Публикувано на 05.04.2009 / 20:36

Сдружение „ПОДАРЕТЕ СЪРЦЕ“ помага на варненска спортистка

 

 

Уважаеми Дами и Господа,
Сдружение „ПОДАРЕТЕ СЪРЦЕ”, съвместно с Район „Владислав Варненчик” на Община Варна, протягат ръка и подкрепят участието на Ася Лазарова, състезателка по спортна стрелба за участието й на олимпийските игри, които ще се проведат в Сингапур през 2010 г.
В рамките на добро сътрудничество и партньорство в подкрепата на важни обществено полезни акции, Ние се обръщаме към Вас, с молба да подпомогнете развитието на младото поколение спортисти на Варна, като се включите в нашата инициатива.
Ася Лазарова е ученичка в Х клас на Спортно училище „Г.Бенковски” , и е състезателка от Стрелковия клуб „Стрела” – Варна, по спортна стрелба. На проведеното съзтезание през януари 2009 г. тя спечели златен медал и стана републикански шампион по „спортна стрелба с пистолет” (олимпийска дисциплина) за девойки. Състезателката е предвидена за участие в Програмата за спортно развитие на талантливи деца и юноши на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС). Ако има възможност да провежда качествено тренировките си, тя има огромния шанс да участва на олимпийските игри в Сингапур през 2010 г. В края на месец април Ася ще участва в международно състезание, за което също се изисква интензивна подготовка.
За тази цел на Ася Лазарова трябва да бъде закупен пневматичен пистолет, който струва 2500 лв.
Искрено се надяваме да подпомогмете талантливото момиче с осигуряването на тези средства или част от тях. Така Община Варна, в частност Район „Владислав Варненчик” има възможност да се гордее с представителка на Олипмийските игри, а тя – да отговори на нашите очаквания.
Вярваме, че Вие, представителите на бизнеса в България, радеете за развитието на младежките дейности и спорт в България.
Ася Лазарова, Добромир Джиков, Кмет на Район „Владислав Варненчик” и сдружение „ПОДАРЕТЕ СЪРЦЕ”, предварително Ви благодарят за протегнатата ръка.

Сдружение „ ПОДАРЕТЕ СЪРЦЕ” ВИ кани на 11.04.09 г. от 21.00 ч. в хотел „ VENTURA ”
/ крайбрежна алея кв. Аспарухово / на RETRO LIVE PARTY

Със специалното участие на

ВЛАДО от FIVE STARS ,
STREET DOGS BAND и DJ HAPPY

ВОДЕЩ: ЖОРО АТАНАСАОВ

ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ И ДА ПОМОГНЕМ НА ЕДИН ВАРНЕНСКИ ТАЛАНТ!

ЦЕНА НА КУВЕРТА – 40 ЛВ.

Информация на тел: 0885 11 51 51 или рецепцията на хотела.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *