Публикувано на 06.08.2020 / 13:35

СКАНДАЛЕН МАТЕРИАЛ КАК МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ИЗЧЕЗНА ОТ МРЕЖАТА. САЙТА, ПУСНАЛ ГО, ПОСЛЕ ГО СВАЛИ. СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!


СКАНДАЛЕН МАТЕРИАЛ КАК МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ИЗЧЕЗНА ОТ МРЕЖАТА. САЙТА, ПУСНАЛ ГО, ПОСЛЕ ГО СВАЛИ. СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!Скандален материал изчезна от Мрежата! Сайтът Lupa пусна текст, как Моника Станишева работи за ГЕРБ, след което изтри материала

Изключително интересен материал се появи и изчезна в мрежата само за няколко часа вчера, видя медията ни.

Поради неговата скандалност и значимост сайтът ни успя да възстанови въпросния текст, като по-долу представяме на вашето внимание материалът на Lupa така, както той бе публикуван от сайта преди да бъде свален.

Коментарите оставяме на вас.

Материалът на Lupa:

Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен по-рано днес в „София Тех Парк”. Политическата мътилка вече е тотална, след като се оказа, че съпругата на лидера на европейските социалисти Сергей Станишев стои зад партийната спявка на управляващата партия, докладва пред Lupa.bg отлично информиран източник от средите на властта.

СКАНДАЛЕН МАТЕРИАЛ КАК МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ИЗЧЕЗНА ОТ МРЕЖАТА. САЙТА, ПУСНАЛ ГО, ПОСЛЕ ГО СВАЛИ. СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!

„Моника Станишева от години обслужва Министерския съвет, но в сянка, без да се афишира. Според мълвата, която върви на „Дондуков” 1, целта на пиар стратегията на Моника е кабинетът на Бойко Борисов да издържи до септември, когато депутатите вече ще са на работа и ще имаме действащ парламент. Най-важната задача, която остана пред това Народно събрание, е да гласува актуализацията на бюджета, след това премиерът може да подаде оставка”, обясни информаторът на Lupa.bg.

СКАНДАЛЕН МАТЕРИАЛ КАК МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ИЗЧЕЗНА ОТ МРЕЖАТА. САЙТА, ПУСНАЛ ГО, ПОСЛЕ ГО СВАЛИ. СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!

По думите му протестите през 2013-а и 2014-а срещу кабинета на Пламен Орешарски са протекли по същата схема. „Тогава жената на Сергей Станишев беше съставила два плана, по които да се върви. План А беше Орешарски да издържи до актуализацията на бюджета през септември 2013, когато в негова подкрепа протестираха симпатизанти на БСП, ДПС и „Атака”, върна лентата нашият източник.

СКАНДАЛЕН МАТЕРИАЛ КАК МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ИЗЧЕЗНА ОТ МРЕЖАТА. САЙТА, ПУСНАЛ ГО, ПОСЛЕ ГО СВАЛИ. СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!

„План Б пък гласеше Пламен Орешарски да остане премиер до редовните избори на 5 октомври 2014 г. Сега по същата спирала се върти и оставката на третия кабинет на Бойко Борисов”, категоричен е близкият до властта източник на Lupa.bg.

www.vestnik.eu

Коментари 27 за
“СКАНДАЛЕН МАТЕРИАЛ КАК МОНИКА СТАНИШЕВА РАБОТИ ЗА ГЕРБ ИЗЧЕЗНА ОТ МРЕЖАТА. САЙТА, ПУСНАЛ ГО, ПОСЛЕ ГО СВАЛИ. СЕТЕТЕ СЕ ЗАЩО!”

 1. Ко стана с тоя гейпарад,бе ,аман вече изпренадявах се,до гуша ми дойде от солови изпълнения… ?!

 2. Един мил спомен: 1994 или 95-та година. България ври и кипи. Промени.Без промени. Сини. Червени. ДПС. Оставки. Служебни правителства. Шест години, ги чакаме да се избият в парламента. И изведнъж моя милост е в Париж и по невероятно стечение на обстоятелствата, присъствам на мероприятие, коктейл и последващо прибиране в България. 7 български депутата от различни парламентарни групи се държат като най-близки приятели, дето са си „душли пръдните“ от как са се родили. Само не стигнаха до там, публично да се целуват и опипват. На „Орли“ така си обсъждаха покупките и така си даваха акъл какво да вземат, също като едно мило семейство. Скоро след това, двама от тях си показваха среден пръст в дебат, предаван по телевизията. Чакаме промяна? Промяна може да има, ама за нас, като ни пратят на оня свят!

  1. Оня свят е опция не само за нас. Имаше една песен – катафалката няма ремарке.

  1. Сатанишев е обучил сатанишева да краде и рекетира та затова са я харесали в хунтата тъй като там при боко главното перо е РЕКЕТ и после поръчково убийство…

 3. Общ генезис. Къде е изненадата? Венцеслав Йосифов и Валентин Моллов – живковото научнотехническо разузнаване. Бившата жена на Венцеслав Йосифов сега е жена на Станишев. Цветелинката на Бойко от Инко – фирма на същото разузнаване. Корнела с нейните приватизации по едно време надзирава Инко. Малко преди да се обърнат нещата 1989 при Живков идват хора на Майкрософт да си търсят обезщетение за крадения ДОС, който правешкия завод слага в компютрите, които изнася в целия соц. лагер. Какво се случва не е много ясно като във всяка комунистическа страна, но в годините след това Майкрософт внедри неофициално много български изобретения. Имаше много случки след това. Последната беше разходката на Станишев 2008 да изнесе лекции в САЩ на издръжката на агент на Щази и собственик на гръцката Интраком. Резултатът – bing на Майкрософт. Последва скандал с Гугъл, че Майкрософт му крадял резултатите на търсачката. Да,ама не седесарите бяха продали същотото на Гугъл още миналия век. Всички са заедно на хранилката. Всъщност жената на Петър Стоянов като награда за добре свършена работа се пенсионира в международното бюро за интелектуална собственост в Женева… Напоследък Бойко продава изкуствен интелект, дори събра агитка за лебедовата си песен не другаде, а в София тех парк. В хайтека са парите, но комунистическото мислене не може да излезе от социалистическото „кради и продавай“. Въпреки всички дадености България е най-бедната.

 4. преди 3 месеца написах този анализ в „Афера“:

  Анализ и прогнозата за бъдещето на нашата тъй наречена държава.
  След приключването на сега протичащия втори етап на операция „Коронавирус“ постепенно ще навлезем в подготвителния етап на крайната цел на настоящото ни обществено „развитие”, а тя е налагането на ДЕМОКРАТИЧЕН ТОТАЛИТАРИЗЪМ, т.е. цялата власт в ръцете на олигархията (в България това е мафията). У нас същият ще протече в две направления: Овладяване на парламентарната опозиция и Овладяване на президентската институция.
  1. Овладяване на парламентарната опозиция.
  За овладяването на опозиционната БСП са подкупени двама мастити и най-вече продажни „социалисти” – Сергей Станишев и Георги Гергов. В качеството си на председател на ПЕС Станишев е приел да разбива соцпартията, чрез нападки от международната позиция, която заема и чрез изразяване на явна подкрепа за Борисов. Срещу това ГЕРБ са гарантирали за него пред партията-майка „Европейска народна партия”, че е „беззъб” политик и че не трябва да се страхуват от евентуални негови „опозиционни” действия в рамките на ЕС, а да го оставят да си получава тлъстата еврозаплата. Георги Гергов е приел ролята да разбива тази партия на територията на България, срещу това Боко да затваря очи за мафиотските му кражби.
  Тъй наречената „опозиция” ДПС се овладява по метода на „назначенията”, в която активната роля се дава на вече купения „опозиционер” Йордан Цонев по прякор „Ментата”. Срещу това да се гарантира спокойствието на Ахмет Доган и да не се следи за кражбите на ДПС в турските региони, Цонев се е самопредложил да играе ролята на „срамежлива опозиция”. Притъпен е антитурският принцип за създаването на тъй наречените „патриотични” организации, като са „джиросани” с тлъсти комисионни парийните им лидери, а също и с несменяеми високи държавни постове.

  2. Овладяване на президентската институция.
  За овладяването на тази институция е активиран тъй нареченият професор Георги Близнашки – „Лигавника”, срещу обещанието да бъде номиниран за бъдещ вицепрезидент.„Припява” му тъй нареченият професор Огнян Герджиков – „Бърсалката”, на когото е „джиросана” тлъста герберастка комисионна.
  След приключването на двата етапа е предвидно провеждане на „импийчмънт” на държавния глава и свалянето му от държавния пост, който да се заеме на извънредни президентски избори от Боко Тиквата и вицепрезидент Близнашки по прякор „Лигавника”.
  Това е ИСТИНАТА.

 5. Тиква на всеки километър, 99 серия, Григор Вачков заняся жив питель във вила Барцелона, Любовна игра на Маьор Стефчо Деянов в зблъсък с разкритите генерали Гешев и Методиев които под прикритие са Иван и Борисов, на края Моника Станиначалникова заняса лилаф божур на гроба на Итлер и пее марсилезата на 150 РД на Хонекер . . .

  Ако е взела некой леф дали го е предала 1/2 от него по отчетния списък на Добрев и неговата бесепейтна предизборна компания, а с другата 1/2 е закупила екологически фуражи за грухетата на Грухняр Грухнисовичи, Свинярския звеновод

 6. Станишев, Гергов, Кирил Добрев и другите стари муцуни от БСП, като Пирински отдавна работят за раздора в БСП.
  Истинският виновник за създаването на АБВ е Сергей Станишев !
  Станишев притискаше БСП да подкрепи Инстабулската конвенция и т. н.
  Докато тези ОЛИГАРСИ са в БСП – нищо добро няма да се случи на БСП, която в момента е единствената опозиция на ГЕРБ в Парламента.
  Гореупоменатите персони са ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ на ГЕРБ в БСП !
  Так, че реално “ Политическият елит “ на Бъгария е компроментиран отдавна от такива като Сергей Станишев и компания от БСП, както Александър Йорданов от СДС и лидерите на другите политически партии!
  Докаде се стигна СДС да е в коалиция с ГЕРБ !
  Изобщо лапачката от Държавата България какво ли не прави!
  Срам ! Срам ! Срам !

 7. Шерше ла юденс.Тия хорица били много подли ,бе,виж ти какви тънки игрички въртят.Изработили са си технология за всеки заплетен казус,как да излязат сухи от водата.Ами,така е,много сме я забатачили и сега е трудно народа да си вземе държавата от мафията,омотали са се като октопод,същински гордиев възел.Много коварно,много мерзко,тия са от друго тесто замесени,черно като кал.

 8. Нагло и алчно семейство ! Начина, по който се добра до Станишев говори що за жена е Моника Йосифова. Тя е там, където са парите.

 9. А,ние продължаваме да питаме: КОГА ще излезе СПИСЪКА с ИМЕНАТА на тези от „бсп“,които ПОДМЕНИХА листата на „бсп“ за Евровота? КОИ са ТЕ????????????????????????????????????????

 10. Тази новина прилича да е от агенция „една жена казала“. Пишат, че от години М.Станишева се грижи за PR на Министерския съвет, а мероприятието си беше на партия ГЕРБ. Малко е вероятно от бюджета на МС, с държавни пари демек, да платят на агенция за чисто партийно мероприятие. Да покажат договорите за услуга с Моника и тогава да им поверваме. „Носи се слух“, „упорито се говори“ навсякъде другаде може. Afera вади документи и винаги стреля в десетката.

 11. Всички тези са под една шапка от ОНОВА … ГЛАВНО УПРАВЛЕНИЕ / в сянка / … От там им дърпат конците !

 12. Не бих се изненадал това да е истина и напълно се „връзва“ с поведението и действията на Сергей Станишев. Той, заедно с Гергов и още няколко кандидат лидери на БСП, активно работят срещу Нинова и БСП в полза на ГЕРБ! Това, че той по „наследство“ стана социалист, не означава, че е такъв! По действията си е по-скоро либерал, но си е чист предател!

 13. Сергей Станишев отдавна работи заедно с Борисов и всъщност върна ГЕРБ на власт през 2013 г. с издигането на кандидатурата на Пеевски за шеф на ДАНС. И досега не е дал отговор на въпроса кое е наложило това решение, за което принуди и депутатите от БСП да гласуват въпреки силното им нежелание. От години разбива БСП както и сега, подпомаган от герговци и разните там лица обявили се за вътрешна опозиция. А името на Моника Станишева непрекъснато е замесено в скандални пиари.

  1. А защо пропускате и др. Първанов???? Той също здраво поработи за „единството“ на БСП, както и наследника му Р. Петков…….

   1. Напълно съм съгласен! Първанов е един от големите предатели на партията си и това предателство води началото си от предаването на властта на СДС! И той и Румен Петков са отговорни за влизането на Борисов в политиката. Другите предатели поименно лъснаха при сегашното управление на БСП и това е добре. Поне и за несведущите става ясно защо БСП се проваля във важни моменти.

    1. даже незабравимия Цвюктанов, заради ефтинкото квадратно метърче, като изрече Гоце, та гоце и не спра да гоцка дорде Цвю построи асансьорната шахта

 14. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

  1. Dimitrov, връзка на Моника с ГЕРБ и Бойко Борисов е напълно възможна. Изхождам и от това, че в сайта на Моника Станишева – Dir.bg непрекъснато се публикуват материали, които пряко или косвена са в подкрепа на сегашните управляващи, а коментиращите под тях в мнозинството си очевадно са герберасти, пишещи цинизми и дори профашистки лозунги като администраторите на сайта ги оставят без последствия.

 15. Lupa информира: Сега е ясно защо на сбирката имаше тупа-лупа. Добре се получи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *