Публикувано на 15.07.2019 / 16:48

СЕТИ СЕ МАРА /КОРНЕЛА/ ДА СЕ ПОБАРА. СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА РАЗКАРА ГУЦАНОВ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ДЪНКАТА ПРЕВЗЕ БСП ВАРНА!

гуцановИзпълнителното бюро на БСП сваля политическото си доверие от градския председател на партията във Варна Борислав Гуцанов. Това съобщи Корнелия Нинова след изнесено заседание на партийното ръководство в морската столица.

Мотивите за решението са „състоянието на местната червена структура, слабото представяне на последните местни избори, противоречия в организацията и кухи структури, както и липса на обществено доверие.“

Временно изпълняващ длъжността председател на БСП-Варна ще е Христо Боев. През есента ще се проведе градска конференция, на която ще бъде избран нов лидер.

След като се прави на глуха, няма и сляпа колкото можа толкова, след като и на идиотите бе ясно, че Гуцанов не е осрал де що избори има, и че години наред тугедър делка „комплименти“ с гербаджии, сети се Мара /Корнела/ да се побара и го разкара. След като изчака БСП във Варна тотално да се срути и да се разбрица до откат. И турна такъв нов „лидер“ на БСП – Варна, че още се давим от смях, все едно гледаме шоу за палячовци.

Е, и? И, е?

Това се случва два месеца преди местните избори.

На които отсега можем да съобщим резултата – фиаско за БСП кандидата, който и да е той. Защото тук БСП е толкова е обезличена, толкова в СИМБИОЗА с ГЕРБ, че и някой гларус да пуснат срещу БСП, пак ще ги бие.

Това с Гуцанов, мила ми, Корнело, трябваше да го свършиш от първия си ден като шеф на БСП. Ама не ти стискаше, защото … ти си знаеш защо. Лошото е, че и ние, и всички – знаем.

В момента се играе поредния цирк в полза на Боко.

А голата истина е, че Дънката превзе изцяло БСП – Варна! И за онези, които ще се учудят, тъй като именно Гуцанов минаваше за капия на Дънката, ще припомним, че от преди няколко години, за което писахме,  Дънката разкара от себе си Гуцанов и се пренасочи към … десните а ала радан. И сега си върна в ръцете БСП.

Та това е положението.

Но има една „мъничка“ подробност! „Рестото“, за което АФЕРА информира регулярно, включва и Дънката.

И кво правим тогава с кинтите, а, Корнело?!

Afera.bg

Коментари 8 за
“СЕТИ СЕ МАРА /КОРНЕЛА/ ДА СЕ ПОБАРА. СЛЕД ДЪЖД КАЧУЛКА РАЗКАРА ГУЦАНОВ. ИСТИНАТА Е, ЧЕ ДЪНКАТА ПРЕВЗЕ БСП ВАРНА!”

 1. Бойко Борисов от седмица атакува Корнелия Нинова за „американската връзка“, възползвайки се от предпазливата позиция на лидерката на БСП за сделката с F-16.

  Акцията стартира с медийна атака за „командировка“ в САЩ на Нинова точно през седмицата на ратификацията на сделката, която „позитанци“ не потвърждават.

  През уикенда в Шумен Корнелия Нинова заяви, че БСП е за модернизацията на армията, т.е. и за сделката с F-16, но ако не надхвърли 2% от бюджета.

  Часове по-късно Боян Чуков избухна във фейсбук за липсата на позиция на БСП по сделката и атакува Корнелия Нинова, че „приватизирала“ червения електорат като „Техноимпекс“.

  Според него 90% от електората на БСП е против „американската машина“, но Нинова не можела да скочи на американците, защото чакала да я „направят премиер“.

  Линията на ГЕРБ – пробиване на електората на БСП в национален мащаб по „руската писта“ и пазаруване на местни клиентели в комбина с „вътрешно-партийната опозиция“.

  Вместо тур за овации с джипа Бойко Борисов, ще разбива „русофилския електорат“ на БСП и ще всява интриги чрез кметовете си сред местните лидери на БСП – кой повече е бил на „хранилка“ на ГЕРБ и е въртял бизнес чрез схеми с гербаджийските кметове – от Варна до

  1. Някои откриха топлата вода!
   Аз от години доказвам и пиша , че БСП е “Б“ отбора на САЩ , но дебилите не вдяват!
   А , в БСП те са 80%-по Иво Христов разбира се !

 2. Ако не беше тъжно това , каква опозиция има в България , щеше да е смешно!
  Това с Гуцанов както и да е!
  Ами в Добрич , където областната лидерка на БСП и мъжът и имат общи фирми с Живко Суджука от ГЕРБ от години и даже някои говорят вече открито , че те имат и интимна връзка-лидерката и Живко , това на какво прилича!
  Нинова знае за това и защо си мълчи!?
  Защото двете са от един край и са ромки по рождение!

 3. Всичко написано в статията е вярно ! Много по-важно обаче е , че за ПОРЕДЕН ПЪТ , КУРнела , нарушава ДРАСТИЧНО уставът на партията ! Не може да се отстрани , който и да било , от длъжност , която е ИЗБОРНА ! Поне не и по този джелатски начин ! Тотално нарушение на Уставът на партията , което отново подчертавам – не се случва за първи път !!!

 4. Борислав Гуцанов го познавам от 1987 г., влезе в БКП през 1988 г. като убеден комунист и си остана такъв, независимо че животът му се разви по типично олигархичен начин! Първо беше в „Елитбанк“ да пере червени пари, после в Black See Shipping създаде мощен червен канал за контрабанда на наркотици и за изнасяне на валута в „кеш“ – и двете ги товареха по корабите в количества като за световно. В чисто човешки план беше и си остана рядко миризливо лайно!
  Явно сега обаче не са се разбрали с КУрнелата и го разкарват, ама тя да му мисли, той се е оправил за три живота напред…

 5. В БСП се прочистват това може би е добре ;
  Но няма ли кой да се поинтересува как властта прочиства дворовете на хората по селата от измислена чума по прасетата-как им ги избиват сега,после птичи грип и т.н. Цяла Северна България.

 6. И на други места е така. Но най-голямата симбиоза е в София и Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *