Регистрация
Публикувано на 26.06.2017 / 14:51

СКАНДАЛ! ВИЖТЕ В КАКВИ ПРОДАЖБИ И ПАЗАРНИ ОЦЕНКИ НАБУТА ГЕРБ ПОРТНИХ „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯТ“ МУ СЕ ЗАМ-КМЕТ! ТИ ЛИ ПОДПИСА, ПОРТНИХ, ИЛИ ПЕЙЧО ЦЯЛАТА ТАЯ КАША?!

Това, което можете да прочетете тук: PEICHO е публикуван  на сайта на Община Варна протокол от заседания на ПК „Собственост и стопанство“. Протоколът, който носи дата 28. 03. 2016 г. е скандален.

А това са две заповеди на ГЕРБ кметът на Варна Иван Портних. С едната нарежда на 15 януари 2016 г. заместникът му Пейчо Пейчев да поеме неговите функции, а с другата нарежда това да стане за датата 16 март 2016 година.

пейчо пейчев

пейчо пейчевВ протокола, който публикуваме, се виждат разпореждания с продажби, пазарни оценки, учредяване на безвъзмездно право на ползване за … 61 имота!

Разгледайте сега „предложенията на кмета“ в този протокол от същите тези два дати – 15 януари 2016 година и 16 март 2016 година – КОГАТО КМЕТЪТ ИВАН ПОРТНИХ ГО НЯМА И Е НАРЕДИЛ НА ЗАМЕСТНИКА СИ ПЕЙЧО ПЕЙЧЕВ ДА ПОЕМЕ ФУНКЦИИТЕ МУ!

Първото скандално в този протокол е, че ако прокуратурата се събуди, трябва да се провери чий подпис е положен в тези предложения на кмета. На заместникът му „крайно нуждаещият“ се Пейчо или на кмета Иван Портних.

Ако питате АФЕРА, подписът на 99,9% е на „крайно нуждещият“ се Пейчо Пейчев.

Ако все пак прокуратурата се събуди, на следващо място ВСИЧКИ ТЕЗИ ИМОТИ ТРЯБВА БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ! КАКТО И ДА СЕ ПРОВЕРИ КАКВИ СА, АДЖЕБА, АРГУМЕНТИТЕ НА КМЕТА, ЗА ДА СЕ ИСКА ВСИЧКО ОПИСАНО В ПРОТОКОЛА.

Като например: На какво основание  се отменят стари решения на Общински съвет – Варна от 2010 година и се дава съгласие за безвъзмездно управление на имот в к.к. Св. Св.  Константин и Елена. Виж.т.55 от протокола!

Още повече, че самите общински съветници подлагат на съмнение  работата на оценителя  относно  дадените пазарни оценки.

Ако наистина вземе, че прокуратурата излезе от безметежната си кома, нека да се напъне  да провери и откакто е заместник кмет „крайно нуждаещият“ се Пейчо Пейчев на кого какво е обещал,  като заменки, колко такива писма касаещи имоти  е подписал, и с какви аргументи.

И умишлено ли е правил това, докато е бил „заместващ“ кмета Портних, или „набутаният“ кмет Портних е бил наясно какво се случва докато го „заместват“?

Нека не забравяме все пак, че „крайно нуждаещият“ се Пейчо Пейчев е бивш водещ офицер на тъста на Портних Красимир Маринов във ВКР.

Afera.bg

Коментари 6 за
“СКАНДАЛ! ВИЖТЕ В КАКВИ ПРОДАЖБИ И ПАЗАРНИ ОЦЕНКИ НАБУТА ГЕРБ ПОРТНИХ „КРАЙНО НУЖДАЕЩИЯТ“ МУ СЕ ЗАМ-КМЕТ! ТИ ЛИ ПОДПИСА, ПОРТНИХ, ИЛИ ПЕЙЧО ЦЯЛАТА ТАЯ КАША?!”

  1. Весе, схемата която описвате е проигравана и в София с тогавашния кмет ББ. По същия начин той пуска заповед за заместване на М.Герджиков за да подпише предоставянето на имотите в Младост 4, на чието място е построен „Бизнес парка“.

  2. Томова,помогни на жителите на Варна,да се вдигнат и да ги изритат всички,мишки и мъже в женски дрехи и души,и града да тръгне по правилния път и на мястото където заслужава да е!

    1. Та само във Варна ли е така?Като се доограби България и минат десетина години,прихватизаторите ще бъдат почтени бизнесмени,като събратята си от Западна Европа и България/при положение,че се промени съотношението при новородените деца,което е една трета българчета и две трети от другите/ще стане цивилизована и демократична държава.Аз съм на 73години и си задавам въпроса,какво ще предприеме задъхващият се капитализъм,ако хаоса,локалните войни не му помогнат,за вечното доминиране над планетата Земя.Какви нови сценарий е разработил мозъчният център на капитала?А в България,всичко си върви нормално,за пътя по който е тръгнала и ще има такива,като В.Томова да се възмущават,такива като мен,да се разтоварват,чрез писане на коментари,коментатори,призоваващи за революция,да грабнем калашниците и т. н. и т. н..Дали ще бъда жив и в състояние да видя и проумея света,след 10години и какво ще представлява сайта Афера и какви коментари ще има…..

  3. Ами варненци да си продължват да спят,и да си ги лупат,бат краси,печо дъртата курва и жената-мъж Портних,
    Това е положението,ако чакат Боико,да се намеси ще имат дачакат още 10г

    1. Какъв Бойко , гарван , гарван око не вади. Напротив, той се възхищава на своето творение, на своите “ герои“, тази нискообразована, новоизлюпена пасмина от наглеци, крадци, мошеници, лъжци, демагози и тарикати, тези които са се оплели като свински черва, де се вика кой сват, кой на булката брат и тази пасмина ще създава антикорупционен орган и закон, който представям си как, а и срещу кого ще се бори. Нали знаете – рибата се вмирисва откъм главата, крадецът вика – дръжте крадеца. В тоталитарна държава, ако ще и 1000 закона да има, то те всичките защитават интересите на диктатора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>