Публикувано на 03.04.2020 / 14:49

РЕКЕТЬОРЪТ БОКО: „АКО ПРЕЗИДЕНТА НАЛОЖИ ВЕТО, ВАДЯ ГЕРБ И ЩЕ УМОРИМ НАРОДА!“. РАДЕВ, НЕ КЛЯКАЙ НА РЕКЕТА МУ! НАРОДА ЩЕ ТРЪГНЕ СЛЕД ТЕБ, НЕ СЛЕД НЕГО!

РЕКЕТЬОРЪТ БОКО: „АКО ПРЕЗИДЕНТА НАЛОЖИ ВЕТО, ВАДЯ ГЕРБ И ЩЕ УМОРИМ НАРОДА!“. РАДЕВ, НЕ КЛЯКАЙ НА РЕКЕТА МУ! НАРОДА ЩЕ ТРЪГНЕ СЛЕД ТЕБ, НЕ СЛЕД НЕГО!Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно от цял свят, да му наложи вето. Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение и ще го уморим“. Това заяви премиерът Борисов пред журналисти в Смолян, предаде Нова тв.
„Ние обикаляме България да възстановим производства, да им дадем бизнес на хората, тези хора нямат една поръчка. Искаме да им дадем хляб, през тези поръчки. А някой излязъл с едно листче, каже 5 приказки и се прибере. От 8 сутринта съм подложен на въпроси, защо на него не му задавахте”, каза Борисов.
„Мерките са до 13 април. Депутат след депутат дават положителни тестове за коронавирус. Ами ако след 1-2 седмици не можем да съберем парламента? На третия ден, в който кажат, че сме надолу, здравният министър ще отмени всички заповеди”, каза още премиерът.“

На това му се вика РЕКЕТ!

РАДЕВ, НЕ КЛЯКАЙ НА РЕКЕТА МУ! И МАЧКАЙ! НАРОДА ЩЕ ТРЪГНЕ СЛЕД ТЕБ, НЕ СЛЕД НЕГО!

АМАН ОТ ТОЯ НАГЛЕЦ!

Afera.bg

Коментари 43 за
“РЕКЕТЬОРЪТ БОКО: „АКО ПРЕЗИДЕНТА НАЛОЖИ ВЕТО, ВАДЯ ГЕРБ И ЩЕ УМОРИМ НАРОДА!“. РАДЕВ, НЕ КЛЯКАЙ НА РЕКЕТА МУ! НАРОДА ЩЕ ТРЪГНЕ СЛЕД ТЕБ, НЕ СЛЕД НЕГО!”

 1. Бойчето пак върна лентата на комунизма и сивите кардинали. Абе тикво пак ревеш че този или онзи бил против теб и народа защото ти се асоциираш с него че те бил избрал и прочие приказки от 1001 нощ. Ти просто си купуваш спокойствието и гласовете с раздутата администрация която не смееш да пипнеш, циганските барони осигуряващи ти хиляди гласови и крадците на евро пари близки до теб които карат работниците си да гласуват за теб-
  Хвалипръцкото Бойчето пак е на върха след като изкара гнева от ветото на Радев в ефир с яко плюнчене в микрофона сега с маска под брадата пак ще обере лаврите на послушната рая. Тези от така наречения щаб и те като дават информацията сутрин обед и вечер са на по-малко от метър един от друг и са без ръкавици и маски. Значи те могат да ходят и на работа да си вземат пълните заплати, да се придвижват без маски и ръкавици а за раята рестриктивни мерки ала бара важното е страхът да властва. Оная шушумига Черната Янчева и тя днес с плюене по микрофона яко плашене на раята че е се върне пак комунизма и цветът на раята ще умре дрън дран та пляс.. А тя послушната рая страх я тресе. Да не се зарази от корона вирус и вземе да умре. Или пък да не умре от глад.

 2. Ето това трябва да го анализират Психолози, това е суров и много богат материал за Психологията ! Патология достойна за учебниците й.

 3. Радев нищо няма да направи- не му дават господарите му от американското посолство!

 4. Далеч съм от Б-я но всеки път като се връщам я намирам по мръсна западнала и без никакви пътища .От Русе до София са 320 километра двулентов път.Отстрани на пътя храстите и дърветата са се надвесили и не може да се отбие ако нещо се случи.Магистрала Хемус е движение в една лента в един тунел по един мост.И са дадени милиарди за пътна инфраструктора. Тиквата ги е усвоил и не само това.Съд за Тиквата и всички кратуни около него.Социалния ,финансовия и недоучилия културен министър както и това недоразумение Валери Симеонов трябва да бъдат съдени.

 5. Искрени съболезнования г-н Президент! Родителите ни създават, като хора-такива каквито сме и са искали да бъдем.

 6. Президента както винаги направи много меко изказване,едно завоалирано предупреждение,докато ББ не си подбира изразите,иронията му е убийствена,с предизвикателство и отива към издевателство,иска да го унижи и изкара от нерви.При вето ,ГЕРБ щели да обявят бойкот на парламента.Е,хайде де,хвърляйте оставки най-после и се пръждосвайте.

 7. Ето точно какво е казал от „официоза“ блиц:

  „Сутринта се обадих на президента, да му изкажа съболезнования.
  Учудвам се, когато баща ти е умрял, да говориш нелепици.
  В такъв тежък ден не бих си го позволил, заяви в Смолян премиерът Бойко Борисов.
  Както БЛИЦ съобщи, в началото на март бащата на президента бе приет във ВМА.
  Предполага се, че има коремен проблем, тъй като при приемането в болницата е бил преглеждан от коремни хирурзи.

  „Ако президентът счита, че извънредното положение е нещо различно, да му наложи вето.
  Аз ще извадя ГЕРБ от залата, да уморим народа. Като някоя дърта свекърва, ама злобна.
  Да оставим народа без извънредно положение, да го уморим. Буквално това е предложил той“,
  добави Борисов по повод изявлението на президента за удължаването на извънредното положение.

  Предложих да се удължи извънредното положение, защото сред депутатите вече има болни, били са в една стая, след две седмици можем и да не се събере парламента, обясни Борисов.
  Ами ако след 1-2 седмици не можем да съберем парламента. На третия ден, в който кажат: „Надолу сме“, махаме.

  Дори парламентът да не го приеме, министърът на здравеопазването ще отмени всички заповеди“,
  подчерта премиерът.
  „Хората се стегнаха и днес на поточните линии по 100 000 такива очила, които ние сме предплатили на Китай,
  те са за хората на първа линия.
  Шлемовете са за най-рисковите места. Всичко това се чака с години”, поясни Борисов.

  „Супер са. Нарочно не свалям очилата, защото трябва да работят в непрекъснат режим. По-добре е да бъдат плътно прилепнали. Удобни са, не се изпотяват. Вече ги нося при две различни температура. Доволен съм от това, което виждаме. Удобни, меки, не убиват”, каза от своя страна шефът на ВМА ген.-майор Мутафчийски.

  https://blitz.bg/obshtestvo/premiert-razkri-za-ogromna-tragediya-v-semeystvoto-na-prezidenta-video_news737200.html

  1. Оня путьо с лампазите нали е коремен хирург? Дали заверата не започва оттам? Нещо много близки го дават с Бибитко!

 8. Кръстник, ИЗВАДИ си първо ПИКАЛОТО и тотално препикай твоето овче стадо ГЕРБ !

 9. Боко си е Боко, – „ала-бала- пунта мара“. Радю си е Радю, -„джаф- джаф-джаф….“

 10. Хайде „другарю-господин“ Борисов, ВЪРВЕТЕ си!!! И се готвене да ОТГОВАРЯТЕ, КЪДЕ са ПАРИТЕ?

 11. Тоя дали е чел въобще Конституцията,та се изхвърля като проскубан петел

 12. Мутрата-рекетьор винаги ще си остане такъв.
  Той не може да бъде друг.

  1. Следователно, трябва да бъде умъртвен с дървен нож, за да умира в адски мъки дълго време!

 13. Мръсен, долен рекетьор! Вади си гербавите и се пръждосвайте! Не се мяркайте пред очите на гладните, че ще ви избият с камъни!
  Президенте, действайте, както повелява съвестта Ви! Народът е с Вас!
  В тоя тъжен момент за Вас споделям скръбта Ви…

 14. Да споменаваш публично личното нещастие на човек, който е загубил баща си / като при това го плюеш денонощно/ е върха на гадостта, простотията и мерзостта!
  Нищо човешко няма в този тарикат, който управлява Родината ни.Той не знае обаче, че има един закон, който не зависи он него и тъпоумните му слуги.Законът на кармата не отминава никой и никога.Когато си правил зло , ще получаваш зло.
  Господин Радев , дори и тази човешка болка трябва да помогнете на народа ни!

 15. Хубави думи но, не виждам как този народец ще излезе да се бори за интереса си.

 16. Не разрешават и на Президента да упражнява конституционните си права.

 17. бока изчезвай докато е време …. Ще те влачат по улиците като Садам Хусеин и Кадафи … , много му се събра на българския народ …

 18. Премиера обявява кончината на бащата на Президента! Няма друг връх на цинизма и кретенизма! Потрес!

 19. Значи да се засрамим-3,50 лева за маска ни било много,а цигари си купуваме,а ? Ами да си чувал,че една такава маска е за еднократна употреба и може да се ползва 2 часа,за да пази макар и частично ? Ще изчислиш ли,колко струват маските на едно семейство за 1 ден,а за 10 дни,а за 1 месец ? Ами ако хората решат и да се хранят ? А като си говорим за пушене-вярна ли е информацията,която излезе преди време и беше премахната веднага,че любимият ни министър Горанов пуши пури с единична цена 261 лева ? И твоите пури ли струват толкова или са по-скъпи,нали си му началник ? Или накратко казано-вярно ли е,че една от вашите пури струва, колкото са пенсиите на голяма част от населението и по-скъпи от детските,които се получават за отглеждане на дете ?

  1. Защо питаш всеизвестни неща? Мислиш, че ще го заболи ли нещо? Боли го кура за нас …

 20. „Мерките са до 13 април. Депутат след депутат дават положителни тестове за коронавирус. Ами ако след 1-2 седмици не можем да съберем парламента? На третия ден, в който кажат, че сме надолу, здравният министър ще отмени всички заповеди”, каза още премиерът.“работи не работи все тая-10 години АЗ ДАДОХ АЗ РЕШИХ АЗ.АЗ.АЗ…ПАРЛАМЕНТЪТ стана АЗЪ…

  1. Положителни дават само техните депутати!
   Не им стиска да пуснат положителна проба от опозицията, щото онези може да се закучат и да искат независими проби!

 21. Не,не и не! Не е истина!

  Не положителни проби бе Айол, жалейки искам. Пукнете всички! Идиоти. Със заря ще ви изпратя. Нали като фараони си построихте преживе пирамиди. Отивайте да живеете в тях. Вземете със себе си курвите, колите и мъна. Чувалите с мангизи си вземете и се махайте. Искам да си смуча бирата и да зяпам мацките по гезмето, а не някакъв боклук дошъл от майка си путкина да нарежда как да живее един Варненски гагауз.
  Аннадън бе сиким!

 22. Не можем да повярваме, че това може да изрече един премиер министър за народа си!

  Както не можем да повярваме на ушите си и очите си от тази сутрин,
  че не знаел че маските трябвало да са безплатни!
  И нежеланието му да раздаде безплатни маски.
  Значи 3.50 лв. не може да даде държавата за всеки нейн поданик!
  Нямаме думи…

  1. ГМР е научен само да взема, той дава само ако средствата минат през „правилната“ фирма …. Кви са тези маски за хората? Какво го интересуват те?

 23. Горския.. Що не си земеш едим БЕЗЛИХВЕН КРЕДИТ от тез дет идола ти дава.. Па да си седиш у гората.. Па да си припомниш кога Бацето ти оди у Габрово.. Па километри плат на ден обещаваше.. Ама сега иска от ЕС – дайте си плата, пък аз ще ви ушия облеклото.. А хем и маски дет Баце ги шие.. За по ПЕТ кутии цигаре барем на ден ша си купуваш.. С кредито..
  А що не казва Баце – колко са фирмите у Смолян, дет са взели пари по неговото 60 към 40.. Щото той милиард дава, ама Горанчо 650 милиона си прибира обратно като данъци и осигуровки..

 24. Президентът да наложи вето на извънредното положение !!! Той чува ли се,какво приказва ? Ами като нямаш навик да четеш възложи на някой от твоите халогъзници да прочете Конституцията и после да ти я разкаже. Министър- председателят си няма хабер,какво пише в основния закон на държавата,която управлява еднолично повече от 10 години ! Ама Радев го изважда системно от равновесие-де го другарчето Плевнелиев,че да си разбират от думата .

 25. Тази сутрин в Пирогов е починал бащата на президента Радев, на 83 години.

  1. Е, това е най-тежкото в живота на всеки човек – смъртта на родителя!
   Бог да го прости човека!

   Нашите съболезнования към Президента Румен Радев!
   Господ, да му даде сили и разум да направи най-доброто, което може за народа си!

 26. И КАТО КАК ЩЕ ДА МЕ УМОРИШ БЕ МЪРШО СМРАДЛИВА ИМАМ САМО ДВЕ КИЛА БОБ В КЪЩИ И НИТО СТОТИНКА , ШЕСТ ЧОВЕКА СМЕ ВКЪЩИ ВКЛЮЧИТЕЛНО ДВЕ БЕБЕТА БЕ УРОД , КАТА ДЕН СЕ БУТАМ В ЗАРАЗИТЕ ЗА НЕКВИ ДРЕБНИ БЕ ПАРЦАЛ НЕЩАСТЕН , САМО Ш ТИ КАЖА ЧЕ АКО ЗАРАДИ ТЕБЕ ЗАНЕСА ЗАРАЗАТА ДОМА , ШЕ …………………..

 27. Президентът веднага да поиска оставката на министър-председателя и разпускане на Парламента. Не е лошо в това време бившите му колеги от Граф Игнатиево да се поразходят по жълтите павета…

 28. Конституция:

  Чл. 1.
  (1) България е република с парламентарно управление.
  (2) Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция.
  (3) Никоя част от народа, политическа партия или друга организация, държавна институция или отделна личност не може да си присвоява осъществяването на народния суверенитет.


  Чл. 28.
  Всеки има право на живот. Посегателството върху човешкия живот се наказва като най-тежко престъпление.


  Чл. 31.

  (7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира и човечеството.


  „Аз ще извадя ГЕРБ от залата. Да оставим народа без извънредно положение и ще го уморим“ е директно изявление за намерение за престъпление. Нека само го извърши.

 29. Това нещожество борисов е най-долният човекоподобен изрод който може да съществува на този свят борисов Разкарай се Разкарай се Разкарай си гадния вмирисан корумпиран задник от страната ни място ти е затвора долно изчадие мръсно
  Мръсен селяндур борисов ти си най-долният българоубиец който е съществувал по тези земи
  Борисов връщай парите мръсна курво

 30. Винаги съм се чудил, как е възможно един човек да е толкова глупав и ограничен, но с всеки изминал ден се убеждавам, че още не си е стигнал максимума. По-лошото е друго, че много хора се прекланят пред тази простотия и разбирам защо образованието ни е разбито: тъпите и неспособни да мислят се управляват леко, като овцете!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *