Регистрация
Публикувано на 27.04.2018 / 19:27

РУСИЯ И ТУРЦИЯ ИНСТАЛИРАТ КУМЪТ НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ЗА ВЪРХОВЕН КОМАНДИР НА БГ МАСОНИТЕ. В ЛОЖАТА И КРАСЕН КРАЛЕВ!

масониВ редакцията на АФЕРА попаднаха актуални документи, свързани с българското масонство, които публикуваме дословно. От тях се вижда, че на 5 май т.г. предстои за „велик държавен командор на Новия Върховен съвет за България“ на масонската ложа ОВЛБ да бъде ръкоположен Иван Сариев, който е кум на финансовия министър Владислав Горанов. В същата ложа е и министъра на спорта Красен Кралев.

Ето и документите:

 масони„АКТУАЛНО!

Инсталиране на нов Върховен Съвет на Стария и приет шотландски ритуал в България е запланувано за 5 май 2018 в Пловдив. Това стана ясно на церемониите по учредяването на:

АРЕОПАГ «ГЬОТЕ» на 30-а степен на Рицарите Кадош, от Великия Държавен Командор на Върховния Съвет за Германия – Най-Могъщия Брат Еберхард Деш, 33°, Президент на 53-та Конференция на Върховните Съвети на Европа и Асоциираните Страни през май 2018 г в Берлин и КОНСИСТОРИЯ «ИВАН ВЕДЪР» на 32-а степен на Върховните Князе на Царствената Тайна от Великия Държавен Командор на Върховния Съвет на Италия – Най-Могъщия Брат Лео Тарони, 33°, Президент на Конфедерацията на Върховните Съвети на Европа,които бяха проведени на изключително високо ниво на 14 март 2018 от 14.00 ч в пещерата край село Лакатник.

Предишният ден,13 март Великият Държавен Командор на Върховния Съвет за Германия Еберхард Деш, 33° огласил единогласното решение на Върховните Съвети на Германия, Италия, Русия и Турция – тези Върховни Съвети, които ще внесат светлината на новия Върховен Съвет за България, цитирам:

«Велик Държавен Командор на новия Върховен Съвет за България да бъде нашият приятел и стар Велки Майстор на ОВЛБ – Иван Сариев, 33°.»

Честито на новия Върховен Командор и дано новия Върховен съвет да не повтаря грешките на някои други Съвети в България и техните Велики Командири. УСПЕХ на начинанието! Дано се запазва и разширява единството на българското масонство!“

масони„Уважаема Редакция,

Скъпи Приятели,

Някак си неусетно минаха 14 години от членството ни в НАТО и 11 години от влизането ни в ЕС,…но така и не се определихме!

И до днес се лутаме и не знаем кого да обикнем и кой да следваме. През последните дни сякаш любовта към Русия и носталгията по социализма надделяха, а Стокхолмският синдром от който страдат някои представители на правителството ни тласнаха България към Турция.

Хареса ни да сме част от Европа, да пътуваме свободно, да сме част от голямото европейско семейство, но дали го заслужаваме?!

Не сме ли Троянският кон на Турция и Русия в Европа? Унищожихме службите си за сигурност, съсипахме армията си и се превърнахме в обезлюдена територия, обект на чужди имперски интереси. Тази слабост и народно умопомрачение не подминаха и елита на българското масонство. Масоните казват, че за да бъдеш такъв трябва да си човек с добро име. Да зачиташ род и родина….Вятър и мъгла ! Думи, празни думи!

На 05. 05.2018 г. в гр. Пловдив  Върховните Съвети на 33 и последна степен на Русия и Турция ще инсталират български Върховен съвет с Върховен командир лицето Иван Сариев (Кум на финансовия министър Влади Горанов)…..

Същият онзи Иван Сариев, който като млад офицер към МО в началото на 90-те години загуби в съседна Турция чанта със секретни документи. Години по-късно негов кум стана Великият Майстор на Турция професор Ремзи Сенвер. Личните интереси погребаха националното самосъзнание.

масониВсичко това се случва пред очите на нямото българско братство, водено от никому неизвестния плевенски адвокат Искрен Йотов и нямото съгласие на Германия в лицето на небезизвестният Еберхард Деш.

