Публикувано на 19.05.2008 / 22:45

Ремзи Осман иска поне един човек в службите да се казвал Ахмед

 

 

"Принципно ги съветваме да съдят държавата за дискриминация или да се обръщат към Омбудсмана", каза още народният представител от ДПС. Той отново повтори, че движението има възможност и капацитет да предложи кандидати за всички длъжности в страната, включително и за вицепрезидентския пост на републиката, съобщи БГНЕС.
В последните дни Ремзи Осман изпадна в тотална еуфория и обикаля страната, призовавайки ДПС да овладее повече власт във всички държавни иституции. В Демир баба теке край Исперих в събота пак Ремзи Осман се изцепи: “Някои казват – стига му на ДПС толкова власт. Няма такова нещо! На следващите избори ще вземем още повече власт”. "Време е ДПС да влезе и в президентската институция. Защо постът вицепрезидент например да не е на движението", призова още Осман.

Afera.bg

Коментари 0 за
“Ремзи Осман иска поне един човек в службите да се казвал Ахмед”

  1. Как да няма бе Рамзи….ами пилето-Сокол??? От доста време се подвизава, като МАТА ХАРИ в панталон. Даже и кръгчета си прави…..от фирмички. Ама ти май бъркаш в „канччето на старото“? Внимавай защото соколът напада изневиделица….жестоко и смъртоносно!!

  2. Че защо да няма и Ахмед 1, Ахмед 2 и т.н. То и без това вече в България спря да се говори на български. Я английски, я немски, а пък някои които са по „окомуш“ говорят само турски.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *