Регистрация
Публикувано на 30.11.2014 / 19:32

Симеонов, „нивото” ти е евтинджос!

Валери Симеонов„Патриотинът” Валери Симеонов, който иначе е кабелар, освен че се намърда в парламента, коментира с типичния си нагъл маниер напускането на парламентарната група на Патриотичния фронт от Велизар Енчев пред Агенция Блиц така:

Велизар Енчев ме освободи от задължението да го изключа от Патриотичния фронт, дори съм благодарен за постъпката му. Щом подписва в ефир декларацията – е ясно за какво става въпрос. Доволен съм от постъпката на Енчев, по-добре сам да напусне, така ме освободи от неприятното задължение да разглеждаме поведението му. Той има едно наказание за неетично и неколегиално отношение, така че сега трябваше да го изключим. Благодарен съм му, че напусна. Не ми се пада на нивото на моя доскорошен служител Енчев да му коментирам глупостите. Чувствам се като един изключително освободен човек. Въобще не ме интересува какво ще бъде поведението му оттук нататък, да прави каквото иска”.
Който не се е докосвал до лицето Валери Симеонов, той не познава селско-мегданския му „стил” и „ниво” на поведение. Онези, които са работили в СКАТ са пределно наясно що за „независим” „профи” е Симеонов.
Точно Валери Симеонов да говори за „ниво” в сравнение с Велизар Енчев, е все едно овчар да го пуснат на прием в Бъкингамския дворец.
Валери Симеонов, който демонстрира простовато, да не употребим по-силна дума, поведение, който парвенюшки се изживява като някакво копи-пейст от Банкя, и който като бакалия представя сделки като „програми”, си въобразява, че може да уязви по някакъв начин Велизар Енчев.
Симеонов е толкова евтинджос, че е необходимо само да зърне в социалните мрежи, за да вдене, че и три живота напред да има никога повече няма да се види като депутат.
Само наивниците и слепите не разбраха още преди години, че Валери Симеонов бе чиста скрита патерица на Бойко Борисов и сие. И не само на тях. Дълъг е списъка на „тарикатлъка“.

Afera.bg

Коментари 13 за
“Симеонов, „нивото” ти е евтинджос!”

 1. Този Симеонов да вземе да си плати данъците и да ходи да се дупи на Цървулан колкото иска.Що не му спретнете една ревизийка ,да видим какво ще светне , ама не като онази на свинята от БКП Цветан Генчев Цветанов,който не може да обясни какви консултации е давал за да получи хонорарите си /разбирай подкупи/от немската фондация.Предател мръсен щеси платиш , а заради теб ще страдат всички твои роднини.

 2. Тоя си е жив татарин бе!Какъв патриот ,какви 5 лева!По-глъф народ от българския нема! Е па нема!!!

 3. Какво ви е нивото,г–н Симеонов?Вие,имате ли ниво въобще?Що за наглост провявате по отношение на депутат,който не се е подчинил на манипулативната ви политика?Кой ви каза,че от вас става политик?“Една птица,която смарди,непрекъснато сменя гнездото си,докато сама не усети,че смрадта идва от нея“.Стара,древна истина, много ви приляга.

 4. Др.Балевски прави пачки,а лумпените крещят….Да живее НФСБ!(Национален Фронт за Спасение на Бойко)!!

 5. Благодаря!! Ще слушате когато честен човек като Волен Сидеров ВИ ги казваше тези неща!! Сега вече знаете.да опази Господ избирателите на Симеонов-Прецакани са! Ние няма да им кажем ,че са Лумпени!!

 6. „Hе ми се пада на нивото на моя доскорошен служител Енчев“

  как е служителите на ПФ? По една тениска с логото на СКАТ да ви раздадат, поне да се знае, че сте му служители, а не на заблудените хора които гласуваха за вас.

 7. Достойният Енвчев у нас смятат за луд ! Аз смятам че той постъпи по единствено възможен мъжки начин !Добре, като е бил в службитте ,не е загубил честта си ! За мен, само промяна на пратийния модел, връщане на смъртното наказание и закон за престъпление срущу хората и държавата ще променят България ! Лустрация и план за прекратяване на вземането на кредите за КРАДЕНЕ ! Спиране на парите от Европа защото те се крадат в 90% Времето за възмездие идва стягайте се хора !! Или изчезваме като нация или се борим до последен дъх !

 8. Валерко, Валерко, защо се срамиш да се наречеш Балевски? За да не те объркат с Академика ли???? Мръсно парвеню, проклет да си!

 9. Симеонов,бъди спокоен!Никога няма да имаш шанса да паднеш до Енчев.С тая поза партер,която си заел с македонския войвода от Русе,пред Мутрата,по-ниско не можеш да паднеш.За туй смучи с Каракачанката БиБата му и дерзай.Сега ви се е паднало.Друг Парламент ще видите в нанайстък.

 10. Хората не са важни,важна е партийната линия.
  Затова всички партии вън,разпускане,разследвания,конфискация.

  Избори за професионалисти във всички важни области от живота. Нима няма? Нечленували в партии и не заемали ръководни постове.

  Партийни мошеници. Баш майстора ряпа да яде. Алчна сган уродлива!

 11. Ех, др. Симеонов, властта е невероятна аванта – тя носи много пари и благини. Но личности като Велизар Енчев олицетворяват достойнството. Всеки в живота има право на избор…

 12. Поредният лъжец!Защо се учудваме и тоя е бил в ДС.Явно го държат с нещо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>