Публикувано на 14.05.2008 / 0:07

Секретар на Етем върти бизнес

 

 

Участието в търговски дружества на държавни чиновници е нарушение на закона, особено ако става въпрос и за член на политическия кабинет на Министерство на извънредните ситуации.

Чрез едната от фирмите си Борис Сребров Михайлов търгува с хранителни стоки, цигари и алкохол в родния Асеновград. Секретарят на Етем е управляващ и на неправителствена организация – "Център за интелектуалната собственост". НПО-ото е регистрирано в София, на ул. "Теодосий Търновски".

Наред с легалния бизнес, публична тайна в ведомството на Госпожа Бедствие е, че истинските доходи на секретаря са от комисионерство. Между 1500 и 2000 лв. била тарифата му за уреждане на среща на заинтересовани бизнесмени с Етем, твърдят злите езици. Допълнителни

пари Михайлов си докарвал от доставка на канцеларски метариали и цветя за министерството, твърдят депутати от ДПС.

Марин Андреев

Коментари 0 за
“Секретар на Етем върти бизнес”

  1. Костов го изрече! Е, и? Какво от това? Те какво правят като опозиция? Никой не прави нищо за България, но и не се отказва от властта!! Защо и? ЗАЩОТО ВСИЧКИ СА В КЮПА!!!!!!!!

  2. Някой спомня ли си абсолютно точната оценка : „Проклятието за България се нарича ахмет доган!“?А, спомняте ли си кой, точно, изрече това прозрение?

  3. А бе на тях всичко е им позволено в тази държава! Какво бедствие ни сполетя?! Загадката е, защо българските политици позволяват това дерибействане на тези хора? Единствената истина е: за да могат да грабят всички /така са се разбрали/, и всеки да прикрив другия! Друго НЯМА! Но когато е за сметка на Родината, на гърба на собствения ти народ, се превръщав кошмар за държавата, което е НЕПРОСТИМО! Дано чудо да стане, за да спрат тези безумия или поне, за да оцелеем!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *