Регистрация
Публикувано на 12.06.2019 / 17:10

СЕЧ ЗА ПРОКОПИЕВ. ДА СЕ ГОТВИ КОСТОВ. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО. ШИШИ НА ПАНГАРА. СЛАГАЙТЕ ПУКАНКИТЕ! ПРЕДСТОИ ИСТИНСКО МАЗАЛО

ИВО ПРОКОПИЕВНа 6.06.2019 АФЕРА написа:

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ВЕЧЕ Е ИЗБРАН. РЕСТОТО ПРОДЪЛЖАВА. НОВИТЕ – ИЗВАДЕНИ ОТ РЪКАВА В ПОСЛЕДНИЯ МОМЕНТ

Тогава написахме: „...Ако някой си мисли, че ще бъдат пропуснати големите кинти, които се делнаха с мощния гръб на Костов и „агнешките главички“, дълбоко се лъже. Тепърва предстои костовистките „честни“ приватизатори да връщат – да се готви … „Златни пясъци“.

Днес спец. прокуратурата удари скандалния бизнесмен Иво Прокопиев. Служителите от Специализираната прокуратура са влезли в сградата с офиси на „Алфа финанс холдинг“ на бизнесмена Прокопиев. Спецакцията в офисите на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев е във връзка с ново обвинение, повдигнато срещу него. То му е било предявено от спецпрокуратата, тъй като става дума за афера с офшорки и е във връзка с предишното му обвинение за пране на пари. Става дума за продажбата на акции от приватизирания от Прокопиев завод „Каолин“. Предприятието беше приватизирано през 90-те, след това придобито от „Алфа финанс Холдинг“, а през 2012 г. продадено на немски инвеститор.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно. Да се готви Костов. После Шиши и приближени на Борисов.

Прочетете пак статията ни от 6.06. 2019 година. Новият нюанс, който тече е войната „Боко – Шиши“. Не обаче „Боко – ДПС“, а „Боко – Шиши“. Борисов продължава да изпълнява ПОСТАВЕНАТА МУ задачка – със своите ръце да чисти своите авери и „касичките“. А после… Поживьом, увидим какво са отредили като съдба за Боко „шахматистите“. 

Слагайте пуканките. Предстои истинско мазало.

Afera.bg

Коментари 22 за
“СЕЧ ЗА ПРОКОПИЕВ. ДА СЕ ГОТВИ КОСТОВ. ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО. ШИШИ НА ПАНГАРА. СЛАГАЙТЕ ПУКАНКИТЕ! ПРЕДСТОИ ИСТИНСКО МАЗАЛО”

 1. Да бе, да, идвало ред на Боко и на Шиши! Той този ред го чакаме от години, и все не идва…

 2. Тоз пидал, дет ма измами 1 (един) милион евро, ша гу куландрисвъм та пушък съ вдигъ

 3. България е единствената държава ,която вирее под шато ,досущ като цирк Буш .

 4. Ще ми се да чуя неговата пишман капия Плевен Росенлиев или и той ще се отрече три пъти от Розовите бузки още преди да са пропели първи петли, в потеклото му е, ама нищо, бих го изслушал с пискливия му гласец и комично протягане на шият като задавило се петле.

 5. ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ-АД ВЕЧЕ Е „КУПЕНО“ ОТ ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА.СЛАВЧО ХРИСТОВ (ИВАН КОСТОВ) ИЗДУХА СУПАТА.ЯВАШЕВ Е НОВОТО (СТАРО) ПОДСТАВЕНО ЛИЦЕ НА ЦВЕТЕЛИНА БОРИСЛАВОВА! ОЧАКВА СЕ СКОРО ДА „ПРЕВЗЕМЕ“ И АЛБЕНА-АД!!!
  ЯВАШЕВ Е СИН НА СТАРИЯТ ЯВАШЕВ ЕДИН ОТ БИВШИТЕ ДИРЕКТОРИ НА АЛБЕНА ОТ СОЦА!!!
  ЖЕНА МУ ЖИВЕЕ ОТ ДОСТА ГОДИНИ ВЪВ ФРАНЦИЯ И ПЕРЕ ЗДРАВО КИНТИ!!!
  ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!!!
  МАФИЯ!

 6. Нашите деца си тръгнаха от тук,но ние ще останем да се борим. Ако и ние напуснем родния кът,ледени късове ще падат над бащини ни огньове. Господ не ще ни прости,ако и ний напуснем бащина стряха. Затова ли кръв проливаха нашите предци,от глад и студ да се уплашим и да бягаме към терминала.Българина векове се е калявал в глад и студ,никой не мож го уплаши.Враговете ще си тръгнат от тук,а ние ще върнем в България рожбите наши.

 7. Абе Вълчев, Томова живее в езотеричен свят, нещо като друго измерение.

  1. Ама преди 20г. Вече е деде. Е, поне не е бабе, като Боцко и бай Ахмет.

    1. И взаимно да се обслужват, с мед и вазелин, и кръв от младенци да им преливат, все е тая. Дърти цигански папалЮги. Циганските генки не прощават.

 8. Няма ли по-тека снимка. Тва дето е на кадрото ако е това дето е написано че е, защо оно гледа като недосуджучено, а зачервени бузки и понадигнат седящ механизъм.

  Невярвам че това е Иво. Амо ако е? А леле, тва е ..е няма да напиша срамната дум черешката на тиквата

  1. Не. Имате ли такива розови бузки, беш при чичо доктор! Да ви ослуша и по-добре, огледа, сърцето.

 9. Ако не сте забравели да ви припомня,Борисов каза , че Трайчо Трайков и Росен Плевнелиев са му предложени от Прокопиев.Къса ли си опашката гущера? Всички знаят ,че Борисов е удобен на всички и никой от тях няма нужда Кралят Слънце да бъде сменен,лесен за управление и манипулации.Кои ще бъдат мозачните клетки в новата опашка на гущера?

  1. напротив …… Той от месеци е отписан от всички ….. И от към слънце изгрява и от към слънце залязва …….. Сега е като кърпа за лице, но която вече ползваш за да бършеш предното стъкло на колата , отвън …..

  2. Вече са му подписали и обходния лист, само трябва да се постави дата в заповедта ….

  3. ..pri GERB,vsichki sa,,vremenno,,..kato,,prezervativi,,klouni,,ili…,,obslugvasht personal,,filmirasht Padishaha ili….razkopchavasht,djukjana,,Mu!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *