПОРНОТО в БЪЛГАРИЯ който си потроши УЙЯ това лято по магистралите по ЛИВАДИ и почукало ПРЕДИЗБОРНО с ДЖИПКАТА и ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от МС НС да си прави пиар по време на ЧУМАТА АЧС. На 27 ние НАРОДА имаме думата ида ДЕЙСТВАМЕ докато е време да изхвърлим ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ ВЪВ ВЛАСТТА ГЕРБ ЕООД ВМРО и ДПС .

  1. Я си еби маЙката!!! Мльоооо!!! Че и „шеф“ се е писал?! 😀 😀 😀 😀 Тъпанар с червен гЪз си ти, Да еба майка ти проста!!!
   :PpP~~~~ Шефа е Боко, деба простака ти мазен, дебааа!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *