Регистрация
Публикувано на 16.11.2018 / 13:32

РЕНЕТА ИНДЖОВА: ДА ИЗРАЗИМ ВЪЗТОРГА СИ ОТ ТОВА, ЧЕ НАРОДЪТ НАЙ-СЕТНЕ СЕ СЪБУДИ! „СТАБИЛНОСТТА“ Е УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА!

РЕНЕТА ИНДЖОВАРенета Инджова пред БНР:„Не бива да се учудваме на нещата, които се случват в момента. Те са резултат от спотаяван досега гняв.

Сега по стар обичай се търси начин да се отклонява общественото внимание със странични въпроси и хората да бъдат разпокъсвани и противопоставяни един на друг.

Можем само да изразим възторга си от това, че народът най-сетне започва да се събужда. А правителството, което прокламира стабилността си и твърди, че всеки, който е враг на стабилността, е враг на народа, това е най-коварното нещо, което някой си е позволявал. Това е стабилност, съпроводена с унищожаване на държавността.

Всеки, който иска справедливост, ред и законност, ще бъде наречен популист. Нека президентът да назове капаните, които са заложени пред финансовите показатели. През изминалите 17 месеца има 2 или 3 млрд. разходи, които не са минали през одобрение. Това са неща, които щяха да бъдат санкционирани, ако имаше истинско разление на властите.

Ако продължават на приказки да водят дебат, напрежението расте, ще влезем в перманентна криза, която може да се нарича и унищожение на една държава“.

Цялото интервю можете да слушате тук:

http://bnr.bg/post/101045945/reneta-indjova

Afera.bg

Коментари 12 за
“РЕНЕТА ИНДЖОВА: ДА ИЗРАЗИМ ВЪЗТОРГА СИ ОТ ТОВА, ЧЕ НАРОДЪТ НАЙ-СЕТНЕ СЕ СЪБУДИ! „СТАБИЛНОСТТА“ Е УНИЩОЖАВАНЕ НА ДЪРЖАВНОСТТА!”

 1. Kakva e garanciata che edno veliko narodno sabranie shte smeni modela kum po-dobro.Nali imahme edno takova veliko nardno sabranie v Tarnovo prez 1991 i sega my jadem poparata.
  Tova e vapros samo.

 2. ЧАСТ ОТ ОЦЕНКАТА НА ЗАПАДНИ ЕКСПЕРТИ ЗА БОКО-ТИКВАТА: „ИНДИВИД С НИСКО НИВО НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ, ФАЛШИВА ОБРАЗОВАТЕЛНА СТЕПЕН, ЛИПСА НА ЕТИКА В ПОВЕДЕНИЕТО, НЕЗНАНИЕ НА ЧУЖД ЕЗИК, ПРИМИТИВНИ ПРОТОКОЛНИ ОБНОСКИ, ПЪРВОБИТНО И ЧУВСТВИТЕЛНO ЕГО, ТОТАЛНО ОТСЪСТВИЕ НА САМОКРИТИЧНОСТ, БОЛЕЗНЕНО САМОВНУШЕНИЕ ЗА НЕПОГРЕШИМОСТ, БОГАТА МАФИОТСКА БИОГРАФИЯ И СИЛНО ИЗРАЗЕНА СКЛОННОСТ КЪМ КОРУПЦИОННИ ДЕЙСТВИЯ….”.

 3. За съм свикване на Велико народно събрание и смяна на уродливия, крадлив модел! И търсене на отговорност от всички политически крадци!

 4. Веси, Борисов натисна организаторите на протестите и те започнаха да се отказват

 5. Смяна на модела .Това е самодейност, а не Управление.Ида върнат ЗАГРАБЕНОТО от нас, народът.

 6. G-ja Reneta Indjova e nai-dobria bylgarski Premier ot 1989 god. do sega! POKLOV PRED VAZ i pred vsichki chestni bylgari!!!

 7. Тридневен протест пред Народното събрание започва от днес под надслов ”Окупация с искане за оставка на правителството”. Акцията се организира в социалните мрежи и е обявена като недоволство на българи в страната и чужбина. Началото е обявено за 11 часа. Един от участниците в протестните действия обяви в социалните мрежа основните искания:
  „Пред парламента: „Окупация, с искане за оставка на кабинета „Борисов“, не за да свалим една маса и да качим друга, а за да сменим модела на управление чрез свикване на Велико народно събрание. Ние сме много хора, организаторите. Протестът ще продължи и в двата почивни дни, като една от акциите е обявена за Лондон.

  1. Как този парламент ще гласува свикването на велико народно съббрание и после кой и как ще бъде избиран при сегашния начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>