Публикувано на 30.07.2020 / 19:27

РУМЕН РАДЕВ: ГОТОВ СЪМ СЪС СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ! /ВИДЕО/


afera.bg

Коментари 41 за
“РУМЕН РАДЕВ: ГОТОВ СЪМ СЪС СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ! /ВИДЕО/”

 1. Аристотел-
  Нещастието сплотява хората.

  Бачо Кольо-
  Щастието е непознато чувство в България.

  Айнщайн от Четвъртия етаж-
  Щастлив съм защото съм луд.

  Индианския ми Специфичен ген-
  Простотията не ми пречи да съм щастлив.

  Една проста путка-
  Подкрепям и вярвам на всичко в името на щастието.

 2. Хей успокойте топката бе хора не слагайте тигана преди рибата….

  1. И аз от години съм готов да видя края на червената мафия, ама гладна кокошка просо сънува … подобни празни приказки не топлят сърцето на кремълския лилипутко, Москва не вярва на сълзи и мераци.

   1. И аз от години мечтая за края на Боковата мафия и дочаках.Благодаря на господ.

   2. Иванчо още ли не си се отървал от „червения“ призрак ? Ще се поболееш.

 3. Мафията с Невероятна Ярост нападна Президентът! Но всъщност Мафията „бетонира“ Доверието към Радев защото ясно показа че Той няма нищо общо с НЕЯ! Грешките на ГЕРБ и Целият Държавен Мафиотизиран Апарат с Гешефтурата, си вкараха поредният автогол. Както се казва -Некъдърността и Глупостта не Прощават на никой.След всичките атаки към Президентът ,сега Той вече има не 2 милиона избиратели -а по скоро 4 милиона. Всъщност Радев в момента е политически Исполин и навярно това Той го знае. Въпрос на време е да смачка мравките с каскети и по „мазните“ мравки с по големи нощни шкафчета пълни със „сланинка“.. Реално хората виждат Надежда! Всъщност Борисов ГЕРБ и Всички Каскети в Съдебната Система и всякакви Институции -трябва да благодарят на Радев- защото хората припознаха Мечтите и Надеждите си в Него,,-Ако Той го нямаше,,? -Щеше да бъде страшно в БГ ! Тълпи от озверели хора щяха да вилнеят сега!! Откраднете ли надеждите и мечтите .бъдещето на един човек -То той неминуемо ще стане диво животно!
  Успех Радев !!
  п.с. Времето на Постните Пици и стягането на Коланите -ИЗТЕЧЕ!!

  1. DOLU ,,SIKADJIYSKITE PSEVDO/MUTRI,,,KOTARACI,,,,MAMINI SINCHETA,,I,,B.B/BUSHONI,,..!AKO NE SE,,IZMETE ,,SEGA I ZAVINAGI TAZI ,,DIKTATURA,,NA MUTRI I PROVANS/TUNNING/PROSTITUTKI,,..BALGARIJA POVECHE ,,NJAMA DA JA IMA,,!

 4. Ей сега да има начин човек да чуе как вилнее ОНУЙ по телефона и в къщичката си.
  Ама какво изявление направи Президента-всяка дума точно в целта,стегнато , интелигентно,смазващо за наглите идиоти. А пък това ,че е готов със служебното правителство направо им е изкарало въздуха-особено на Големия Тулуп. Всите доктори са се събрали,за да не се похарчи и ято свещеници са долетяли да го ръсят със светена вода и да му пеят молитви за здраве и вечно царуване.

 5. Льотчикът МУ ГО ВКАРА С 900 км/ч като на ТЪПАНАР – С ТОЛКОВА, С КОЛКОТО ЛЕТЯТ САМОЛЕТИТЕ…

  Ха-Ха-Ха…

  ГолЕм смЕх

  ха-ха-ха…

 6. Дали ще бъде Варна новият курорт на усаките дето идат от немско?!
  Никога.

  🙂

 7. Ако успеем да изритаме навреме тоя корумпиран измекяр Буда, дето го държат на къса каишка с цял комплект компромати, де що има разузнавателни структури по света…

  Ако, след като изритаме тая нещастна лоена топка, успеем освен това на следващите избори (редовни/предсрочни) да опазим държавата ни от това да ни пробутат следващата, поредна американска слугиня (чрез изборджийските мошенлъци, разработени до съвършенство от Цветанов)…

  Ако след всичко това се опазим и от неминуемо последващия в такива случаи опит за цветна революция (мат’риал у нас за тая работа, както много се надявам вече и кьоравите видяха че има бол)…

  Тогава може и да имаме някакъв шанс:
  (1) да съумеем да опазим земята си (колкото е останала) и народа си (колкото е останал) от това американските милитари-кукумицини да ни натресат военните си бази, които са планирали, като заместител/добавка на турските, със съпътстващия ефект да станем (не дай Боже при следващо пишкомерене между великите сили) пушечно месо.

  (2) Или поне ще съумеем да спечелим време, в което да възникнат тези външни обстоятелства (върху, които по разбираеми причини не можем да влияем), които да върнат убеждението у Изтока и Запада за гарантираното им взаимно унищожение, барабар с такива, като нас – дето са между тях.

  Иначе.

  Иначе хегемоните (техните пра-пра-внуци), ще изпълзят някой далечен ден от подземните си автономни бункери, устремени да рестартират живота на земята, но без нас българите и без спомен за това, че някога е имало на Балканите (както се изразяват хегемоните) един малък, но много прост … пардон много горд народ.

 8. Господин Президент, Вие сте честен човек! Бъдете честен и с хората, които Ви вярват! Ако, ги предадете със Служебното правителство, те, никога няма да Ви го простят! Освен честен, бъдете и смел българин!

 9. Ха ха ха, само да не ви паднат чейнетата, ако за финансов министър сложи Елена Поптодорова, Соломон Паси за външен, Христо Иванов за правосъден 😀

  1. Може и да сте прав, но нека да му дадем шанс за поправителен. Той знае, че ако сега повтори грешката си, няма да има шанс за втори мандат.

   1. Драги мои, винаги съм вярвал в Доброто, според мен ще ни закове с реабилитацията на незаслужено отлюспената Ангелкова!
    Чувам целият бранш е в траур от последните събития, а мацето е номер едно!

 10. Днес отровното трио леко повдигнаха завесата, че някой иска да плати за да спрат протестите??

  Баба ми преди 60 години казваше: ВСИЧКАТА Е НАРЕД КАТО ТИКВИ НА ПЛЕТ. Умна бе бабата, закопа и врачки и баячки и астролози!!!

 11. „Всяка власт, която се отдалечава от народа, пада като дърво, отсечено от корена.“
  Петко Р. Славейков

 12. първо списък, после аплаузи. Протеста започва да придобива едни такива много умни и красиви краски на седерастите от последният ден на Козяк, което пък ми напомня за вицето, та и преди беше голям кеф, докато не прочетох г-н поета по акитата начело…

 13. Господин президент,
  Няма да сгрешите, ако назначите за служебен премиер г-жа Ренета Инджова и ако не и се бъркате при назначаването на служебните министри. Тя вероятно има качествата, а може би и усета, да състави персонално кабинета. Припомням само едно от назначенията и – за министър на вътрешните работи назначи генерал Чавдар Червенков, бившия зам. началник на ГЩ на БА и начални на Разузнавателно управление на Генералния щаб, сега служба Военна информация. Човек изключително интелигентен и същевременно пословично скромен (например пушеше евтината Арда с филтър, не скъпите пури на сегашните първенство. Имах честта да се срещна с него служебно няколко пъти, имам преки впечатления и затова недоумявам как можеше да бъде назначен на същия пост мутренския гард Младен Маринов. Подчертавам, че разликата от генерал Червенков до Мего Младен Маринов е точно толкова, колкото от Бойко Борисов до Ренета Инджова.

