Публикувано на 29.07.2008 / 20:30

Румен Петков – истинската мишена на ДАНС

 

 

След като бившият шеф на канцеларията на Румен Петков в МВР Александър Петров бе привикан в ДАНС на минерална вода, ден след Малкия Маргин и Златко Баретата, той се опита елегантно да избяга от конфуза с мотивировката пред “Стандарт”: "Отидох да видя мои колеги и да пия кафе с тях".

Дори бе пробутан и слухът, изтичащ от близки до Петров, че той щял да започне работа в ДАНС. Кръгове пък в МВР веднага контрираха: “То ако и Петров бъде назначен в ДАНС, най-добре е да дойдат и Галевите, и Петков, така кръгът поне ще бъде завършен!”.

Според източници от червената централа обаче, истинската мишена на ДАНС била Румен Петков, като те правят дори странната връзка, че неслучайно били викани Златко Баретата и Малкия Маргин, които били врагове на Маджо и Румен Петков.

В БСП подмолно, още от излизането си от МВР, Румен Петков правел втори властови център като контра-фалц на Станишев. Петков не спирал да обикаля цялата страна и заедно с Димитър Дъбов – Дъбчето работели да бъде овладяна партията от близки до Първанов.

Като за капак, вчера измислената социологическа агенция “Маркет рисърч”, която преди време скандализира с изследването за евентуално президентска партия,  излезе с проучване, в което се задава въпроса кой е фаворит за лидерския пост в БСП.

В отговорите е включен и бившият вътрешен министър Румен Петков, който като рейтинг дори е посочен на второ място, веднага след Сергей Станишев.

Според всички проучвания обаче такава социологическа агенция няма регистрирана никъде, което червените считат, че е поредното активно мероприятие от страна на първановия кръг, към който принадлежи Румен Петков.

 

Afera.bg

Коментари 0 за
“Румен Петков – истинската мишена на ДАНС”

  1. Синчето на Дъбов се подвизава в Кипър като мъжка проститутка…. и този ще ми управлява държава. Изроди с изроди!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *