Публикувано на 14.08.2019 / 11:28

САМО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА СИК И ВИС НЕ СА НАПИСАЛИ ОЩЕ ПИСМА! 2019 СЕ УСЕЩА КАТО 1979, САМО ДЕТО ТОТАЛИТАРИЗМА Е МЕОДУНАРОДНО ПРИЗНАТ

ИВАН ГЕШЕВСамо представителите на СИК и ВИС не са написали още писма, че Гешеф е най- страшния им кошмар.

Пичове, 2019 се усеща като 1979, само дето сега тоталитаризма е по- цветен и международно признат и който не му се кефи, все още безпрепятствено може да се разкара от него.

Георги Дренчев

Коментари 18 за
“САМО ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ НА СИК И ВИС НЕ СА НАПИСАЛИ ОЩЕ ПИСМА! 2019 СЕ УСЕЩА КАТО 1979, САМО ДЕТО ТОТАЛИТАРИЗМА Е МЕОДУНАРОДНО ПРИЗНАТ”

 1. СИК, ВИС-1, ВИС-2, ВИС-3, ВИС-n, ТИМ, Светият синод и цялата БПЦ, Главно Мюфтийство, БНТ1, БНТ2, БНТ3, БНТ4, НОВА ТВ, ТКЗС-тата „Горно уйно“ и „Долно уйно“, Първа атомна, Втора атомна, Трета атомна централи, както и всички останали ПОДКРЕПЯМЕ БЕЗУСЛОВНО най-добрият ни кандидат за главен прокурор. Името му е….. Неговото име е Иван Геееееешеееефт. Да се (о)свети името му дееб@.

 2. И какво от това, то не бяха 10 години гафове вътрешни и международни, то не бяха калинки, то не бяха кражби, то не бяха купуване на индулгенции от големия USA брат, то не беше ликвидиране на здравна и образователна система, на правосъдната система, на армията, на полицията и така нататък, кое под мъдрото ръководство на вожда и учителя ББ, е наред. „Но мълчи народа, глухо и страшно дрънчат окови“. Какво искаме от 80% дебилен народ, народ без достойнство и без бъдеще.

 3. Е какво очаквате от Ало , Ваньо и Ало , Поли….през веселите 93-94 има едно много….интересно отвличане с маскирани на голям вносител на говеждо от САЩ и Бразилия….наш бивш щангист , по талантлив беше и от Наум Шаламанов…, казва се Сашо Крайчев – от Сливен , емигрирал в САЩ , отвлечен беше докато е в България , за да го откажат да внася ….и да го накарат да вкарва в месото …разни “витаминчета “ и тапи…., познайте двата с качулките , кои бяха ….Ало …В, и Ало П., а командата от другия М . от Силистра, така, че няма нужда от писма…, те тогава още си ги бяха избрали ….бай Любен и …ЧЧ…от една СДВР

  1. ..Madgo i Pashata…B.B,nay/mnogo da e bil,,otcepka,,vapreki che noseshe cherna shapka/s procepi/,,banditka,,..momchencata za ,,mrasni porachki/Brigadata na MADGO BESHE OKOLO 30 ,,CHOVEKA,,/,,parvo na ,,Multigrup,,sled tova na ,,Monterey,,.a kato zapochna,,Jugoembargoto,,beshe,,razcvetat ,,im..TAKA E ,,V DS,/a sled tova,,chlenuvaha i v,,drigi slugbi,,/,!…Parvom,,stapi nakilimcheto/dosie za prestaplenija/posle/izpalnjavash vsicho,bezotkaz..E,ako oceleesh,moge i da stanesh bogat…

 4. Гешев ако има капка професионално достойнство сам трябва да си оттегли кандидатурата.Нямам обаче и капка съмнение, че той това няма да го направи.От пръв поглед личи, че юридически е пълна нула и за това чрез милиционерски плам твори нонстоп юридически гафове.Подкрепящите го и имащи се за прависти индивиди с акта си за подкрепа издават единствено и своята юридическа профанщина.Колко точки от Конституцията трябва да пристъпи Гешев, че да се осъзнае от юридическото съсловие, че не става за Главен прокурор?Избора на Гешев, ако бъде избран, ще бъде индикатор за тоталната криза в българския правен свят.

  1. …,,IMVESTICIJATA V NEGO E ZALOG ZA KRAGBI I DR.PRESTAPLENIJA OT,,HUNTATA,,/GERB,OSHTE 7 GODINI…I NIKAKVO,,NAKAZATELNO PRESLEDVANE,,ZA ,,IZMINALITE,,SEDEM…OTKAGE LI SE OT,,IGRATA,,…,,PADA MU GLAVATA,,!…HRONOLOGICHESKI/PROFESIONALNO…IMA ZA KAKVO..

 5. Политическите идиоти са хора, които, в условията на свободно волеизявление чрез избори, масово и постоянно гласуват срещу собствения си интерес, казва в свое съчинение доктор Любомир Канов – български психиатър и писател, който емигрира в САЩ през 1984 година .С времето технология за производство на политически идиоти се е усъвършенствала, допълни той:
  „Онези, които гласуват, а те не са по-голямата част от населението са изцяло под контрола на тази технология, която просто е станала по-перфидна. По-модерният процес на оглупяване е чрез масмедиите, обясни Канов.
  „В цялата страна има нещо, което най-общо може да се нарече доминиране на некомпетентните хора и липса на така наречената меритокрация – издигане на най-способните по техните заслуги и качества, а не по други критерии.

  Нямаше истински здрав обществен организъм (след 1989 г. – б.р.), който да наказва неуспешните и провалилите се и да възнаграждава онези, които заслужават това – в това се корени царящата навсякъде почти некомпетентност. Източник на некомпетентни хора става държавата, която е много голям работодател и тя търпи разрастване на хора, които просто стоят върху едни столове и в най-добрия случай не правят нищо, а в най-лошия случай, пречат на останалите.

  Държавата е такава, че създава климат за съществуване на негодни хора, които не могат да бъдат изгонени от реалните механизми“.

 6. А, СИК и ВИС първи написаха „препоръчителните“ заповеди, само че не са публично достояние, а са си у Бойко Борисов и сие, както е и със Сотир Цацаров. Кадруването на ГЕРБ е изпреварващо и лично, после е нищо незначещият „демократичен“ цирк.

 7. Всичко е сбъркано из основи!? Върнахме сме 75 години назад и толкова встрани. НАТО и ЕС ЕП ЕК и още КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ донесе една разруха и мизерия за над 80% на сто от нашето население. Факт. Хората не живеят по добре от времето на БАЙ ТОШО. Факт НЯМА заводи фабрики с български капитал.факт УЖКИМ имаме СВОБОДА на словото а хора умират от глад и липса на здравеопазване.факт.хората нямат пари да отидат на почивка и море дори и да обиколят БЪЛГАРИЯ. ФактУнищожиха и закриха населени места и болниците в тях.забраниха варенето на домашна ракия коленето на ПРАСЕТА ПО коледазащото не е било ХУМАННО а сега принудително ги избиват ги пращат в Рая. Факт.затвориха 4 реактори на АЕЦ КОЗЛОДУЙ и тока скочи в пъти и въздуха се замърси и той във пъти.хората се СКИТАТ НЕМИЛИ НЕДРАГИ в Западна Европа и Щатите за слуги ПРОСТИТУТКИ и миячи на ЧИНИИ. ТОВА ли искахме преди 30 години?! Аз не и ако знаех докъде ще ни докарат щях да взема калашника и да карам подред.докараха НАРОДА ДО лудост зорлем да пощурее.

 8. „Файнаншъл таймс“ обяви, че времето на неолибералния капитализъм отминава
  Васил Проданов – 11 август 2019
  Какви времена дойдоха, вестникът на световния капитал
  да говори с по-ляв език от нашите системни политици,
  преклонили главица и изградили хипернеолиберална капиталистическа система

  http://24may.bg/2019/08/11/%d1%84%d0%b0%d0%b9%d0%bd%d0%b0%d0%bd%d1%88%d1%8a%d0%bb-%d1%82%d0%b0%d0%b9%d0%bc%d1%81-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d0%b2%d0%b8-%d1%87%d0%b5-%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bd/

   1. Е, докарахме го в-к Дума да цитира радио Свободна Европа.

    Ама забравихме приказките, дето …“са сбъркали времето и човека“ …

    Народ, който няма история / памет, няма и бъдеще.

 9. Георги Дренчев, похапвай си бананите и тъгувай за капитализма, който се оказа точно такъв, какъвто ни го описваше социалистическата пропаганда!

  1. …zad Gesho e…PETRICHKO/SELSKO/UPRAVLENIE NA SDVR/MVR!..Tozi,dali,,poznava,,SOFIJA,ili,,preskacha tramvaynite relsi,,..METO/MVR/to 2!…Dokade go dokarahme…

 10. Кевин Буут: Хората в България имат много повече власт, отколкото потисниците им позволяват да мислят, че имат

  Това е филм, който българин не би могъл да направи, защото няма да оцелее. Напълно вярвам, че добрите граждани на България имат много повече власт, отколкото техните потисници им позволяват да мислят, че имат. Вярвам, че България се нуждае от революция, за да се промени, но с егоистична нотка не искам някой от моите български приятели да пострада.
  https://frognews.bg/inteviu/kevin-buut-horata-balgariia-imat-mnogo-poveche-vlast-otkolkoto-potisnitsite-pozvoliavat-misliat-che-imat.html
  Това сподели с нас режисьорът и продуцент на филма „Сенките на София“ Кевин Буут. (Може да видите интервюто с Кевин Буут на Английски език ТУК.) Ето как отговори той на въпросите, които му изпратихме:…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *