Публикувано на 05.07.2008 / 12:24

Самолет на “България еър” маневрира във въздуха заради осколки и снаряди

 

 

Самолет на авиокомпания „ България еър” е бил принуден да маневрира над летище София, за да избегне катастрофа на писта, на която пилотите забелязали осколки от снаряди. Пътниците на борда на полет 320 FB от Берлин, повечето от които и без това измъчени след еднодневни очаквания да излетят за „бомбардираната” българска столица, бяха изненадани в последния момент, преди самолетът да кацне по разписание малко след 22.00 ч.. Вместо да се приземи, машината изведнъж рязко завила и започнала да набира височина. Капитанът осведомил втрещените граждани: самолетът, приземяващ се преди нас, е избегнал при кацането шрапнел на пистата. „Чакаме информация”, съобщил капитанът, връщайки в небето старичкия боинг за ужас на пасажерите.
”Историята завърши щастливо с меко кацане. Бях там и видях. Честито на оцелелите, на техните близки и на винаги оцеляващи виновници за каквото и да е безобразие по трасето на тукашната не особено скоростна, но иначе европейска писта”, пише в блога си www.ivo.bg журналистът Иво Инджев.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Самолет на “България еър” маневрира във въздуха заради осколки и снаряди”

  1. Разбира се ,че ще избият електропроводите,защото Слънчев бряг,Свети Влас,а вече и доскоро спокойното вилно селище „Елените“ страшно много се презастройха,а затова явно не е пригодена инфраструктурата,в т.ч ел.проводите.Това е поредният сериозен удар върху българския туризъм,който е основна част от българската икономика.Дори вече се забелязва отлив на чуждестранни и български туристи,по-специално в Слънчев бряг.Затова българския турист се насочва към туристически курорти в Турция,Гърция и към Охрид защото там е по-спокойно,а излиза и по-евтино от Слънчев Бряг.Необходима е нова политика в тура

  2. Жалко, че някой снаряд не е уцелил самолета. Ако го беше уцелил, щеше да има международно разследване. Сега ще замажат всичко, за да прикрият, че ДПС стои зад цялото безумие. Ама какво им пука на управниците, те не са българи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *