Регистрация
Публикувано на 15.09.2018 / 14:24

САМОУБИ СЕ ЕКСШЕФА НА БАРЕТИТЕ ФИЛКО СЛАВОВ

филко славовВчера се е самоубил Филко Славов, биш командир на специализирания отряд за борба с тероризма, разри единствена АФЕРА.

Филко Славов се е самоубил в къщата си, находяща се в Банкя. Източници на АФЕРА разкриха, че в последно време Филко Славов е боледувал много.

Случаят официално до днес не е огласен.

Afera.bg

Коментари 6 за
“САМОУБИ СЕ ЕКСШЕФА НА БАРЕТИТЕ ФИЛКО СЛАВОВ”

  1. Нормално , някой задавал ли си е въпросът защо болестите се появяват ? Те са следствие от причините !

    1. ..IMA ,,NAREGDANE,,OT ESPCH,ZA ZAPOCHVANE,,NA NOVO,,DELOTO ZA UBIYSTVOTO NA POLK./PROKUROR/NIKOLAY KOLEV !..ALOUUU B.B!!!

  2. Стига с тия филмови сценарии, човекът беше много болен. Бореше се с онкологично заболяване от доста време и му оставаха буквално дни. Грозно е от всяка лична трагедия да се прави криминален трилър!

  3. Ами има такъв ескадрон на смърта!!
    Ръководил го е същият Филко Славов а създаването става със иниациативата на Бойко Методиев Борисов на който са били пряко подчинени!!
    Сега Славов го самоубиха в кавички, защото стана не удобен за управляващите че ще разкрие много факти за престъпния живот на Борисов и кликата около него/в частност Румен Пашата и друи престъпни босове от гропировката СИК/

  4. ДОБРЕ СИ СПОМНЯМ ЧЕ ПО ВРЕМЕ КОГАТО Б.Б. БЕ ГЛ.СЕКРЕТАР НА МВР СТАНАХА НАД 120 ПОКАЗНИ ПОРЪЧКОВИ УБИИСТВА И ДО ДЕН ДНЕШЕН НЯМА РАЗКРИТО.ПО ТОЯ ПОВОД РАЗНИШЛЯВАМ КОИ ИМА ОПИТА И РЕСУРСА ДА ГИ ИЗВЪРШИ СРЕД БЯЛ ДЕН В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ И НЕ Е ХВАНАТ?САМИ СИ НАПРАВЕТЕ ИЗВОДА ИМА ЛИ ВЛАСТА „ЕСКАДРОН НА СМЪРТТА“?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>