Регистрация
Публикувано на 07.07.2018 / 11:28

РЕНЕТА ИНДЖОВА: ЧАКАМ ДЖЕНДЪР ДА НИ СТАНЕ ПРЕМИЕР! ВЪЗМОЖНО Е В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТЕРОРИСТИ И ЗАТОВА ДА НЕ МЕ ПУСКАТ ТАМ

РЕНЕТА ИНДЖОВА

RENETA16

В. Уикенд

Коментари 11 за
“РЕНЕТА ИНДЖОВА: ЧАКАМ ДЖЕНДЪР ДА НИ СТАНЕ ПРЕМИЕР! ВЪЗМОЖНО Е В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ ДА СЕ СТРАХУВАТ ОТ ТЕРОРИСТИ И ЗАТОВА ДА НЕ МЕ ПУСКАТ ТАМ”

  1. За мен г-жа Инджова е достойна личност и политик. Простакът никога няма да разбере уникалното й интелигентното чувство на хумор. Бъдете здрава.

  2. Не ми хвалете тази баба. Тя толкова беди стори на българите в агенцията за приватизация – пример подари Гранд хотел Варна на МУЛТИ и ИЛИЙКАТА, Нали????

  3. От 29 юни 2017 СЬРБИЯ си има нещо като ЛГБТ-ДЖЕНДЕР ппремиер ;Ана БАРНАБИЧ /при това с библески корени ,баща и полковник от ВКР на Српската югоармия от стар венициански евреиски род заселили св Хрватския о-в Крка/ БАР-на иврит ЛЕСНА чиста НАБ-на иврит РЕКОЛТА ,така че в тоя ред на нещата РАДАН Кьнев-Кордова е подходящ

  4. Поздравявам г-жа Инджова за празника й и пожелавам да бъде жива и здрава! Това е един умен, упорит и честен човек, със специфично чувство на хумор! Всички искаме такива хора да ни „оправят“, но не ги допускаме до управлението! Дали един ден тези от безобразните ни телевизии ще достигнат до умозрението, че човек е имал дарбата да общува и постига мечтите си мисловно….

  5. Меркел, аре нема нужда! комсомолско-щази тюфлек спонсориран от Софос.

  6. Най достойният ни политик от промените насам! Тя щеше да е подходяща за Министър Председател или Президент. „Българската Меркел!“ Но чистите и умните не ги допускат до властта,за жалост! Михайлова.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>