  1. Президентът прочете какво си написал. Каза ми да ти благодаря от негово име. Утре ще бъдат включени в проекто-списъка. Ха..ха..ха. Абе човек, джиткай си в нета и не давай непоискани съвети. Особено на умен човек, като Румен Радев.

  2. Те затва прокопса МВР то . Щот много болни военни мозъци набутаха там. И плюс мутрагените стана голяма шльокавица. От военен полицай трудно става. Начело на МВР трябва да е или юрист или истински полицай. А не от тия де са били на учение кат са раздавали мозък. Военните просто не могат да общуват с хората. При тях всичко е по заповед плюс връзване на гащите . И доколкото знам тия похвати удобно ги въведаха и в МВР

  3. Не я хабете Инджова за служебен, тя трябва да стане редовен премиер, независимо кой ще има най-много гласове. Тя, като разумен, уравновесен и можещ човек, би могла да консолидира различни мнения и личности и да състави правителство. Но…това после. Първо трябва да свалим мафията, че като гледам, почват да се окопитват. След първоначалния шок (видимо беше изненадан) той („…чието име не ще спомена от страх мойта песен да не оскверня…“-велик Вазов!) беше почти готов да хвърли оставката. Но двамата опитомени на коалиционен съвет явно го нахъсаха, не заради него, хич не им дреме за него, а заради себе си и той започна да казва, че няма да има оставка. Така, първо изхвърляне на мутрите от властта. Осъждане. Затвор. Тогава рестартираме!

 14. Мутрата изтече в канала. Въпрос на време е, и то не много. Никакви редовни избори не го вълнуват. Вълнението е едно. Как да не му блокират крадените пари. И нищо друго не го интересува. Какво се е спазарил чрез Мустафата на срещата в МС и какво вече е продал? Ех да имаше едно записче от този разговор :). Ама няма, няма и да има. Не вярвам в демокрации, социализми, либерализми и всички други изми. Това са фекалии за мисловните процеси на масите. Силно вярвам в достойнството на човешкият индивид и правото му да оцелява не според конституции или други фекалии, а според правото дадено му от Природата да оцелява. Не ми говорете че било животинско и други говна. Животни сме всички създания на тази планета, и всеки Един от над има право да оцелее както може. Мутрата си е избрал неговият път и това е достойно /има крави, пие мляко/, губи ми се изборът на основното стадо. Доят го без прегаряне а то само мучи. Достойнството не е дума. Това е състояние на духа. Състояние където и да си в момента, било на протест, на дивана, в спалнята на Мутрата, на море или на Марс. 1990г. А когато залагаха основите на ДПС аз бях достоен според моите разбирания и направих каквото можах за да се възпротивя. Все още виждам очите на другите от стадото /не на всички разбира се/ и готовността им някой друг да свърши вместо тях тяхната работа. Е не става така и никой няма да им постели. Ей заради това на вълка вратът му е дебел и заради ходи в кошарата да се храни. С приказки, декларации, мирни протести пролети и други алабализми нищо няма да се промени. Оцелява само този който сам може да си опази храната. Иначе… гладна смърт. Да живее Жан Виденов, единственият честен политик след 89та.

  1. Световната история е доказала че само войните и революциите водят до качествени промени в обществата ,всичко друго както ти си го казал са алабализми и губене на време с мирни протести.Всимки виновни за бедите на България за 30г трябва час по- скоро трябва да бъдат арестувани и изправени пред народа за да върнат откраднатото и да бъдат съдени за вините си!

   1. Ако Френската революция я бяха правили со кротце и со благо,досега о помен да не е останало от нея.

 15. Българското офицерство винаги е измивало срама на измислени политици!Българските офицери,сержанти и войници винаги са обичали българските граждани от всякакъв произход и са ги защитавали физически и духом!Президентът е един от тях и показва катогорично, загрижеността си за БЪЛГАРИЯ!ПРЕСТЪПНИЦИТЕ трябва да се махнат с 200 км/ч.!ДА се обединим и спасим Родината!Всички дърти и подрастващи мутри вън от всякакви власови позиции!

  1. Във външен план ДА. В страната…. Отдавна трябваше да ударят с юмрук по масата. Най достойни те и жертвоготовни БГ мъже, седат и гледат как се подпичкват хамериканците с родината им.

 16. Точно в този момент Прокурорът може да спаси София и страната от екзалтиране, като земе същите апапи с които нахлу в Президентството , да нахлуе в в интимното пространство на Борисов и го арестува за това че го е убедил да подбуди провокации срещу Президента и включително и нахлуването в Президентсвото.

  Гешев трябва да каже думите за подбуда чрез изнудване и заплаха. На сетне Иван си остава Гешев, намирайки най перфектния начин да се одтърве от оня с трите букви безкурестия педераст боряна аналгинная и да каже , Иван да каже, безкрайно съжалявам че не намерих смелост и сили да се противопоставя и в другите административни злоупотреби на оня трибуквен безкурец, пишляка. и да изброи, Иванчева, КТБ, Брожков, Левски, Лудогорец, Варна, Ало Ването, Мишо Бирата и да се разплаче помолвайки Президента за милост.

  Иване, бете Иване, бъди искрен, умен и се изсери в устата на на пишляка

  Целият този текст ми го разказа жена в трмвая че го била чула в съня си като ме питаше на какъв доктор да иде че да й премахне кошмарните сънища защото обичала Бойко Борисов и го мислела за надарен мъжага а в съня й идели телеграми че бил пишляк. Та горката силно женска женица с правилен хормон се бе запътила да пита прокурора дали може с анатомично доказателство да се докаже че кошмаритр й са фалшиви или мотивирани.

  Споделям трвогите й. посъветвах я да чете Аферата за аферите на аферистите и да си зададе въпроса, като й обещах криво ляво да опиша съня й.

  Та ако некой е чат моля помогнете на женицата с очилата. очите й са кърваво червени от безсънието

 17. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  22-ри ден на протести: НАРОДЪТ срещу мафията
  На живо   https://live.bstv.bg/

 18. Само да не се издъни с някой друг Герджиков! Втори път, надали ще му го простят!

 19. Сега по БТВ слушам проучване на „независимата“ Галъп“. Не знам, аз лимсъм прост или на прост ме правят?!?
  За протест 59%; Против протест 34%

  Е сега идва страното:
  За предсрочни избори 42%; Против предсрочни избори 54%

  Продължавам да се чеша по главата проста, явно малко съм учил (само 2 висши и една докторантура), а и най любимата ми наука Математиката, не може да обясни това чудо. Ще взема да се насоча към астралното, явно от там черпят сили нашите „независими“ агенции за социологически проучвания.
  Все си мислех, че протеста е за сваляне на Бойко и Хунтата, барабар с ГешеФт, ама Галъп ме осветли, че не е така.
  Вече забраних и БТВ на моя телевизор, тъй както НОВА преди доста време, та се чудя коя телевизия да гледам? Ще взема да си пусна нещо англоезично, че там лъженовините поне не те карат да се замисляш!!!

  1. Колега дядо Добри,
   Чети във Фейсбук какво е казала врачката на Берлускони – поне няма да се ядосваш.
   Всъщност очаквам по ТЕЛЕвизиите да плъзнат всякакви нейни колежки, които да се надпреварват с обяснения какво казват звездите за сегашната обстановка и за близкото и далечното бъдеще – демек ще повтарят казаното от разните мултифункционални професори, политолози, социолози и всякакви други „…. лози“.

 20. И ние сме готови,Господин Президент!!!
  Умен и Харизматичен,най-порядъчния политик за тези 30 год-Генерал Румен Радев!!!
  Най-добре служещия си с думи йерудит в публичното пространство!!!

 21. Г-н Президент, с Вас сме!!!
  И вярвам, че искренно уважавате професията пожарникар. Но тъпака от Банкя не е такъв. Не е учил за Такъв, а и не е работил като такъв. Професията, която има и упражнява е МУТРА!!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *