Публикувано на 24.04.2020 / 10:17

РЕНЕТА ИНДЖОВА: КОРОНАВИРУСЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН ЗА ДА СИ ЗАДЪРЖАТ КОРОНИТЕ НА ВЛАСТТА! КАШПИРИРАТ НИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР! ИЗВЪРШВА СЕ СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА! ЖУРНАЛИСТИКАТА НАПРАВИ МНОГО ЗА ДА НЕ БЪДЕ КОРЕКТИВ НА ВЛАСТТА!

„Ситуацията е като филмова. Защото още от преди това решиха, че най-добрият начин да правят политика е да ни развличат с нея. То това няма на вас добре да прозвучи, защото те така изземват вашата професия, но така или иначе решиха да правят филми, циркове. Като си мислех какво може да означава това, усещам, че Владимир Илич Ленин беше казал: „Най-важната задача на Съветската власт, е да се поддържа киното и цирка“. Викам – значи циркът тогава имат хубава традиция, киното също. Но когато политиците решат да правят кино и да правят цирк това само означава, че публиката трябва да напусне“.

Цялото интервю може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 55 за
“РЕНЕТА ИНДЖОВА: КОРОНАВИРУСЪТ ЩЕ БЪДЕ ИЗПОЛЗВАН ЗА ДА СИ ЗАДЪРЖАТ КОРОНИТЕ НА ВЛАСТТА! КАШПИРИРАТ НИ ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР! ИЗВЪРШВА СЕ СУСПЕНДИРАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА! ЖУРНАЛИСТИКАТА НАПРАВИ МНОГО ЗА ДА НЕ БЪДЕ КОРЕКТИВ НА ВЛАСТТА!”

 1. Нужни са избори за Велико Народно Събрание за изработване в 3-месечен срок на нова Конституция с изхвърляне на всички остатъчни заеммки от комунистическата диктатура и залагане на изпитани организационни и оптимализационни правни и управленски елементи от западните конституции!

 2. това го знаем ве госпожа инджова.много е ясно че требе се подържа цирка

 3. Това беше човека който Президента Радев трябваше да ложи начело на служебното правителство а не оня плужек Гержиков

 4. СПЕШНО, НЕЗАБАВНО, СЕГА и ВЕДНАГА България се НУЖДАЕ от ПОМОЩ!!! СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО по най-бързият законов начин, оглавено защо не от госпожа Инджова, което да направи ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на „държавата“ ни, подготви МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ и ПРОВЕДЕ НОВИ ИЗБОРИ!!! Време за губене НЯМА!!! НАРОДЕ????

 5. Ренета Инджова ми беше преподавателка в ИУлГордея се с това ,че имам 6
  на изпита при нея.Голяма жена!

 6. Верно Смях – не разбираш за какво става дума. Когато някой не разбира нещо, го проучва и не се излага! В последните години ми прави впечатление, че повечето хора, за съжаление и не толкова млади, не разбират какво им се говори. Изборите го показват.

  1. Мери, Мери, не си дочела до края какви глупости съм написъл.
   Та се досещам, че ние, българите, чуждо мнение не търпим, кат Матросов на амбразурата, може да сме псрани до ушите, ама да е на наш’тЪ.

 7. Такива хора като Ренета Инджова се срещат все по-рядко и затова трябва да се пазят. Морал, начетеност, премереност, честност, експертиза. Адмирации!

  1. Искам я начело на служебно правителство, като НАЧАЛО. А после, каквото сабя покаже и честта майко юнашка ! Да бъде !

 8. Гледах я – страхотна! Жалко, че в България има толкова читави хора, които не се допускат до управлението на страната. Абсолютна загуба за всички е да не се възползват от тях.

 9. Четете Маргарет Тачър – политиката на нивото на джоба. Четете Кафка – него няма да цитирам, защото ме е страх, не съм смела като Милен!

  1. Госпожо/госпожице, (без идея за обида, а поради незнание на вашия социален статус), подсещате ме какво направи лейди Тачър, когато беше великата стачка на миньорите от въглищните мини. Не, тя не предложи мярка 60 на 40, не!
   Найн, тя не раздаваше мазнинка, не се пъчи, че гледа да ги опази, не си предаде министрите и депутатите, не назначи щабове, комисии, инспекции и всякакви подобни тунеядци, на които да дава бонуси, но да не получава заплата. Не изпрати някой мърльо да проси фурми от Занзибар (събирателно понятие разбира се)

   Тя изпрати миньорите в България в Боровец и Пампорово да карат ски.

  2. Който се страхува от мечки, да не ходи на Витоша в „извънредно“ положение !

 10. Боже, изгледах го още два пъти на запис! Не е истина, такава мъдрост и точност в преценките, такъв прецизен език, такова досотйно поведение! Царствена осанка и остър ум и език. Защо не е истина ли? Защото не проумявам как е възможно такъв човек, специалист, ерудит, високоморален и супер квалифициран, да бъде държан на страна, да не бъде използван, да го унижават и неглижират. На фона на армията от калинки, превзели всички публични постове! На фона на остър дефицит от истински управленци! И не, тук възрастта няма значение! Прекрасна Ренета Инджова, възхиващам ви се и ви желая здраве, бодрост и кураж.

  1. Ами Банкянската Тиква, Сикаджията управлява, граби и тормози народа, а пък Ренета Инджова, която е ерудиран, компетентен и достоен човек и го превъзхожда хилядократно,
   трябваше да чисти входа на блока, в който живее, за да си изкарва прехраната.
   Но това е България.

  2. НИЕ сме виновни ! Избираме ТИКВИ, МУТРИ, МУТРЕСИ и КАЛИНКИ ! Всеки народ си ЗАСЛУЖАВА управляващите ! Прост народ – слаба държава ! Ако Левски беше с ботуши, Ботев с каска, а г-жа Инджова 15 години начело на БЪЛГАРИЯ …
   Шапка й свалям ! Бог да я благослови със здраве, мир и любов , с останалото я е надарил ! Да бъде !

 11. Ако мобилизират всички журналистки микрофонажийки и ги вкарат в болниците няма да има недостиг на санитарки,даже може да се изнасят.
  Г-жо Инжова,таз корона на власта има ли начин да стане трънен венец?

 12. След ковид19 КУБИНСКИ вариант за страната ни
  Aсвалт паша като 1 Фидел Кастро 3 часа конференции дрънкане на глупости народа гладен бос и безработен и така още 30 год докато оня от Банкя не стане на 90 год изнесъл всикате блага и пари в ДУБАЙ и Ливан
  а народа се стопи на 3милиона изцъклени от немотия и недохранване зомбита

  1. Да не бъде !
   Моля, не сравнявайте ТИКВАТА с Фидел !!! Нямат допирни точки дори !!!

 13. Напоследък ми прави впечатление,гостите които кани Слави Трифонов,след тази УНИКАЛНО-ПОЛЕЗНА ПОКАНА КЪМ ЕДНА ОТ НАЙ-ДОСТОЙНИТЕ ЛИЧНОСТИ В БЪЛГАРИЯ ГОСПОЖА РЕНЕТА ИНДЖОВА,сега очаквам Слави Трифонов да отправи покана към още една СМЕЛА И ДОСТОЙНА ЖЕНА,А ИМЕННО ГОСПОЖА ВЕСЕЛИНА ТОМОВА!!!

 14. Бочко, нъл вчера са пофали, че проблема с облеклото и маските си го решил..
  Ами 240 бройки не можеш ли да отделиш? и един тон спирто от резерва..
  Па да пратиш ДУПЕТАТИТЕ малце да поработят истински без пари..
  Щото ти съ пънеш без парички на ДУМИ, ама те истинки си седят вкъщи и нищо не правят сега..
  Туй две от властите да НЕ РАБОТЯТ.. Много черен ПР е за усилията ти, бе Бочко.. Добрия ръководител – а ла бай Тошо, дета са пънеш да следваш разхфърляше работата. Не се нагърбваше сам да я върши..
  П.П. – и не сме забравили как март 2013-та си прибра платата за извънреден труд и неизползвана отпуска.. Щото ти мачлетата и чевермето на стадионо в Стара Загора за командировки си ги пишеше в работно време. А дтогаз за цял мандат платата си УЖ даряваше..

 15. навремето имаше ПОЛИТКОМИСАРИ сега ПОЛИТМЕДИЦИ….случаите се увеличили защото …ТЕСТВАЛИ…това е НЯКАКВА параноя но имайки впредвид СЪСТОЯНИЕТО на НУЛЕВОТО АЗЪ …вече знаем кой е НУЛЕВИЯ пациент на ПАРАНОЯТА…

 16. Държавата е в колапс. Какво трябва да се направи:
  1. Тиквата веднага да напусне властта и да бъде изолиран под домашен арест.
  2. Да му се направи обстойна психиатрична експертиза и да се обяви публично заключението на психиатрите.
  3. Президентът да назначи служебно правителство от експерти с министър-председател Ренета Инджова.
  4. Да се направи пълна ревизия на управлението на Тиквата и да се обявят резултатите от него.
  5. Да се смени главният прокурор Иван-Каскета и да се назначи временна прокурорска комисия начело с адвокат Николай Хаджигенов, която да повдигне обвиненията срещу Боковото мафиотско управление.
  6. Следващите избори да се проведат след приключване на съдебните дела срещу политическата и олигархичната мафия.

  1. Първата точка е най-проблемна… – БОКо сам няма да си отиде…!!!

   Тояги трябват, а и те сами не могат „празни кратуни“ да трошат…!!!

   Дааа…!!!

   1. Трябва да има или въоръжено въстание, или да се съберат пари за наемане на килър.
    Тиквата е болен и има нужда от лечение.

  2. Ще Ви отговоря от името на каскетлиев:
   А-а-а, ъъъъъъ, всъщност, ааааа, ъъъ-ъъ, погледнато, както е известно, ъъъъъ, аааа, смятам, че бях изчерпателен, ъъъ, и ясен……….а, да добява, ъъъъъ, аааа, не се интересувам от мнението на другите, аааа, ъъъъъъ, ние спазваме закона, ааа, ъъъъъ и това е , аааа, ъъъ от , ъъъъ, ясно, аааа, по-ясно. Ааааааааа …. Ще ви звънна, когато арестуваме Яшар или Пешо, без значение е името, как яде семки и плюе по земята, ъъъ, аааа, имайте търпение и не ни, ъъ, ааааа, притеснявайте. Законът, аааааааа, над всичко.

  3. Ще отговоря и от името на падишаха-клоун от Банкя:
   Аз, гледам в переспективност, не си губя времето. Взел съм си свинкя и за догодина ще имам мас, мазнинка. Също така съм поръщал на посланника в Северна Корея да ми купи том две на Винету, да я плати, що’т аз нямам заплата, да ми я изпрати и аз ще я изям с кориците. За тези, които нямат чувство за хумор и само ни хулят като президента и опозицията в лицето на, айде няма да казвам, че пак ще ме изкарат лош, че под изям разбират да я .., как се казваше, а, браво бикоф, да прочета.
   И, да не забравя, поръчал съм от СъШъА, чрез моята приятелка , ъ, захариева как и беше името, а Херо Мустафа, а тя всъщност е Хироу, за тези от вас, които не разбират английски – хироу заначи герой, да ми закупи, за нейна сметка, понеже аз заплата не получават, около 10-15 мисирки, и пак да подсилим блажното, мазнинката. Останалото ще го чуете в 10 и 30, 12 и 30, 15 и 30, 18 и 30, 21 и 30, 24 и 30 по новините. А, а, вързахте се на 24 и 30, както ви вардя да сте живи, така и ви проверям да ли внимавате какво говоря. Защото аз не съм като президента, дето го избрах и като опозицията, ама понеже не съм дребнава и няма да навлизъм в тематиката он-лайн, за тези които не разбират английски он-лайн значи директно с бутонките в глезена. И не чакайте да се повтарям, ама изобщо.

   1. Новият състав от къде ще го внесете ? САЩ, Русия, Турция, ОАЕ, най-добре от ЮАР !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *