Регистрация
Публикувано на 02.10.2018 / 11:45

СИМБИОЗАТА ГЕРБСП В ДЕЙСТВИЕ ЗА „ДУПКАТА“ ВЪВ ВАРНА! ВИЕ СИ СНИМАЙТЕ МОРСКИ ЗАЛЕЗИ!

ДУПКАТА ВЪВ ВАРНА15 хиляди лева на квадратен метър!

Да не си помислите, че това е в Манхатън или Сингапур.

Не, това е Варна.

Кметът Иван Портних от ГЕРБ внесе предложение, което е одобрено, да бъде купена прословутата “дупка на Варна”, която е малко под 3 декара за 43 милиона лева от политика от БСП Георги Гергов.

И забележете – с пари от БЮДЖЕТА, тоест с наши пари.

Симбиозата ГЕРБСП в действие. Герб и БСП заедно в източването на пари на данъкоплатеца.

Реално какво ще стане – Гергов ще вземе една солидна част от тези пари, а останалите ще се поделят между одобрилите сделката чиновници и партиите, които са ги назначили.

Поредната нагла далавера на политическата мафия…пред очите ни…вие си снимайте морски залези!

Кирил Симеонов

Бележка на АФЕРА: Схемата „ти на мене, аз на тебе“ за т.нар. Дупка в центъра на Варна от години „върти едни пари“. Сега Пак. Като знаем цялото задкулусие през годините на тая схема, напълно сме съгласни за Симбиозата „ГЕРБСП“. Във Варна – тя е традиция!

Коментари 11 за
“СИМБИОЗАТА ГЕРБСП В ДЕЙСТВИЕ ЗА „ДУПКАТА“ ВЪВ ВАРНА! ВИЕ СИ СНИМАЙТЕ МОРСКИ ЗАЛЕЗИ!”

 1. Варна е единствения град,който има най-дълбоки дупки и един стадион с булевард през него и един друг стадион , дето никога няма да бъде построен.

 2. До 2003 г,т.н.“дупка“ беше над 50%(51-52%) общинска собственост.Акциите за около 47-48% се държаха от община Варна и около 3-4% от общ. фирма ДКС.Петя Славова имаше 33%,а останалите % бяха притежания на много на брой малки акционери.Нека Гуцанов и К.йОРДАНОВ да обяснят какво стана ,че Гергов изведнъж стана“ мажоритарен“.С какво му помогнаха,че общината сега трябва да си връща мажоритарността срещу тези 43 млн.?

 3. “Когато е малко – е достатъчно, когато е много – не достига.“

  да крадеш – това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !
  да крадеш много – това е БИЗНЕС !
  да грабиш целия народ – това е ПОЛИТИКА !
  да ограбиш цялата планета – това е ТРАНС-АТЛАНТИЧЕСКА ЦЕННОСТ !

 4. От кога говоря, че на тази политическа сцена играчите са едни и същи мафиоти, само привидно и на думи наричащи се с различни имена!

 5. Гергов няма нищо общо с БСП , той си е съдружник с Боко и турците от 20 години, не бъркайте двата щата …., парите даже няма да ги помирише Гергов , те ще ги приспаднат от кредитите му и милионите които е изнесъл , а не е отчел рушветите към Боко и група..

 6. Това е близо 15 хиляди евро на квадрат :D До дупката има къща 500 квадрата общо с къщата на три етажа човека писа че е дава по 10 хиляди евро квадрата като къщата на три етажа е дава подарак :D

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>