Тъжно и жалко. Приятели от НАТО, вярвайте ни! Ние сме „надежден партньор“. Да живее България… докато я има!“

 …

Най Уважаеми,

Високо Уважаеми,

Много Уважаеми,

Уважаеми,

Скъпи и обични братя,

Както много добре знаете, усилено се работи за инсталирането на регулярен български Върховен съвет на СПШР. Вашите имена са в списъка на братята, които са имали честта да бъдат посветени / извинете ме ако бъркам термина / в тайните на 33 степен на СПШР.

Тъй като вярвам, че преди всичко, Вие сте Майстори масони от ОВЛБ , в качеството си на Велик майстор на ОВЛБ с това писмо Ви каня на среща.

На тази среща ми се иска братски и отговорно  да се опитаме да анализираме това, което се случи до момента , като действия по инсталирането на Върховен съвет, да обсъдим какво искаме да се случи от тук нататък и да вземем решение как това да се случи.

масониСрещата ще се състои на 19 април / четвъртък / в гр. София, Секретариата на ОВЛБ, от 18.00 часа.

Моля Ви , носете с Вас и копие от сертификата Ви за 33 степен.

Брат Искрен,

ВМ на ОВЛБ“

Afera.bg

Коментари 22 за
“РУСИЯ И ТУРЦИЯ ИНСТАЛИРАТ КУМЪТ НА ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР ЗА ВЪРХОВЕН КОМАНДИР НА БГ МАСОНИТЕ. В ЛОЖАТА И КРАСЕН КРАЛЕВ!”

 1. Не се впрягайте излишно.
  Когато Руския или Турския език станат международни
  или Рублата или Лирата станат конвертируеми валюти
  на мястото на Еврото,Долара,Швейцарския франк ,Англииската лира,Канадския долар или Австралииския
  тогава и Пловдив ше стане столица на България……..
  А харесва или Не целия Арабски свят е Де Факто и Де Юре
  на кайшка на Еврейте!
  Факти

  1. Виж ся, Израел съществува заради Ротшилдите и сашките. Нищо лошо – след като има преобладаващо мюсюлмански, християнски, будистки държави, защо да няма и юдейска?
   Освен това Израел е балансьор в арабския свят от световно значение. Но глобализъм по юдейски никога не може да бъде наложен на държави като Русия и Китай. Рашките са 50% тюрко-монголи (вж. руска федерация), китайците са жълта раса – мисленето и световъзприятието са ДРУГИ.

 2. Единствения човек който наистина се бори за Европа е Меркел.Затова я оплюха.
  Някои се страхуват от обединение на Меркел с Путин,защото ако се обедини цяла Европа(изток-запад),останалите губят сила и Европа става първа сила.Освен това,в момента Русия е с военно превъзходство и по-модерна военна техника от всички останали държави.А Европа няма да има проблеми с евтини суровини.
  Именно затова и се вбива този клин между Германия и Русия.

  1. Прав си. Освен това имат и най-високия интелектуален потенциал.

 3. комунизма бе роден от капитализма, расна прасна и стана див капиталист

 4. Чета коментарите ви и ви се чудя!В Русия освен нормални хора , има и много западоблизци , като нашата върхушка , които са във всякакви секти и ложи. И именно те , които са против собствения си народ , са естественно и против нормализирането на нещата и в България!
  Путин тук няма нищо общо с тези международни предатели и престъпници , срещу които се борят в Русия. У нас върхушките на всички партии са същите боклуци-безродници и слагачи на американските си господари , които искат да владеят света чрез всякакви -масони ,секти ,лобита в партиите по света , подкупи чрез фондации-пример-Сорос, и много други прийоми!
  Така , че участието на Русия в това е подвеждащо!
  Същата ситуация е във Турция-там опита за преврат го спретнаха американците защото не им хареса сближаването с Русия по повод унищожението на Ислямска държава , която е създадена и финансирана от САЩ!
  Въобще-всичко гадно в света по отношение на които и да е народи се прави от САЩ с една единствена цел-разделяй и владей, без да ги интересуват милионите евентуални жертви!

  1. И в Русия и в Турция винаги са командвали ешкеназите или сефарадите и техните роби масоните .Те никога не са изпускали руля било чрез еврейските проститутки било чрез масоните. Всяка една война , първа, втора и сега прокси трета е мерене на п…те т. с. чии оръжия са с по напреднали технологгии по мощнии … е жалко че невинните хора го отнасят а за извергите няма съд…

   1. Путин по маика ШАЛОМов/прадядо му рави Шломо от Питербург/ .Путин член на ложата Golden Eurasia/Златна Евразия/.
    Р.Т .Ердоган -по баща Мехмет грузинец от Батуми маика ТЕНЗИЛЕ-ашкеназка горска евреика -мизрахи с корени от Нагорникарабах преселила се в Гюнеиси предградие на Ризе-Туция.ТЕНЗИЛЕ-на иврит Изпползваща с предимство.Р.Т.Ердоган член на наи-влиятелната Масонска УР-Ложа в света HATOR Pentalpha UR-Lodge основана през2000 година от крьгове на Индустриалния ВПК на САЩ С ГЛАВНИ деистваши лица генерал Доналд Рьмсфелд , Дик Чеини ,Джеф Буш, Кондолиза Раис ,Мадлиин Олбраит ,Никола Саркози ,Тони Блеьр./HATOR-древна езическа богиня с РОГА на главата и диск /дяволица/ асоцираша се с Аштарта-Вавилонско езическа богиня /това е демона Аштарта описан вьв ВавилонскияТалмуд/ които са превьплащение на Луцифер почитан от масоните като Велик Архитект на Вселената/

    1. С ГЛАВНИ деистваши лица генерал Доналд Рьмсфелд , Дик Чеини ,Джеф Буш, Кондолиза Раис
     Муха-ха-ха-хАх! Все цветенца на световния интелектуален елит! Тия мозъчни сакътлъци и Луцифер…малей!?

  2. Точно казано! Масоните са сбор от човеци, които са проядени духовно и душевно, но много им се играе на рицари! Като са толкова велики, как допускат да има толкова несправедливост, бедност и войни! Всичко е в болните им мозъци, не по-малко и на тези, които им се връзват!

 5. В един от коментарите,писаха за този Владислав Горанов,че е човек от мафията.
  Не знам какво се случва в България,но не е на добро,тотална диктатура е в момента и страх.

  1. Тотален идиотизъм,бе човек! Управляват ни ментални инсуфициенти!

 6. Аз израстнах с български турци в съседство,бяха ми най-близките от всички съседи,обожавам Истанбул,хората там.
  Да не говорим,че българските турци не са еднакви с турците от Турция.
  Но това е опасно,те са отмъстителни и при най-малък конфликт или заяждане доста българи ще пострадат.Преди години видях как цяло семейство на моя приятелка починаха един по един,защото тя не харесваше един турчин,накрая и тя се разболя от рак,но за късмет я оперираха успешно.А руснаците ще използват ръцете на турците,за да си вършат своята работа на запад.
  Недоумявам как немците допускат това,чавка ли им е изпила мозъка?
  Сега разбирам,защо немците казваха в новините,че Турция и Русия искат да си разделят Европа.Струваше ми се глупаво и тъпо,но явно има някаква истина в тази приказка.Имам съмнения,че в момента света се управлява от Англия и те дават рамо на Турция,но незнам дали е вярно.

 7. Две от многото причини да мразя циганите – предателството и липсата на самосъзнание.

 8. Tочно Путин ги финансира. Руското масонство е единственото в света дотирано от държавата. А турците са ясни – МИТ

 9. Вече покойния Гиньо Ганев (асоциирам го с Русия), масон е помагал на Книгата на Давутоглу „Стратегическа дълбочина“ да се представи в БАН . При Стефан Воденичаров също масон. А сега да питам Иво Христов ,че Балканите не са цел на Русия и Турция и за България нямало опасност от Турция.Понеже интересите им се разминават. Ротари клуба а ?

  1. Преди месец ви казах нещо за Турция и Русия… Ей такива неща се случват с/в държавата ти когато я управляват алчни дебили.

   1. А аз още ноември месец ,че Путин и Ердоган ще федерализират България.

  2. Господине,подписал се като Светлин,ПЪРВАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,между комунисти и капиталисти ли беше?Затова ще има масони,НАТО,Билдерберги,ШОС,БРИКС…..и т.н. и т. н.А малките дуржави,ще бъдат винаги между Сцила и Харбида,Но както е казал Е.М.Ремарк „ и тук и там,хората загиват заради метал.Ето къде е мъката в живота.Ето защо света,така бавно се движи напред и така бързо се връща назад“Или заглавието на статията и самата тя,лежат върху метала!!!Но съществува и закона на Нютон,за действието и противодействието.Така че не бързайте с федерализацията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>