Регистрация
Публикувано на 23.05.2008 / 21:52

Росен Петров напусна Слави Трифонов

 

 

Росен Петров бе сценарист на „Шоуто на Слави” от самото създаване на предаването преди 8 години, а двамата със Слави Трифонов бяха заедно в шоубизнеса от общо 10 години. Според изданието основната причина за раздялата е било това, че е дошло времето за промяна и Петров съобщил за решението си на Слави Трифонов на 14 май тази година.

Информатори от шоуто обаче коментират, че напоследък вървяли големи скандали между двамата, защоко предаването на Слави върви все по-надолу и рейтинга му главоломно пада.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Росен Петров напусна Слави Трифонов”

 1. Пари от Мултигруп, PR на Батко Бойко, герой даже сътвориха!!? Скеч след скеч, докато втръснаха на нормалните хора! Безмозъчните ще има да съжаляват за тяяяях! Простащина, посредственост, зомбиране – това им беше целта и те блестящо се справиха със задачата! Цяло едно поколение завинаги остана пристрастено към цялата тази вахканалия. Слава Богу, разделиха се навреме! Дано останат в забвение!

 2. Време беше да се разпадне това гнездо на чалгова пошлост, войнствена посредственост, поръчкова подкупност и блюдолизка дупедаштност. Помните ли как Слави (разбирай сценаристите му) плюеше царя и комунистите? Сега да сте чули нещо за тройната антибългарска, крадлива и нагла управляваща мафия. А ега си представете колко пари е прибрал този плешив дупедавец, заради призива си към зрителите на балотажа преди последните президентски избори. Той „демократа“, „тъмносиният“ Слави (стискайки тлъстия хонорар в джоба) прочувствено се изплю на лицето си, помолвайки хората да гласуват за агент ГОЦЕ.

 3. Време беше да се разпадне това гнездо на чалгова пошлост, войнствена посредственост, поръчкова подкупност и блюдолизка дупедаштност. Помните ли как Слави (разбирай сценаристите му) плюеше царя и комунистите? Сега да сте чули нещо за тройната антибългарска, крадлива и нагла управляваща мафия. А ега си представете колко пари е прибрал този плешив дупедавец, заради призива си към зрителите на балотажа преди последните президентски избори. Той „демократа“, „тъмносиният“ Слави (стискайки тлъстия хонорар в джоба) прочувствено се изплю на лицето си, помолвайки хората да гласуват за агент ГОЦЕ.

 4. Това новина ли е, че да публикувате нещо, което интересува съвсем друг тип публика? Тая от Обеля – 8 и Люлин – 15. Тия трябва да бъдат задължени да гласуват по месторождение, а не по местоживеене, защото пак ще ми изберат боклука Бойко Борисов и някой друг като Слави Трифонов!

 5. събрали са се умници!!! Единия алчен и глупав, другия просто милиционер. Селяндур до селяндур!

  Характеристиките са горе долу така:
  СТ – първосигнален, страхлив, липсата на профи подготовка го комплексира непрекъснато, твърдоглавието си,мисли за положителна черта, Обгражда се с лизачи и губи ниво! Не възприема мнения поради страх от негативни детаили на развръзките! Хитрец надребно и алчен, като всеки беден духом човек! Превъзнася доста некадърници за да му отвръщат със същото и да се чувства могъщ. Иначе обикновен цървул.
  РП – мизерник, комплексар, хитрец ( тип Андрешко – „я, че го направим па…“) Доста време води СТ за носа все към дълбокото. Девизът тук е :“Колкото по зле е сл толкова повече ще слуша!“. РП е от типа „радец на животи“, никога своето – винаги чуждотто. ТАкива са винаги нещасни, което с времето ги прави хапливи и мрачни – безжизнени, без далечни цели . И така… просто нещастник!

 6. Най-после! И двамата бяха и ще си останат физически неприятни, душевно нечистоплътни и посредствени! Имаха поръчка и бяха употребени да извършат най-чудовищната манипулация – зомбиране на младото поколение:чалга, цинизъм,възвеличаване на пошлото,елементарното… С една дума – УСПЯХА, донякъде обаче, сега не са нужни никому!

 7. Аман от сценариста и от виолиста!Ако нечистоплътните сценарии с аромат на селски нужник и инфекциозна болница са специалитета на „напусналия“ сценарист-добре е,че е откуцукал от шоуто.Но ако на недосвирилия Слави му е необходима същата атмосфера на пошлост и лоши миризми,тогава шоуто е неспасяемо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *