Публикувано на 05.05.2008 / 9:54

Райдовски: Миков, ще разбереш какво е да те мачкат!

 

 

На заседанието ще бъде дискутирана структурата на МВР, каза още Миков пред БНР. Той коментира, че структурните промени трябва да бъдат свързани със създаване на едно ефикасно звено за борба с организираната престъпност.
Промените обаче нямало да бъдат съобщени на предстоящото съвещание, а само щели да бъдат коментирани, уточни той. Различни били проявите на организираната престъпност в отделните райони на страната и затова борбата с нея щяла да се съсредоточи там, където са най-силни нейните прояви, каза Миков.
На въпрос за службите ДОТИ и ДОИ министър Миков каза, че има идея те да бъдат обособени в една агенция. Министърът обаче бе категоричен, че по-важен е въпросът как ще се осъществява контролът върху използването на специалните разузнавателни средства.

В същото време в “Коритаров лайф” по Нова телевизия Красимир Райдовски направи комплимент на Михаил Миков, че бил един от малкото свестни хора.

Според Райдовски обаче сегашният вътрешен министър не познавал механизмите на държавната администрация и "скоро ще разбере как може да мачка тя". Райдовски коментира, че днес "никой няма интерес от силни служби", а на началника на кабинета на вътрешния министър – Александър Петров – "не трябва да му се разрешава да припарва около МВР".

Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *