Регистрация
Публикувано на 09.08.2017 / 8:35

СКАНДАЛ! „24 ЧАСА“ /КОЙ/ ЦЕНЗУРИРАХА И СПРЯХА ИНТЕРВЮ НА ШЕФА НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС БОЙКО РАШКОВ ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“!

БОЙКО РАШКОВВчера от шефа на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Рашков е взето интервю от в. 24 часа, разкри АФЕРА. Снощи интервюто е било готово за печат, когато в последния момент главният редактор на в. 24 часа Борислав Зюмлюбев /Венелина Гочева/ е забранил то да излезе и да види бял свят. Не е трудно да се сетим КОЙ е наредил на наемниците си да забранят публикуване на интервюто.

След като е била приложена безпрецедентна цензура от страна на в. 24 часа и Бойко Рашков е разбрал за това, той е предоставил текста на интервюто на сайта mediapool.bg.

ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ НА БОЙКО РАШКОВ ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“ МОЖЕТЕ ДА ПРОЧЕТЕТЕ ТУК:

http://www.mediapool.bg/boiko-rashkov-tselta-na-prokuraturata-i-dans-po-sluchaya-gatev-e-da-ogranichat-kontrola-nad-srs-tata-news267691.html

Както е известно в. 24 часа е свързан с КОЙ и така все по-ясно става  КОЙ стои зад мръснишката поръчка срещу Георги Гатев, респективно срещу Бюрото за контрол върху СРС.

Както АФЕРА вече писа в свое разследване, ще изчакаме 10 август, когато е последният срок за отговор на жалбата на Георги Гатев, и тогава АФЕРА ще изнесе на показ всички преплетки, които стоят зад безумните действия на ДАНС и Прокуратурата, и които до този момент не са осветени.

Afera.bg

Коментари 4 за
“СКАНДАЛ! „24 ЧАСА“ /КОЙ/ ЦЕНЗУРИРАХА И СПРЯХА ИНТЕРВЮ НА ШЕФА НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС БОЙКО РАШКОВ ЗА „АФЕРАТА ГЕОРГИ ГАТЕВ“!”

 1. Боса г-н Борисов дава още 1 Ферари
  че онова от сватбата на Баневи вече е амортизирано

  Просто го изслушайте и изгледайте https://vbox7/play:9febce59

  и накрая Добрия Бойко ще плати от Общите Наши пари 15 000 000 на лошия Банев на който подари Ферари на сватбата
  и освен това ще разделят а парите от продажбата на всичкото това вещество а пък то конкретно за какво може да се използва е съвсем допълнителен въпрос

 2. Не мисля, че е в опасност г-ца Томова, т.е. тя няма да има здравословни проблеми като например инфаркт. Тя може да има само “ съдебни проблеми“.

 3. Афера,до 10 авг. има само един ден,но се пазете-в българската територия нищо не се случва случайно!Случайни бяха само инфарктите на Мишо Бирата,на жена му,на Ваню Танов и т.н.Само хората около Тиквата,Цецо и техните хора си отиват случайно,така ,че внимавайте!

  1. Надебелявате че г-ца Томова Е наМушката на ‘наште’ задунайшки ЕдиКаквиСи ли, Колега ?!
   - и #Кой Ви ‘посъветва’ да го Изкажете ?
   И ! – Си ли давате сметка че Всичко у Нас – Се гледа ПодЛупа ?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>