Публикувано на 27.06.2020 / 18:56

СИМБИОЗА „МВР & МАФИЯ“: ОПЕРАТИВЕН ОТ „КРИМИНАЛНА“ ПОНИЖЕН ЗА ЧАСОВЕ В КВАРТАЛЕН, ЗАЩОТО ХВАЩА ПОЛОВИН КИЛО НАРКОТИЦИ

СИМБИОЗА „МВР & МАФИЯ“: ОПЕРАТИВЕН ОТ „КРИМИНАЛНА“ ПОНИЖЕН ЗА ЧАСОВЕ В КВАРТАЛЕН, ЗАЩОТО ХВАЩА ПОЛОВИН КИЛО НАРКОТИЦИ

Иван Тасев е оперативен работник от Криминална полиция в Кюстендил. Преди около 40 дни засича по СРС тежко криминално престъпление и го докладва на районния прокурор Иво Илиев.

Той му казва да не уведомява ръководството на ОД на МВР – Кюстендил, /по-късно става ясно, че явно е имало защо/, правят обиск на „новия брат Галев“ в Кюстендил и в региона – Васил Лулев – Банго и намират закопани половин килограм наркотици.

На следващия ден  Иван Тасев е извикан и смазан от директора на ОД на МВР Елиан Стамболийски и зам. директора Веселин Рангачев, затова че не ги е уведомил.

Буквално за часове оперативния от Криминална полиция Иван Тасев е понижен до квартален, заради това, че… си е свършил работата.

Всички служители са смъмрени, че ако предприемат подобно действие ще последват съдбата на Иван Тасев.

Най лошото в случая е, че 37 кратно осъждания Васил Лулчев – Банго вижда в града Иван Тасев и му заявява в очите: „Видя ли какво ти се случва заради мен, казах ли ти да не ме разработваш!“.

Симбиозата „МВР & Мафия“ е докарала дотам Иван Тасев, че понижен в квартален, заради това, че е хванал наркотици, сега се страхува за себе си и семейството си.

Андрей Червенков

Коментари 12 за
“СИМБИОЗА „МВР & МАФИЯ“: ОПЕРАТИВЕН ОТ „КРИМИНАЛНА“ ПОНИЖЕН ЗА ЧАСОВЕ В КВАРТАЛЕН, ЗАЩОТО ХВАЩА ПОЛОВИН КИЛО НАРКОТИЦИ”

 1. Радой Ралин: „Дойдоха времена нелепи, в които крадци управляват слепи…“

 2. Трябва да се разреши на милицията да ходи на плаж през работно време.
  Аз познавам полицаи -откровенни престъпници,ако Гешев го интересува насреща съм.
  Познавам и пичове там,но са много малко и едва ли някой се интересува от това.
  Съвсем малко са .

 3. Милиционерите не работят те си получават заплатите, да дойде пенсията, шапка на тояга, боли ги оная работа дали се случва нещо . Защитават престъпници, крадци, олигарси, получават подкупи и нерегламентирани доходи.

 4. МАФИЯТА СИ ИМА ДЪРЖАВА, ЩОМ РЕДОВИТЕ ПОЛИЦАИ СЕ СТАРХУВАТ ЗА ЖИВОТА СИ!!! ТОВА Е СТИЛ, МЕТОД И МАНИЕР НА ПРЕМИЕРА БОРИСОВ! ВСИЧКО Е ЗАРАЗЕНО ОТ НЕГО!!!

 5. В момента е валиден принципа “Който работи го гонят,а който не работи, само го наказват”.

 6. Обвиняемият Васил Боянов Лулев, живущ ***, българин, български гражданин, неженен, със средно образование, безработен, осъждан, ЕГН **********, се признава за виновен в това, че на 10.02.2008г. в гр. Кюстендил, на кръстовището при бившия завод “Марек” се е заканил спрямо длъжностно лице – С. Й. В. – младши автоконтрольор ІІ степен в група “Пътен контрол” на сектор “ООРП” към РУ на МВР – гр. Кюстендил при ОД на МВР – гр. Кюстендил, при и по повод изпълнение на службата му, с престъпление спрямо неговата личност и имот, изричайки думите: “Ще му струва много пари на него”, “Него ще го смачкам и финансово, и материално, и физически. Него специално. Щом ще е така, ще му се ебе майката”, “Ще спиш на палатка пред Вас, да знаеш”, и това заканване е възбудило основателен страх за осъществяването му – престъпление по чл.144, ал.2 във връзка с ал.1 НК, поради което и при условията на чл. 55, ал.2 и чл. 57, ал.1 НК налага на обвиняемия наказание “Глоба” в размер на 200.00 (двеста) лева.

 7. явно Васил Лулчев Банго с нещо е по ценен за директорите на полицията в Кюстендил, от колкото криминалистът Тасев.

 8. МВР има нова тактика. Наказва своите и по-този начин, след 60 години, няма да има кой да помага на бандюгите и те сами ще се предават на вътрешностите на вътрешните органи.

 9. Престъпността е заразила МВР ! Читаво нещо ще остане ли в държавата ако продължават така? А би трябвало да са две различни стада, най-малко! На върха е заразеното, а карантират читавото?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *