Публикувано на 19.07.2020 / 12:37

РЕНЕТА ИНДЖОВА: ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН ДА СЕ РАЗПУСНЕ БАНДАТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА, ПОД ВИД НА МАФИЯ!

РЕНЕТА ИНДЖОВА: ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН ДА СЕ РАЗПУСНЕ БАНДАТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА, ПОД ВИД НА МАФИЯ!

Интервюто с Ренета Инджова по бтв може да гледате тук:

https://btvnovinite.bg/predavania/tazi-sabota-i-nedelia/reneta-indzhova-prizovavam-borisov-po-naj-barzija-nachin-da-podade-ostavka.html

Afera.bg

 

Коментари 31 за
“РЕНЕТА ИНДЖОВА: ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН ДА СЕ РАЗПУСНЕ БАНДАТА, КОЯТО УПРАВЛЯВА СТРАНАТА, ПОД ВИД НА МАФИЯ!”

 1. А сега така, накратко. Мерките за разпускане на бандата са:
  Президентът назначава служебно правителство, което:
  1. Незабавно арестува и подвежда под отговорност: Бойко Борисов, Владислав Горанов, Менда Стоянова за извършени престъпления по служба (ясни са).
  2. Подвежда под отговорност за престъпно бездействие във връзка с изпълнение на служебните си задължения по отношение на престъпленията извършени от гореспоменатите лица.
  3. Моля, добавете…

  1. Извинявам се, пропуснах най-важното в т.2 🙂
   2. Подвежда под отговорност Иван Гешев за престъпно бездействие във връзка с изпълнение на служебните си задължения по отношение на престъпленията извършени от гореспоменатите лица.

  2. Държавата е в колапс. Следва да се предприема следните спешни мерки:
   1. Тиквата веднага да напусне властта и да бъде изолиран под домашен арест.
   2. Да му се направи обстойна психиатрична експертиза и да се обяви публично заключението на психиатрите.
   3. Президентът да назначи служебно правителство от експерти с министър-председател Ренета Инджова.
   4. Да се направи пълна ревизия на управлението на Тиквата и да се обявят резултатите от него.
   5. Да се смени главният прокурор Иван-Каскета и да се назначи временна прокурорска комисия начело с адвокат Николай Хаджигенов, която да повдигне обвиненията срещу Боковото мафиотско управление.
   6. Следващите избори да се проведат след приключване на съдебните дела срещу политическата и олигархичната мафия.

   Друг начин няма!

   1. Без точка втора! Ще се отърве от съдебно преследване! Със сигурност ще се установи, че е психопат!

  3. Добавям , ама не знам дали ще хареса добавкта на някои протестни лидери ? – Незабавно арестуване на престъпния НОЩ , Мутафчийски , Кумчев, Кантарджиев – в килията с обвинение за държавен тероризъм и геноцид срещу собствения си народ – Незабавна отмяна на Извънредното положение и възстановяване на Конституционния ред на РБ , както и правата на гражданите ! – Отмяна на престъпните заповеди за носене на маски в разгара на летните жеги , започване на разследвания за измамата „ковид 19“ , фалшивата епидемия , „заразени“ , „жертви“… Повдигане на обвинения срещу длъжностните лица предизвикали хиляди НЕЗАКОННИ АРЕСТИ на хора под маската на „карантини“ – Незабавно напускане на България на престъпната СЗО , управлявана от масови убийци ! Контактуване за помощ в здравния сектор директно с администрацията на Президента на САЩ Тръмп ! – Забрана на Отворено Общество и др НПО като потенциални диверсанти , които могат да разпръскат ИСТИНСКИ зарази за отмъщение – Игнориране на сигурните писъци по линияна ЕС , обръщане на българската икономика изцяло към вътрешния и регионалните пазари ! План за извънредни икономически мерки съобразен със собствените възможности и акцент върху селското ни стопанство ! България може да се ижранва сама ! … Мога и още.

 2. Всеки ден шкафчето със ЗЛАТО става все по тежко -Всеки ден Мълчанието и липсата на Въпроси от Прокуратурата Правят това Шкафче все ПО ТЕЖКО -ТО ВЕЧЕ ТЕЖИ ТОНОВЕ ЗЛАТО И КОРАБЪТ ГЕРБ НЕ МОЖЕ ДА ИЗДЪРЖИ ТОВАРЪТ МУ!– ТОЙ ПОТЪВА -В МЪЛЧАНИЕ!!- тихо и Невидимо – Екипажът си мисли че това е поредната Лъжлива Тревога -че Корабът е непотопяем -Но всъщност историята на Титаник се Повтаря -Само че вместо айсберг -имаме плаващо нощно шкафче -Боцманът Гешев казва- каквото и да става аз Капитана няма да го питам защо корабът потъва- Той ме направи Боцман!!- и от всички прости моряци той избра няколко да станат Помощник Капитани ! Ако не беше Той -сега щеше да бъда ЕДИН ПРОСТ МОРЯК!! Доста прости моряци скъсаха въжетета на винчовете и водеха до риск за маневрата- като Лъчо Вертуто – Но Капитанът дори на него Прости!! Корабният агент Прасчо редовно ни обяснява как да напълним кораба с злато -Има един митничар (бивш льотчик) който все ни проверява- Но скоро ще му гледаме на кафе!! И издирваме един пират с шхуна – НИЕ го търсим -ама дано не го СРЕЩНЕМ ! Бил в Персийският Залив!

 3. Благодаря,че давате възможност за пореден път да чуем един истински човек и политик- г-жа Инджова.
  Нещата са казани директно,в прав текст.
  За пореден път обаче времето за нея е кът-12 минути,докато останалите мизерници и главният между тях могат да дрънкат и лъжат с часове.
  Тук прочетох нещо за това,че можело да търпи укор за действията й в НСИ. Не мога да разбера защо нещата се говорят произволно-тя беше буквално изхвърлена оттам след скандала,при който обяви и доказа твърденията си,че данните на НСИ от години са манипулирани в интерес на управляващите,които се изреждат във властта.
  След това беше гонена и изолирана изцяло,никой не посмя да я издигне, защото беше ясно,че не могат да й сложат намордник и да я принизят до ролята на послушен слуга.

 4. Ще задам въпрос тук понеже във фейса съм блокиран още от средата на февруари.
  Как мислите, при предстоящия вот на недоверие към правителството, възможно ли е чадт от ГЕРБ да гласуват за свалянето му.
  Ще обясня какво имам предвид.
  Знаем че Цвъки има поддръжници в партията им. Знаем и, че е обиден на Шибаняка и готов да го хвърли на кучетата при възможност. Знаем, че прави политически проект който скоро ще обяви. Не е ли възможно да има договорка с някой депутати от герб за да мине вота, а те да намерят място в бъдещата му партия и парламент. Това са мои разсъждения, но не бих се учудил ако се случати вота мине. Тогава вече Шибаняка ще гледа като късния Тато на ноемврийския пленум.
  Все едно си му го показал.

 5. Една от опорките на Правителството е, че идва зима съчетана с икономическа криза и едно служебно правителство без наличен Парламент не може да преведе народа през нея. Всекиденевните многохилядни протести им отговарят “ Не се плашим от икономическата криза, която предстои, а от корупционно -мутренския модел насаден от нискообразовани и алчни политици. Нямате капацитет да направите от Родината ни нормална европейска държава.“ Лично аз съм съвременник и съответно преживял всички икономически и финансови кризи през последните 30 години. Редих се на опашки и пазарувах с купони основни хранителни продукти, но със съпругата ми отгледахме децата си. Тогава българският лев за първи път девалвира. Това се случи по време на правителството на Луканов. По времето на Виденов преживяхме огромна инфлация, зърнена криза и фалита на 11 или повече банки. Тогава ограбиха и малкото спестявания на народа. После пак при управлението на бившите комунисти и правителството на Орешарски преживяхме и световната финансова криза , за която те криеха и не ни подготвиха. Кризите в съвременния свят имат цикличност и са приблизително прогнозируеми, но гореизброените са предизвикани от некомпетентно управление и то само на бившите комунисти. Сега тяхната първа производна ГЕРБ мултиплицира и увеличи обхвата. Големия немски писател Ерих Мария Ремарк в романа си “ Черния обелиск“ е описал как Германия веднага след Втората световна война преживява икономическата криза, как всеки ден боравят с милиони марки за да закупят нужното за да живеят и работят. През 2013 год. живях и работих в Сърбия и местните ми разказваха как след войната с американците са пазарували рано сутрин , защото до вечерта със наличните пари ще закупят по-малко продукти. Те също са боравили с милиони динари на ден. Ние война не сме водили през този период а сме по зле от тях. Затова протеста казва “ Вие произвеждате кризи ,Вие не ги решавате. Отивайте си. Ние искаме да извадим държавата от това състояние и първо ще се заемем с най-важната“

  Морално-интелектуалната криза
  Отстраняването на всички участници в създаването и облагодетелстването от мутренско- олигархичния модел е безалтернативно. Допускането до парламентарната и изпълнителна власт на необразованите доведе до имплантиране и трайно налагане на мутренско-просташки начин на изказ и поведение. Министър председател с навити ръкави с разкопчана яка на ризата, без вратовръзка не кореспондира с дрескода на лидер на нито една европейска държава. За словесно езиковата култура оставаме без дъх. Мазнинка , толупи, мисирки и други от официалните му изказвания и прости кърджалийски пут.и, братиньо, описание на секс сцени от записите може да се възприема като официален език на партийни събрания на ГЕРБ , но не и в обществото. Може да видим западен политик да ходи на работа с колело или публичен транспорт, но не и с джип с отворен прозорец изваден лакът през него и да раздава щедри обещания, Досега не съм вижал снимки от спалнята на Меркел и Макрон , но за нашия знаем всичко – козметични кремове, алкохол, пачки с евро , кюлчета злато и патлак. Сценки от нискоразреден бандитски филм. Дядо ми на когото съм кръстен казваше. “ Вари го, печи го все на цървул мирише“ . Нашия премиер каквото и да прави все на бандит си изглежда. Липсата на книги дори и на такива за оцветяване в жилището му, незнанието на никакъв чужд език само засилват чувството ни на срам. И както е казал народът краставите магарета се намират и тези за десет години се събраха и наложиха диктат на простите и алчните над способните, знаещите и искащите да успеят. Тук въобще не говоря за дипломи, а за осъзнатите , виждащи и мислещи хора. Протеста иска да издигне морални хора, които да наложат норми и правила съответстващи на онова, което са видели в добрата стара Европа и света. Затова тази битка е между безпросветните алчници и жадните за справедливост и морал. Мъдрия български народ и за този случай има подходяща сентенция . “ Нов публичен дом със старите труженички не става.“ Да подменим персонала

  1. хи хи хи хи,в същата книга ли бе,че усещал вкуса на свинско със зеле по телефона.

 6. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

  А защо ли Западът Мълчи
  С Широко Затворени Очи…

  Според мен, единствената алтернатива в момента е Президента Радев да подписва Указа за Военно Положение, и краѝ на мача!
  Сигурно е че тоѝ е имал в предвид и този план евентуално, ако се наложи.
  Естествено, това е директно определено от условията на външна зависимост които безусловно сам у били предварително разяснени…
  Народното Събрание така или иначе се подготвя за лятна ваканция, може би и за неопределено време…
  Дано се намерят млади, честни, необвързани и отговорни професионалисти за състава на служебното правителство!!! Макар че звучи като Mission Impossible

  Ако този момент се изпусне, опасявам се че ще последва цирка с ковид и карантиината, ако тия НОЩ мишоци все още имат алчността и наглостта да го предложат ;-)))

  Мутри и техни мекерета ВЪН !!!
  Казах!

 7. Борисов за бития от полицаи младеж Евгени Марчев: „Неговият дядо комунист не е дал възможност някога ние да учим в Брюксел, в Хага, в Лондон.“

  ТИКВОООО, КАКВА НАГЛОСТ, КАКВА ПРОСТОТИЯ БЪЛВА ОТ МАФИОТСКАТА ТИ УСТА! ВЕЧЕ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО САМО ОСТАВКА И СЪД, А КРАЯТ ТИ!.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Четох го и пълно потресение!
   И ни дума, за чекмеджетата, вместо да изиска на всяка цялата експертиза за снимките поне от три външни лаборатории, вместо да защити името на българския министър-председател, той, бившият член на БКП, щото много членове, малко комунисти, по най-просташкия начин говори и има претенции за цар!

   Мозъкът му в лой потънал!

  2. Бокооооо, ти си ТЪП като гъза на слона, но да ме извини слона, че го обиждам с теб. Тиквооо, имаш в мозъка си само една гънка и то удар с лопата. Живееш само с безусловни рефлекси – ядеш и сереш. Станал си пожарникар благодарение на баща си, който е бил комунист и сега тъпчеш паметта му с мафиотските си кражби. Идва ти краят. Истинският.

  3. А как е завършило крадливото копеле школата в Симеоново, където кандидатите се проверяваха предимно за политическа принадлежност и минало до девето коляно?! Деда му, който уж е бил малтретиран от комунистите сигурно е бил утвърден като борец против фашизма!!!! Ей, нагло и тъпо изчадие, отивай си на майната и да не си си показал мазната и лъжлива мутра! Изрод! Това не е човек!!!! Не може до такава степен едно нормално човешко същество да деградира и да плещи безотговорно такива мръсотии по който му падне! Това показва, че този изрод цял живот е клепал и доносничил за всеки, който не му хареса!

 8. Голямо триене на честни мнения, голям подбор на „правилните“ такива…

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Навлеците в ПИК.
    Там са „най-правилните“, или Ви е скука?

    1. Едно време нямаше честни извън редиците на БКП-то, защото те си го бяха записали в Устава: Честни могат да бъдат само партийните членове. Сега стотици партии се правят все на честни, а всъщност всички драпат да се доберат до кокала. По този повод питах как по време на голямото безпаричие Ренета Инджова събра парите за тогавашните избори. Лично съм чувал от тогавашни богаташи, че са им събирали „данък избори“. И не ме пращайте към онези от пик, нито към честните божковци или пък бойковци…

   2. Ами отивай в Блиц да се надъхваш с любов към Тиквоний.Майка ти ли търсиш тук.

 9. Герберастите сега пак си играят със страха на българите, като им внушават, че идват тежки дни за икономиката и за живота ни като цяло, И никой не се сеща да ги попита: „А КОЙ УПРАВЛЯВА ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ? ТОЗИ КОЙТО Е УПРАВЛЯВАЛ ТОЙ И ЕДИНСТВЕНО ТОЙ Е ВИНОВЕН.

 10. Организаторите на протестите да са социално слаби, да карат руски автомобили Лада например да им повярва човек че търсят справедливостта . Да си покажат имотите и автомобилите и да докажат с какви доходи са ги придобили. Бабикян кара джип , Хаджигенов и той сигурно има имоти и модерен автомобил , Коста сте му показвали имотите, скулптура най-малко 5-6 имота и , два, три автомобила имат, за какви протести говорим като вземат пари от външни сили да правят протести и трупат имоти и коли тези хора повърня.

  1. И тримата са много добри в професията си и са уважавани в обществото. И какво от това, че карат джипове. Вие сте смешен в разсъжденията си.

   1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

    Талев, Борисов краде от всички нас.

    Той управлява държавата, и за кеф, щото за другото може да се разпорежда и по те;ефона, управлява и държавен брониран джип.
    Кога му остава време за работа като държавник, след като по цял ден си джипка за наша сметка.
    Храним го, поим го, обличаме го, зарждаме му джипа с бензин, а Той Краде!
    И не само, че краде, а е довел до просешка тояга хиляди!

    Докараха ни дотам, че отивам в общината да си плащам данъка и ми се заявява, че понеже работя и в чужбина, то имотът ми тук, в родния ми град, не ми е основно жилище и не трябва да ползвам данъчно облекчение, защото жизнените си интереси ги постигам навън.

    Представяте ли си докъде стигат законодателите на тази държава, да те лишат от една емоция, емоцията да имаш родно гнездо и да ти го отнемат законодателно да го наричаш „основно“, само и само да вземат по-голям данък, за да си плащат своите заплати.

    Калинките по общините, нагли, прости, общински мутри в поли!

    И всичко това го прави Борисов, мутренското ми мислене събра само такива около него, алчни и прости.
    И на Запад или в Америка, какво карат управляващите?
    Те какви бизнеси имат и професии?

    А че няма справедливост никъде по света, то е ясно.

 11. Яков 5
  :4Ето, заплатата за работниците, които са жънали нивите ви, от която ги лишихте, вика; и виковете на жетварите влязоха в ушите на Господа на Силите.
  :5. Вие живяхте на земята разкошно и разпуснато, угоихте сърцата си като в ден на клане.“

  Хубава аналогия има и при падането на „непревземаемата“ крепост Ерихон, Исус Навиев 6:

 12. Въпреки, че имам някой резерви свързани с шефството и в Агенцията по приватизация в периода 1992-94г., Ренета Инджова с всяка своя медийна изява се издига в очите ми. Гледах и интервюто и за „Банкер“ публикувано преди няколко дни и много ми хареса нейния прочит на историята и анализа на икономическите условия.
  Поздравления към нея за позицията и.

 13. Г-жа Инджова винаги е била гласът на разума. И сега е безкомпромисна в коментарите си за положението, в което е изпаднало държавата ни.

 14. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

  Господ да пази България,
  нали знаете кога излизат във ваканция държавните мутри, … опасно положение!

  Има вариант все пак да се случи преди това махането на Борисов и Гешев разбира се, но завинаги.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *