Регистрация
Публикувано на 24.02.2015 / 17:19

САЙТ НА СЪПРУГАТА НА ДЕПУТАТА ВАЛЕНТИН КАСАБОВ СЕ ИЗГАВРИ С ЖУРНАЛИСТИКАТА! „ПРЕПЕЧАТА“ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ ОТ „BIG5“.

КАСАБОВАБургаският сайт „Флагман“, който се прави от съпругата на депутата от „Патриотичен фронт“ Валентин Касабов – Керанка Касабова, сътвори невиждано „чудо“ в родната корпоративна „журналистика“. Касабова публикува в сайта „Флагман“ текст със заглавието: „Скандално разкритие! Защо собствениците на „Винпром Пещера“ излизат от „Лафка“, като негов източник е посочила сайта Big5.bg – „Автор: Източник Big5.bg

Оказва се обаче, че В САЙТА BIG5.BG НИКОГА НЕ Е СЪЩЕСТВУВАЛА ПОДОБНА ПУБЛИКАЦИЯ И ТЯ ИЗОБЩО НЕ Е ПУБЛИКАВАНА ТАМ.
Което означава, че депутатската съпруга Касабова НАГЛО ЛЪЖЕ, ЧЕ ПРЕПЕЧАТВА СТАТИЯ, КОЯТО НА ПРАКТИКА НИКОГА НЕ Е БИЛА ПУБЛИКУВАНА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ В САЙТА BIG5.BG, СОБСТВЕНОСТ НА ВАСИЛ ПЕТЕВ.
KASBOVA6665Подобна мерзост бележи нови „висоти“ в безобразието, наречено „разследваща журналистика“, а Керанка Касабова много обича да се пъчи като „разследваща“ журналистка.

АФЕРА се свърза със собственика на сайта Big5.bg Васил Петев, който коментира, че е потресен от подобна мерзост и категорично заяви, че ще съди Катя Касабова и сайта и „Флагман“.

Публикуваме и позицията на Васил Петев:

„Сайтът на Керанка Касабова, съпруга на зам.-шефа на НФСБ, отива на съд за клевета.
Бургаският сайт „Флагман”, собственост на Керанка Касабова, си измисли новина, която приписа на Big5.bg. Скандалните брътвежи на съпругата на зам.-шефа на Националния фронт за спасение на България и водещ в СКАТ Валентин Касабов стигнаха дотам, че да си позволи да пусне дописка със заглавие „Скандално разкритие! Защо собствениците на „Винпром Пещера“ излизат от „Лафка“.
Такава „новина” обаче никога не е била публикувана в Big5.bg, което може да се провери много лесно. Адвокатите на сайта ни вече са предприели нужните действия, за да може пусналата партенката Керанка Касабова да бъде дадена под съд.
През месец май 2011 г. мъжът й Валентин Касабов стана един от учредителите на партията на Валери Симеонов НФСБ и бе избран за неин съпредседател. На местните избори през същата година той общински съветник в Бургас. На последните парламентарни избори пък Вальо Касабов стана депутат и заместник-председател на Комисията по контрол над службите и използването на СРС в 43-ото Народно събрание.
Ако във „Флагман” изпълняват корпоративни поръчки и обслужват интересите на някои свои приятели, нека се научат да не замесват други медии в инсинуациите си. За наглата си лъжа регионалният сайт на 100% отива на съд, където ще отнесе присъда за манипулациите си.“

Afera.bg

 

Коментари 9 за
“САЙТ НА СЪПРУГАТА НА ДЕПУТАТА ВАЛЕНТИН КАСАБОВ СЕ ИЗГАВРИ С ЖУРНАЛИСТИКАТА! „ПРЕПЕЧАТА“ НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ПУБЛИКАЦИЯ ОТ „BIG5“.”

 1. акъв е личностния и физиологичен проблем на Керанка Касабова, представяще се за Катя Казсабова?
  Такъв. Кой нормален човек ще кръсти детето си Керанка? На времето баща й е бил миньор в урановите рудници край Тополовград и вследствие на радиация или генна мутация е предал по наследство на Катя някакъв генетичен недъг вследствие на което тя има дефекти в развитието си и не може да ражда деца. За това става въпрос.
  Тук, в статиите си, тя се прави на човек без комплекси, който уж гледа с пренебрежение на всичката тая женска суета, но вътрешно в себе си прикрива един много силен комплекс за това че е непълноценна жена. И оттам й идва всичката злоба и омраза към хората, което личи и от статиите й и отношението й към околните…
  Ами примири се със съдбата си, ма Керано, какво толкова станало! Не можела си да раждаш деца. Случва се, не си само ти такава!

 2. Какво тунинговане, какви пет лева. Тя прилича на магистралка.

 3. Патритите трябваше да влязат във власта за да ги видим в истинската им светлина. Не че преди не ги знаехме какви са, но народът добре го е казал: – дайте им власт и им гледайте сеира. Те и досега ни убеждават, че не са във власта, но и за децата от народа вече стана ясно, че те ще осребрят пребиваването си в парламента, по възможно най-добрия начин. Един от тях е 16 000 000 000 лв. с които ще си осигурят 4 годишно лапане на държавни пари. То така се краде, за да вземеш 100 000 лв. набутваш някой със 10 000 000 (милиона) лв., тоест народа. 17 депутати по 10 млн., 85 депутати па 10 млн. от ГЕРБ (то там мизата може и да е по – висока ), 23 депутати по 10 млн. Патриоти са душа дават, но не своята душа, а душата на народа.

 4. Мен пък ме е жал за тази жена. Скъпи тоалети, демонстрации, празнуване на рождени дни, все едно е кралска особа, перманентно тунинговане, напористо драпане до вманиачаване,болни амбиции.Това е признак на избиване на комплекси на дълбоко нещастен и самотен човек, койтоо крещи за внимание.

 5. Тази г-жа преди време пак беше осъдена за клевета. Където се набърка-само лъжи, клевети .Сега обаче нахалния и мъж като е дупедатен,съвсем се мисли за миропомазана.

 6. Керанка Касабова е едно нагло и безпардонно същество, което си търси месечните 200лв „реклама“ (рекет) като бащино имане.
  Семейна приятелка на корумпираният бивш директор на ОДМВР-Бургас, Милен Димитров-Подлогата. В много случай, лично той и е подавал сводките, които след това тя раздува с един куп клевети и лъжи от нейни „източници“
  Навремето пишеше срещу Йоан Костадинов, но той и прехвърли общински апартамент за да и запуши сурата.
  Сайта им е отвратителен, като лиглите в офиса й пишат за и срещу всеки който им кажат.
  Пълни мърли.

 7. Той навремето тъпкачо ми Валери затуй я изгони тая от Десант.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>