Публикувано на 26.05.2008 / 23:07

Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся…

 

 

Няколко дни след като стана ясно, че главният сценарист в „Шоуто на Слави“ напуска предаването и продуцентската компания „Седем осми“, Росен Петров демонстрира изненадваща активност в официалния форум на slavishow.com.

В последния си постинг Петров дори проявява удивително чувство за хумор и е доста по-дързък от изказванията си в пресата:

„Това с предателството е очаквано развитие. 🙂 ей сега ще ида да се обеся…преди да са ми махнали регистрацията 🙂 но може би няма да се наложи да хвърлям пари за въже, ще ми го осигурят от профсъюзната организация 😉 ама нищо, по-добре свободен с въже, отколкото в позиция наколене :-)“ (запазен е оригиналният правопис)

На 24 май бившият главен сценарист в „Шоуто на Слави“ публикува и специално обръщение до потребителите в официалния форум на предаването, озаглавено „От батко ви Росен Петров“.

В него той призна: „Взех трудното решение да започна свой път, и повярвай те ми -имам основания да го направя. Не искам да съм лицемер, ясно е че щом си тръгвам , то някакви причини съществуват. Те са били такива, че не съм могъл да ги пренебрегна. Надявам се да разберете моето решение. За действието се плаща висока цена и риск, но нищо не може да се сравни с ужасната цена на удобното бездействие.“ (запазен е оригиналният правопис)

Междувременно стана ясно, че фотографията и името на Росен Петров са изтрити от секцията „Екип“ в сайта на „Шоуто на Слави“.

Според информация на агенция БГНЕС пък между Петров и Трифонов е имало и скандали в последно време.

Предаването на Слави Трифонов през последните година-две е с непрекъснато намаляващ рейтинг и аудитория, твърди още агенцията.

 

 

dnes.bg

Коментари 0 за
“Росен Петров: Ей сега ще ида да се обеся…”

  1. Мисля си даже, че не е нужно да им се отделя толкова много време. Отдавна това предаване не се гледа от много хора, които имат чуство за хумор, но не кръчмарския който демонстрираха тия двамата. Може би само СЕМ и собствениците на БТВ го харесваха, за да го държат толкова време на екран.

  2. Не се знае дали не се готвят още по долни предавания да сътворят тия двамата – вярвате ли, че се разделят?! Няма да се учудя, ако това се окаже показна акция и за нас, и за разследващите: май доста ще се размирише за спонсорите им! Май, май ми се прояснява нещо… едно ДАНС-че, дуо Малчо и Крачун, а?

  3. До сега трябваше всички родители да направят подписка,за да спрат това предаване-пълно с цинизми,простотии,чалга.Отдавна трябваше този циник Слави да бъде изгонен ,а не толкова години да промива мозъците на младото поколение.Много пъти сме алармирали СЕМ-но никакъв резултат.Явно и на тях им пълни гушките.Да се пита човек, те пък за какъв чеп са там?! Ядат бедава народни парици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *