Регистрация
Публикувано на 11.02.2018 / 15:42

СИТУАЦИЯТА ПОКАЗВА, ЧЕ ОБЩО ВЗЕТО – КУЧЕТА НИ ЯЛИ

ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОБулевард Витоша пред НДК- бастиона на Европейското председателство.

Ситуацията показва, че общо взето- кучета ни яли.

ЕВГЕНИ МИНЧЕВЕвгени Минчев

 

Коментари 12 за
“СИТУАЦИЯТА ПОКАЗВА, ЧЕ ОБЩО ВЗЕТО – КУЧЕТА НИ ЯЛИ”

 1. Така ще е: докато комисията по фалшивите бандероли не преброи колко има в контейнерите и чувалите, Б. Боклукчиоглу няма да позволи извозването на отпадъците.
  Кучетата са охранители на обекта.
  Хората, дето чакат трамвая, се правят, че не виждат.

 2. Фандъкува, закуси ли ? Напълни ли гушата за наша сметка или още ще лапаш ?

 3. Реалността, в която живеем. Като от роман на Балзак – горе НДК- бастиона на Европейското председателство, а под него, отдолу са кофите с боклука , мизерията и смрадливостта, горе, високо на пилона – гордо се вее знамето на ЕС , долу – озъбени бездомни и гладни помияри.

 4. Неприятна, тъжна, но реална картинка в милата ни Родина. Европейска перспектива, европейски ценности гарантирани Ви от герб. Всичко това е реалната стабилност, която Ви е гарантирана, стабилност в мизерията и нищетата.

 5. ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОВОКАЦИЯ !!! КУЧЕТАТА СА РУСКИ !!! А ЛИЧНО ВИДЯХ ЛИДЕРИ ОТ БСП ДА НОСЯТ БОКЛУК С ЧУВАЛИ И ДА ГО ТРУПАТ НА ТОВА МЯСТО !!!

 6. Що да е само в София такава картинката? Тя си е харктерна за цялата БГ! Преди две години шуменския кмет смени БКС-то което чистеше града с две други частни фирми, като една от причините беше, че БКС-то не чистило добре града. Е сега вече го „чистят“ „много добре“. Сутринта в 6.30 изкарах колата да заведа жената на работа, а снегът валеше толкова силно, че чистачките не успяваха да го изчистят, а машините за почистване се появиха в 9.30 когато движещите се автомобили бяха разкашкали снега тъй като времето е меко. И така го „изчистиха“, че стесниха платното тъй като го натрупаха на купчини! А бе какво да ви обяснявам, вие си знаете!

 7. ТОВА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВО Е ПЪЛНА ПОРНОГРАФИЯ ПРОСТО СЕ ОТКРАДНАХА И СЕ КРАДАТ МИЛИОНИ.

 8. Обяснимо..
  Когато в управлението на една държава никой не полага никакви съзидателни усилия освен да краде, всичко заприличва на кочина..

 9. Само това да беше… Картинката е трагична из цяла София. Не само чистотата, но и транспортът, редът, парковете, масовата циганска сеч. Но мадам Фандъкова нали ходи да закусва с Цецо в Щатите, къде ще има време за такива работи. Дреболии, мандатът си тече…

 10. Boyko, kato kmet na Sofija,,,izmori,, kuchetata,kato Premier,ograbi sofijanci…s pomoshtta na drugite ot OPG/GERB,povecheto ot koito sa ot ,,provansa,,!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>