Публикувано на 26.07.2019 / 13:42

РИСКУВАЙТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ, ТРУПОВЕ!

ИВАН ГЕШЕВНародът е дете. А тези го насилват всеки ден и час. Няма я интелигенцията, която да скочи. Мълчат, капутите, инак се хвалят, че ги превеждат в чужбина с по 200 бройки и обслужват лицемерната грижа за духовността от страна на бездуховния европейски политически елит.

Ние сме роби, но като цяло не знаем, че сме такива. Защото ДНК – то ни срича: Наведена главица сабя не я сече.

Къде са любимите ви поети, писатели, композитори,журналисти, публицисти, режисьори, актьори, драматурзи, къде са любимите ви издатели, къде са вашите преподаватели, учители, професори, академици, попитай те ги, лично ги попитайте, докога ще немеят, докога ще треперят. Или продължавайте да им купувате книгите, да им ръкопляскате, да им вярвайте на частните стихове, пиеси, разкази, повести, романи, пиеси, изложби, постановки, филми…

Всички ние сме фалшиви герои на фалшивата ни демокрация. Будната частица от населението ни гледа как се фръцкаме по екраните, медиите, сцените, в магазите за забавна книжнина, писана и издавана за тъпаци, и чака да изречем нещо ясно и гласно. Но днес лекетата са на мода, празнодумците или мълчаливците, хленчугите, арт онанистите, защото големите ни интелектуалци от миналото отдавна лежат под земята, гледат ни и скърбят от небето, жалят ни как свикваме с несвободата, как се примиряваме с погазването на паметта на достойните ни деди.

Националвното ни семе е окончателно и целокупно мухлясало, ако позволим Гешев да оглави прокуратурата. Той е Техен човек. Той говори каквото му кажат. Няма дори подготовката, ума и цинизма на предишните. Този постен полицай не го бива и за квартален. Но той утре ще замита мазните следи на Цацаров, Борисов и онзи, дето не му помня името…

Преди 30 години Европа ни изостави в ръцете на мутрите, сега се готви отново да го стори.

Време е на нашите управници са им се подскаже, че този Гешев не е онзи Гешев. Затова не ни трябват масови протести и демонстрации пред кухите ни, разкапани министерстава и институции, а пред посланиците на Германия, Франция, Холандия, Белгия, пред всички посолства на страните членки на ЕК, които продължават да легитимират поредните безобразия в жалката ви държавица. Това е.

Рискувайте поне веднъж в живота си, трупове.

РУМЕН ЛЕОНИДОВРумен Леонидов

Коментари 10 за
“РИСКУВАЙТЕ ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ, ТРУПОВЕ!”

 1. Леонидов , що си мислиш че западните държави са длъжни да ти чистят кочината ? Че те си имат собствени проблеми , те си гледат интересите на собствените населения ! Те не са ни осиновили ! Даже напротив – западните държави тихо и негласно са доволни от кочината в Булгаристан. Така 3 милиона от най-читавото ни население се изнесе , и отиде при тях ! Леонидов , няма по-ценен ресурс от човешкия ресурс ! Това западните държави добре го разбират. И тях ще ги бъде и пребъде. А кочината Булгаристан ще изчезне. И не заради чумата по прасетата. Ще изчезне заради мозъчната чума по хората.

 2. Истината е в „Облачният Атлас“, настъпва все повече мракйт, кали юга. Опорната точка на дясното е, да не се пречи на силните, да не 7е подпомагат слабите. Еволюцията, природата била такава. Болния е слаб, и силния го изяжда, така няма болести. Но утре или още днес, китайците са силните, ация, и тогаз да изядат болният запад, белите. А черните от черният континент, дали няма да са силните при други времена, на оскъдица, апокалипсис, война, глад и затопляне, еко катастрофа и бездържавие. Ида изядат всички. То черните, си патят от белите, защото белите имат държави. Дясното е за слаба държава, мразят държавността. Те всъщност мразят демокрацията, искат плутокрация. Плутокрацията плаща на дясното.

 3. Дясното е философия на егото, колко полезно е то. И щом няма нищо солидарно и общо. Щом няма, Дайте да дадем! Няма обединение, няма протест. Хайверени синдикати, хайверени социалисти, хайверен експерт, хайверен журналист, хайверен политик, хайверени протестъри. Магаре, кон, кокошка, вълк и овца, впрегат ли се в една къруца. Дърпат ли заедно, общество ли са. ….. В последното си предаване по правителственото радио, тази сряда, Леонидов казва, че в ЕС, Европа и светът не се проповядва комунизъм. В Португалия комунистите имат 15 места. Чехия 33 места депутати, и 2 места в сенатът, идеология комунизъм. 2015г. гръцката комунистическа партия има 15 места. Комунистическата партия в Украйна има 32 места, 2012г. Израел 5 депутата комунисти.

 4. Нека все пак да обрисуваме „героите“ които ни докараха до там , че да си мислим че няма смисъл от съпротива:
  Отличника , Шлангиста , Тъпото , Вдлъбнатото и Алчното!!
  Новите герои са тъпото и вдлъбнатото – това е джокер!

 5. На 100 процента съгласна! Но какво значи „Ако им позволим“? Та те са си натаманили комбинацията така, че да е непробиваема. И ще инсталират този неадекватен, невъзпитан, некомпетентен, небръснат и немит персонаж, за да им служи вярно. Никакво лустро не може да го спаси, простакът си е простак. Всеки ден нов бисер – „Аз върша това, което другите могат само да обещаят“ и т.н. Сравненията с митичния Вишински от Сталиновата епоха бледнеят. Това е нова порода безпардонно балканско говедо, и е толкова нагло, защото знае, че е закриляно „отгоре“, а скоро и „от Европата“.

 6. “ Ако ми позволите да се изразя теоретично, според нас, работата още ще се преебе, преди да се оправи. Ако се оправи изобщо… Да бях малко по-смел, па да ви призова на въстание. И да бехте и вие малко по-смели, па да се отзовете… Ама не сме такива хора…“
  Ами нали представители на тез, където търсите не само протестираха пред френското посолство.. Те дори закусваха с Митеран? Пък Желю и Блага после бяха начело на държавата? Па по-после горихте „Фашизма“.
  Па изпратихте за награда Кошлучето в САЩ да са изучи.. Пък то сега по БНТ трибуна ша ви дава.. Със среднио си пръст студиото ще ви посочва..
  А вий оттам за риба и за гъби в изборния ден ша ни карате да ходим..
  Та за тези ТРУПОВЕ, защо забравяте.. Пропускате…
  Да рискува навремето матряла.. Протестира.. Цариградско от Орлов мост до Плиска с хора напълни..
  И видя какво стана..
  Щото вие дисидентите и водачите оттогава ЗАЛОЖИХТЕ, че и ГЕРОИЗИРАХТЕ „фалшивите герои на фалшивата ни демокрация“. Викахте УРА за тях и след тях по митингите..
  А сега – сега го няма Бенковски.. Колкото и да го търсите..
  И след ДВАМАТА МЕСИИ матряла след нови, стари фалшиви герои няма да тръгне..
  Щото за 30% от него са доходи под границата на бедността.. И ходенето за гъби и риба, ровенето в кофите за боклук е въпрос на оцеляване..

 7. България е единствената държава с най-много зомбита ,които едновременно са и дебили.

 8. Г-Н ЛЕОНИДОВ, НЕ СЕ МЪЧИ ДА ПАЛИШ ВОДАТА. ОТ 10 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВЕНА ЗА ПРОДАН. НА БЕЗЦЕНИЦА.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *