Регистрация
Публикувано на 10.10.2018 / 8:50

СКАНДАЛНО ПРОКУРАТУРАТА ОСУЕТЯВА ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ МОСКОВСКИ ЗА СМЪРТТА НА ДЕТЕТО МУ!

ИВАЙЛО МОСКОВСКИПрочетете тази статия във в. „Сега“!

Позорно, скандално и отвратително прокуратурата с хватки и врътки е направила всякакви опити да потули и осуети повдигане на обвинение срещу Ивайло Московски за смъртта на детето му!

https://www.segabg.com/category-observer/prokuraturata-pak-ni-kachi-na-sheynata-po-sluchaya-moskovski

Това не е държава, а кочина!

Afera.bg

Коментари 6 за
“СКАНДАЛНО ПРОКУРАТУРАТА ОСУЕТЯВА ПОВДИГАНЕ НА ОБВИНЕНИЕ СРЕЩУ МОСКОВСКИ ЗА СМЪРТТА НА ДЕТЕТО МУ!”

 1. Баце и гербаджиите в Парламента осигуриха за техните застрахователи, за техните общински кметове и за себе си 6 милиарда лева от бедните, ограбени, простодушни и нещастни българи.
  Ето сметката:
  5 млн. коли Х (250 лв. данък + 300 лв. застраховка “Гражданска отговорност” + 250 лв. винетка) = 5 млн. Х 800 = 4 млрд. лева.
  Още 1 милиард за колани и камери по автобусите (познайте чии фирми ще доставят и монтират).
  4 + 1 = 5 млрд. лв.
  Да не забравим увеличения Данък сгради и увеличената Такса Смет. За 2.7 млн. жилища ние, българите, дължим на властта още 1 млрд. лв.
  5 + 1 = 6 млрд. лв.
  6 милиарда!
  6 МИЛИАРДА ЛЕВА!
  Честито, братя баламурници! ОЛЕ!
  Акад. Петър Иванов

 2. Батка, те и тримата горе на пикчъра са мангалски ш§нди, но уж интегрирани. И пообразовани. Не интегрираните и неграмотните убиват по единично, образованите – гено-ЦИДНО!

 3. Определено цигането от Русе е по-беличко и по-човекоподобно от мангала Московски. Разликата между единия и другия убиец е… Ами, май невидима. Само че цигането ще лежи в пандиза, а Московеца ще се глези в Черноморската банка в Солун. Понеже единият е престъпник, а другият – експерт по нещо си. И понеже русенчето е безпартийно, а тъмният субект с шейната – от Герб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>