Публикувано на 20.11.2008 / 13:37

Румен Петков невинен. Извод: осветявайте агентите, лошо няма!

 

 

“Аз съм със съзнанието, че не съм извършил престъпление,” каза той пред медиите, след като чу оправдателната присъда. На въпрос ще бъде ли по-внимателен следващия път той каза: „Сигурно. И по-уважителен.”

Прокурорът по делото Румяна Раденкова обясни, че са налице предпоставки за освобождаването на Петков от наказателна отговорност и налагане на административно наказание. „При наличието на тези предпоставки прокурорът е длъжен да внесе постановление, в което се съдържа предложение за налагане на административно наказание и освобождаване от наказателна отговорност“, обясни магистратът.

Едва след края на днешното закрито заседание на Софийския градски съд прокурор Раденкова уточни, че е поискала не 750 лв., а 2750 лв. глоба за Румен Петков. За оповестяване на класифицирана информация законът педвижда глоба от 500 до 5000 лв.

След така развилата се ситуация, можем да направим логичния извод, че лошо няма да се осветявят агентите от онези, които ги знаят. Само с една разлика – че трябва да се казваш Румен Петков за да те оневинят.

 

Afera.bg

 

Коментари 0 за
“Румен Петков невинен. Извод: осветявайте агентите, лошо няма!”

  1. ТАКОВА Е ПРАВОСЪДИЕТО В БГ. ОСВЕН КОКОШКАРИТЕ,ДРУГИ ВИНОВНИ НЯМА. МАИНАТА ТИ И ДЪРЖАВА

  2. ха-ха-ха-ха-ха-ха…Румен Петков: осветявайте агентите, лошо няма! ха-ха-ха-ха-ха-ха…Ама и тебе, Томов, си те бива! Страхотен си! От един такъв прост иконом да се издигнеш до политнаблюдател дето наблюдава Пикльо Швейк-Петков, наистина, ама браво!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *