Публикувано на 28.04.2008 / 9:21

Силвия Стойчева: Георги Стоев беше прислужник на охранители

 

 

Силвия Стойчева е една от най-известните родни гримьори и модели. Става скандално популярна след фотосесия с Бербатов, на която лежи гола върху джаги в опасна близост до футболиста. Живее няколко години с вокалиста на рок-група БТР Наско, от когото има дете. Днес двамата са разделени, но са запазили приятелството си и споделят общите грижи за малката Мартина. Миналото лято майсторката на макиажа създаде своя агенция за стайлинг.
”Хората казват – за мъртвите добро или нищо. Но тази максима важи само в определени случаи. Малко грубо ще прозвучи, но всеки си търпи последствията от това, което върши. Евтин пиар е да използваш имена на известни хора само за да си продаваш писанията. Аз се постарах с немалка доза погнуса да прочета част от написаното. И ми стана ясно, че Георги Стоев се е добрал само до едни десет процента от информацията, които е раздул. Попаднал е в една среда за 6 или 8 месеца, това не е достатъчно за една исторически достоверна книга, камо ли за поредица.
Преди да излезе "Кръстника 3", в който са написани изключителни гнусотии за мен, жълтите вестници анонсираха книгата, която ще разкрие подробности за оргиите ми с Георги Пехливанов. Вярвайте ми, тези два месеца, докато излезе книгата, направо се побърках. Изживях истински кошмар. Името ти е замесено, а не знаеш точно в какво. След като томчето се появи на пазара и стана всеобщо достояние, първо обясних на дъщеря ми, която е на 12 г., каква е истината, защото тя вече е голяма и някой може да я нарани с тези долни лъжи, които се изписаха. Наистина имам нещо общо с Жоро Пехливанов, ала то не отговаря на драсканиците в книгата. Израснали сме заедно, майките ни са съученички и двете са ни разхождали с количките. Учили сме с Жоро в едно училище, играли сме, живеем на една и съща улица. На практика израснахме заедно. Свързах се с Жоро и с брат му Любен, след като книгата вече свободно се продаваше, и споделих моя потрес от написаното. Споделих им, че аз не познавам този човек. А те тогава ми припомниха, че все пак съм го виждала.
Подсетиха ме, че Стоев е бил приятел с наш приятел, който почина. И докато е бил жив, му е подхвърлял жълти стотинки за някои дребни услуги. Когато приятелят ни почина, Стоев се свързва с Жоро, защото остава без работа. И той от добро сърце го взима да се навърта покрай охраната им. По-точно беше нещо като прислужник на охраната. За мен той беше нечистоплътен човек, извинявам се, че го казвам, но имаше вид на такъв, който рядко се къпе. Затова молех охраната да го държи по-далече от мен. Веднъж се опита да ме заговори, а аз се дръпнах. И може би това го е подтикнало да напише всички тези мръсотии за мен, но засегна и най-близките ми, включително и бившият ми съпруг Наско от БТР. В стремежа си да натрупа евтина слава Стоев изписа един куп гнусотии за достойни хора. За част от тях се оправда в тв предавания, че го е направил, за да ги подсети откъде са тръгнали. Но кой е той, за да раздава правосъдие?
Едва сега говоря за него, защото признавам, че имах намерение да го дам под съд. Консултирах се с някои от най-авторитетните адвокати и дори с един прокурор. Всички ме посъветваха да изчакам, защото делото може да се точи с години, а и обезщетенията са малки, за да влагам средства в подобна кауза. Освен това щях още веднъж да направя пиар на Стоев, привличайки общественото внимание.
Затова се обръщам към всички: хора, недейте да попивате книгите на човек, който е имал единствено желанието да стане известен. Това е мъж с нисък морал, когото изкарват едва ли не герой, убит от словото. Не! Не го уби словото, а суетата му. Защо не убиха Христо Калчев? Моята теория е, че убиецът не е някой от засегнатите известни личности, за които е писал. Има вероятност да е взимал пари, хвалейки се с познанствата си. И на някого просто да му е писнало”.

В. “Женски тайни”

Коментари 21 за
“Силвия Стойчева: Георги Стоев беше прислужник на охранители”

 1. Почти всичко е вярно, това е гнусната истина.
  Георги е знаел, че ще го убият и затова е написал всичко, като е мислел, че държавата или ще го защити или ще се покаже колко е жалка и безсилна.
  А такива като тая курва много брат много.

 2. Глупостите написани от тази стара чанта само показват,че Жоро Стоев,лека му пръст,колкото и малко да е знаел,какъвто и да е бил,е писал истински истории.затова и прокурори и адвокати му четат книгите като учебници.А това перхидролено влечуго просто да се върне в дупката и да не излиза оттам,че се излага още повече.

 3. Абе тази нормална ли е ?!Защо след като Жоро умря разни влечуги изпълзяха ?Защо никой от тези,които сега го плюят нямаха смелостта да го кажат това преди?А за тази със силиконовите цици всички обидни епитети за една жена ще й бъдат в недостиг!!!

 4. Жоро е в сърцата ни, а блонди просто не ни интересува.Блонди, я по празниците иди да видиш
  родатар на тях им ги разправяй тия. Тук не вървиш !

 5. идете вечерно време в скъпите „бордеи“на софия извадете калашника и стреляйте на месо без да жалите никого!! нито жени нито мъже нито педераси,нито политици нито мутри,нито наркомани и сводници,нито „певици“,“манекенки“,“бизнес дами“или обикновенни курви и проститутки!! ако са там и децата им и родителите им още подобре/но за съжаление ги няма там/ ще си спестите ходенето до „чорбаджийските“ квартали!! след това народа ще ви издигне паметник!!

 6. Кукличке-Силвичке,
  Ще умра от любопитство, как точно си обяснила на малката си дъщеря, от морална гледна точка:
  = снимката (по мое скромно мнение, не дотам морална)
  = факта, че си позволяваш да плюеш някой, който не може вече да се защити
  Аз не зная, дали Г. Стоев е бил чистоплътен, но за твоята морална чистоплътност имам големи съмнения!

 7. silveee-skrii se njakade i ne se pokazvai joro ne napisa vsi4ko koeto znae6e ot strax li ot po4tennost toi si znae. no ima o6te jivi koito znajat 4e miri6e6 i voni6 ot vsjakade.

 8. Taзи засегнатата защо не го съди логато беше жив а сега ги плещи за приятели на нашите приятели който били загинали?????
  А и последната книга не я е писал Георги Стоев.
  В първите книги си личи стил и познание, а последната си е пълно менте, със изразите и сравненията и като цяло това не е Жоро Стоев.

 9. „Приятел на наш приятел, който почина.“ Много взеха да стават починалите, дали някой не му е помогнал да почине?

 10. Жената е абсолютно права. Много хора имаха основание да съдят този измислен охранител и още по-измислен писател, но не го правеха, защото щяха да му паднат на нивото. Само един комплексар като него може да ползва такъв каруцарски език. Мутрите не говорят по този начин, не знам с какви хора е контактувал, но трябва да са на много примитивно ниво. В книгите му едва ли има и 10% истина, залагаше на цинизми и въображаеми диалози. Точно така е – уби го суетата му, комплексарщината му и извинете, не е редно да се говори така, но за отрепките може – дебилизма му.

 11. хаиде сега, бъдещето щяло да покаже, кой крив, кой прав. кой в бъдещето ще се интересува от тези отрепки?

 12. Не разбирам тогава защо бе убит?! А и защо беше допуснато издаването на книгите му, след като можеше да бъде съден от всичките тези „герои“ още приживе?!? Естествено, че след като сега не може да се защити всеки иска да изчисти името си по този гнусен начин! Всичко това само доказва,че може би е бил прав! Жалко за момчето! Всичко случващо се е една много неприятна, дори зловеща история! Дано да тежи на съвестта на хората, които дпоуснаха да бъде ликвидиаран! Бъдещето ще покаже кой е бил прав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *