Публикувано на 24.02.2009 / 20:02

Речникът на Бойко Борисов: хуйовци, каруцар, мат’рял, кретен, маймуни, без морал…

 

 

В Медиапул пише:
Както се очакваше, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не остана длъжен на премиера Сергей Станишев, който преди ден заяви, че столичният кмет "съвсем се е разпищолил".
Тези думи са като "каруцарски израз от Банкя, който може да се чуе на гарата", коментира Борисов във вторник.
"Под достойнството ми е да отговарям. Тези изрази не трябва да бъдат използвани от политик и премиер", добави авторът на фразата за "човешкия материал", както той определи голяма част от българските избиратели.
Това е поредната задочна размяна на квалификации между Борисов и видни представители на левицата, но не и най- ожесточената.
По време на последните кметски избори Георги Кадиев нарече лидера на ГЕРБ "мутра", който му отвърна с "кретен" и обяви министрите на БСП за "маймуни".

Какво разбираме от това?
1. Че речниковият запас на Борисов е беден, много беден.
2. Че уж му е "под достойнството да отговаря", но все пак го прави, с което доказва, че няма достойнство.
3. Че Бойко се изнервя, когато е подложен на натиск.

 

www.boikob.blogspot.com

Коментари 0 за
“Речникът на Бойко Борисов: хуйовци, каруцар, мат’рял, кретен, маймуни, без морал…”

 1. За Гьоте, добре. Ще помислим, но философски, не първосигнално.
  За АТАКА – едно голямо семейство, но горе!
  А по-долу? Кой и по какви критерии им реди листите?
  Освен семейните критерии, те са толкова ясни, че коментар е излишен.
  Доста свестни хора обърнаха гръб на Атака поради категоричното вмешателство на кукловоди.
  Парламентарната група? Има ли такава? То не бяха удари под кръста, дела, напускания, намествания и какво ли не още…
  Ниска политическа култура, която намирисва или на интелектуален елементаризъм у тези избранници, или .
  . артистите слушат, да каже водещия….

 2. На тези, които питат има ли честни политици и за кого да гласуват, мога да дам само един съвет: отърсете се от синдрома „свещена простота“ и не вярвайте на казионните медии – електронни и печатни. Тяхните клевети за достойните хора са стар тоталитарно-комунистически трик. Ако и това не помогне, гледайте СКАТ и четете в. Атака. Ако и това не помогне, помислете върху фразата на Гьоте: „Най-безнадеждно поробен е този, който вярва, че е свободен.“

 3. тва пък много въ е страх де не вземе случайно да изпадне кокала от устата на бесепе/депесе-кучето, щото гербер-кучето е бясно, жадно и гладно – така ли? хайде по-бързо да идват тези избори, че съвсем ще прегракнат управляващите страхопъзлювци. квото има да става – да става.

 4. Само АТАКА може да направи нещо за България,за разлика от тази олигархична отрепка Разбойко!

 5. Ако обичаш дай ми пример за ЧИТАВ БГ политик – некорумпиран, да не се подиграва с избралите го, да не козирува пред кукловоди, да милее за държавните интереси, да има приемлив морал,
  да не краде, колкото се може по-малко да послъгва, да ходи редовно на работа, да недолюбва шуробаджанащината,да обръща внимание на избралите (а не на назначилите) го,… да продължавам ли?
  За такъв бих гласувал с две ръце. (ако може)
  Но не бих си продал гласа!

 6. Напълно съм съгласна с теб за ББ,ама защо се гордееш с това,че не гласуваш?Май и ти си от българите-мазохисти.Тсгава да ти е честит ББ и на следващите избори.

 7. bb s nishto ne e po-dobqr ot sega[nite upravljavashti. kolkoto i da se opitva da se predstavi za razlichen bb si ostava chast ot loshia politicheski material na bg

 8. Вашите идеи какво да правим след като всички сегашни политици и бъдещите кандидати са свързани с ДС

 9. Какъвто мат“риала, такъв и ЛИДЕРА му!
  Според бб.
  Какъвто е народа, такива са и УПРАВЛЯВАЩИТЕ ГО!
  Ако изключим БКП (ДС) манипулациите по изборите.
  А в последните години ТЕ (техните манипулации) определят резултатите!

 10. Пич, този ЖОРЖ си го заври отзад. Ама целия!
  Да усетиш що за стока е !
  Не се претрисай.
  Айде!

 11. Като чета долупишещите „индивидиуми“, за пореден път си отговарям на въпроса защо дори единородните ни македонци не искат да чуят нито „Б“ от думите „българин и българия“. Гнусят се от това и то заради такива „храчки“ като по-долустоящите…

 12. Тъжно ми е братя българи! Липсата на Жорж Ганчев ни прави бедни духом! Човекът имаше чуство за хумор, на ръст беше като Бойко, а с акъл беше светлинни години напред пред милиционера и имам чуството че ги делят пет вагона с книги. А в неговото:“Не ме гледай тъпо българино“ имаше толкова топлота и искреност! А този оръфляк пожарникарски хем е опериран от чуството за хумор, хем ни гледа тъпо, хем ни плюе просташки по света и у нас.Върни се бе Жорж, върни се и му разгони майката на този самовлюбен тъпунгер! Нито е кмет като кмет,нито е полицаюй като полицаите, нито е пожарникар като пожарникарите. Осра София, сега се е надупил над цяла България!Върни се Жорж!

 13. Kakvo chudno ima otnosno rechnika mu, vsichki go poznavame i sme go gledali, a che razigravat teatur za maloumnitsi e verno. Chudo shte bude, ot edno kotilo sa.

 14. Уличен език! Махленски. Бъдещ премиерски.
  Да сми живи, да сме здрави………….

 15. И двамата разиграват театър, но след изборите ще се коалират, даже и Доган ще ги подкрепя. Очаква ни мнозинство от около 3/4! Четито!
  Към всички които смятат да гласуват за ГЕРБ – вие ще бъдете най-глупавите и безотговорни шарани от 20 години насам. По-добре е да гласувате за Мартин Димитров, че и за ДСБ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *