Публикувано на 05.07.2019 / 17:14

САШО ДИКОВ КЪМ ЧУГУНИТЕ ОТ СЕМ: НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СЕ САМОУБИХТЕ ОКОНЧАТЕЛНО! КОШЛУКОВ ДЪЛЖИ ПАРИ КЪМ КТБ! НЕ ЗНАМ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ! / ВИДЕО!/

САШО ДИКОВ„Чугунената тройка на СЕМ отново гласува правилно. София Владимирова, Розита Еленова и Бетина Жотева не изневериха на традицията си да имат един и същи избор“, това каза в ефира на „Делници“ Сашо Диков. Той коментира избора на СЕМ за нов генерален директор – Емил Кошлуков.

„Всички казаха колко е добра моята концепция. Бетина Жотева каза досега по-добра концепция не е виждала, но била прекалено скъпа за БНТ“, каза още Диков.

Сашо Диков каза още, че е приключил с кандидатстването си за директор и допълни, че до вчера е бил кандидат-шеф, от днес отново е журналист и няма да търпи повече подобни парадокси.

Аз нямаше да съм толкова бесен ако бяха избрали Сашо Йовков да бяха сложили, Явор Симов. Не може при тази професионална и творческа биография, такъв човек, показал среден пръст в ефир да продължи да бъде на екран.

След заседанието Сашо Диков попитал: „Нали знаете, че се самоубихте окончателно. Не знаехте за съдебните саги на Константин Каменаров? Сега сигурно не знаете и за съдебните саги на Емил Кошлуков?“.

На негативния отговор на членовете от съвета за електронни медии, че те не знаят за подобни престъпления Диков им отговори: Не знам в кой свят живеете. Нали знаете, че Кошлуков дължи пари към КТБ.

Информацията за кризата в БНТ от СЕМ получили от Емил Кошлуков на 12-и юни.

Цялото интервю със Сашо Диков гледайте тук:Втора част на интервюто със Сашо Диков гледайте тук:


Afera.bg

Коментари 20 за
“САШО ДИКОВ КЪМ ЧУГУНИТЕ ОТ СЕМ: НАЛИ ЗНАЕТЕ, ЧЕ СЕ САМОУБИХТЕ ОКОНЧАТЕЛНО! КОШЛУКОВ ДЪЛЖИ ПАРИ КЪМ КТБ! НЕ ЗНАМ В КОЙ СВЯТ ЖИВЕЕТЕ! / ВИДЕО!/”

 1. Не само пъшкаше, а и се кокореше като Митьо Очите, хах! После се праскаше със Сашо Йовкав, а днес му заби ножа в гърба!
  Отиде разузнавачка в Брюксел, на кого ле е клякала?

 2. Откъде ги намирате тия змии ! Бах му майката, ще трябва да ходя да ми леят куршум

 3. Пазарджишкия ПЕДЕРАСТ доносника на държавна сигурност Емо Куклата, По-Известен Като Сузи Дългото Бедро от Старозагорския Затвор ще Оглави БНТ

 4. …КОШЛУКОВ Е ПРЕСТЪПНИК,
  ИЗВЪРШИТЕЛ НА ТЕЖКИ КРИМИНАЛНИ ДЕЯНИЯ
  И ТЕРОРИЗЪМ
  И Е ОСЪЖДАН НА НЯКОЛКО ГОДИНИ ЗАТВОР
  И ДОСЛУЖВАНЕ КАТО ВОЙНИК В ДИСЦИПА…
  …ДА – ПО ВРЕМЕ НА СОЦИАЛИЗМА…,
  …НО ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ
  СА ДОКАЗАНИ ПО БЕЗСПОРЕН
  И УБЕДИТЕЛЕН НАЧИН…
  …ЕТО ФАКТИТЕ
  ЗА ЕДНО ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ:
  …КАТО ВОЙНИК КОШЛУКОВ
  СЛЕД ПОРЕДНОТО ЯКО НАПИВАНЕ.
  …ВЗЕМА КАРТЕЧНИЦА, ЗАРЕЖДА Я,
  ЗАЕМА ПОЗИЦИЯ НА ЕДИН ПРОЗОРЕЦ
  И ЗАПЧВА ДА КРЕЩИ,
  ЧЕ ЩЕ ЗАСТРЕЛЯ ВСИЧКИ ПРЕД НЕГО…
  …ЗАПОЧВА ДА ОБИКАЛЯ С КАРТЕЧНИЦАТА
  ИЗ ПОДЕЛЕНИЕТО
  И ДА ЗАПЛАШВА С МАСОВИ УБИЙСТВА…
  ….ЕТО ЗА ТОВА И ДРУГИ ПРЕСТЪПВИ ДЕЯНИЯ
  Е ОСЪДЕН ЗА ТЕРОРИЗЪМ
  НА ОСЕМ ГОДИНИ ЗАТВОР
  И ПОСЛЕ ДОСЛУЖВАНЕ
  В ДИЦИПЛИНАРНА РОТА..
  ….НО КОШЛУКОВ
  Е ОСВОБОДЕН ПРЕДСРОЧНО ОТ ЗАТВОРА
  ЗАЩОТО СЕ САМОПРЕДЛАГА ЗА АГЕНТ – ДОНОСНИК
  НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ТАЙНА СЛУЖБА – „ДЪРЖАВНА СИГЕРНОСТ“
  И СТАВА ЖАЛЪК, ПОДЪЛ, ГНУСЕН
  ДОНОСНИК И ПОМИЯР НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ
  И ЗАПОЧВА ДА ПИШЕ ДОНОСИ, КЛЕВЕТИ
  И ДА СЛУЖИ КАТО ДОНОСНИК НА ТАЙНАТА СЛУЖБА – ДС НА БКП……
  …ЕТО ТОЗИ ОСЪЖДАН ТЕРОРИСТ И ДОНОСНИК НА ДС…
  МАФИОТСКАТА ХУНТА – ГЕРБ
  ПОСТАВИ СЕГА ЗА ШЕФ
  НА БЪЛГАРСКАТА
  НАЦИОНАЛНА
  ТЕЛЕВИЗИЯ
  ЧЕСТИТО НАРОДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!

  1. …GERB/BOKO,,vzima na slugba,,samo,,zavisimi hora,,…da gi karada,,varshat,,nesgta…koito,,ne sa im chugdi,,..v razlichni ,,variacii,,..E.K,,,dostoyno,,shte,,doslugi,,na DS v gerb..a na Boko…,,shte poslugi,,za….,,prezervativ,,!GERB/MAGETE DA SAPRESTAPNO KORUMPIRANI,GENITE ,,DA SE [email protected] SAS ,,SHEFA,,..

 5. на въпроса, коя е готова да прави фелацио на управляващите престъпници?
  отговора е на снимката горе

 6. Случи се очакваното.
  Но почти едновременно с изборите в СЕМ се случваше и това с ръководните постове в ЕС. Над пряко избраните от народите евродепутати ще бъдат поставени „отгоре“ началници, и то с много уговорки и договорки. Демокрация? По европейски? Ха- ха!
  Колкото до СЕМ и избора на директори на обществените медии – то самият орган СЕМ е сбъркан, объркан и нагаждачески от самото си раждане. Просто СЕМ не трябва да съществува. Има и други начини да се ръководят обществените медии. А не както сега – няколко лелки и един чичо, с неизвестни личностни, творчески, журналистически и професионални възможности , НО послушни на някого си, да бъдат решаващ фактор.
  Е, трудно ми е, но пак: ха- ха.
  Та падението на БНТ продължи при Вяра Анкова, и пак продължи надолу при Каменаров.
  А сега?

 7. бат Сандокан,

  не се извинявам че около Гошето Видински доста стръмно ти налетях, но СЕМутките избиха кривогледите и едноухите. Гласуването им с това „РАЗ“ дигане на ръцете и мрънкането им, ме притискат да ти се извиня по пособие както ти пожела да се извиниш на Цаяавета заради лъвата й с размер на чаена лъжичка.

  Вкъщи сме погнусени. Представяме си какво ти е на теб.

  Пак ще те критикуваме ако се появят ония специялисти по изговаряне на „Ти що ме удряш“, но винаги ще те подкрепяме, колкото и да заекваш и дълго да търсиш необходимата ти дума или буква.

 8. Бетина…дето някога четейки новините пъшкаше … някак така …като от филм за възрастни…

  1. Не само пъшкаше, а и се кокореше като Митьо Очите, хах! После се праскаше със Сашо Йовкав, а днес му заби ножа в гърба!
   Отиде разузнавачка в Брюксел, на кого ле е клякала?

 9. Бетина, Розита, София, Ивелина, Кремка ,Куна, Пенка и останалите държанки най-после си избраха евнух. Какъв е трудовият стаж и опита на този кандидат? Цял живот на хранилка на правилното място. То не беше седесар, после НДСВ, после винаги със силните на деня. Сега разбрахме защо навремето скачаше по площадите и се върна от САЩ. За да си уреди тук живота лесно, лесно, защото там не става така – трябва яко бачкане…

  1. Изключително ТОЧНО!
   Това нещо клюкаря Кошлуков,имам някакви спомени,когато участваше във Биг Брадър,тази дребна душа,снасяше всичко на така наречената Миска Ивайла Бакалова!!!
   От тогава,това нещо не го гледам никога!!!
   А днеска въпросното пунта мара,шашмаджия,ментарджия беше избран да Шеф на Бнт!!!
   Браво на Сашо Диков,поне за малко им развали настроениетона жалките продажни душички,право куме в очите!!!
   Не им остава дълго,есента наближава……
   Вярвам че Слави Трифонов,не лично,но ще изкара на хоризонта хора които не сме ги чували или виждали,Достойни и неподкупни…..така ми подсказва интуициата…..
   Не съм забравила унизителното(((за него))),интервю със Сатаната Борисов,чела съм и книгите на покойния Георги Стоев,където разказва пикантни истории за Трифонов,помня и рекламата в която участваше и рекламирваше Овергаз на олигарха Сашо Дончев,и помня как се кланя на предателя,продажник на козлю Соломон Паси и ми се повдига…..
   Но все пак смятам,че ще извади на хоризонта Достоъни хора…
   Дано не греша….

 10. Всички тези „игрички“ на властта напомнят за едни такива обърканости на господарите през 1987-89 г. Лошо време идва …., но защо ни съсипаха и поколението, и децата ни? Инак брат,чедът Кошлуков добре слугува на „демокрацията“. Ще го питаме СЛЕД време….

 11. дръжниците за милярди към ктб и невръщащи ги демек откраднали ги са ИЗЦЯЛО НА ВЛАСТ ТУКА

 12. Не се учудвайте на избора. Каквито са избиращите такъв е и избрания. Нагли и самозабрави ли се. Повярвали са се , че
  са значими. Противна история. Но кой ли гледа БНТ ? Времее да бъде намалена издръжката в пъти.

 13. СЕМ е единствения орган склонен към самоубийствени атентати .

 14. САМО ИМ ВИЖТЕ ПРАЗНИТЕ ПОГЛЕДИ .ЖАЛКИ,ПРОДАЖНИ И ПРАЗНОГЛАВИ СЪЩЕСТВА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *