Публикувано на 01.05.2020 / 10:20

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА: ОНЯ С ЧУВАЛИТЕ С ТРУПОВЕТЕ ИСКА ДА КОНТРОЛИРА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ! /ВИДЕО/

РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА: ОНЯ С ЧУВАЛИТЕ С ТРУПОВЕТЕ ИСКА ДА КОНТРОЛИРА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ! /ВИДЕО/Кой иска да контролира бързите тестове за коронавируса?!

Оня, който по всички телевизии зловещо внушаваше чували с трупове, морги и прочие некрофилски безумия – шефът на Александровска болница Костадин Ангелов, и който така усърдно лакействаше на „опорните точки“ на Властта.

Цялото разследване може да гледате тук:

Afera.bg

Коментари 10 за
“РАЗСЛЕДВАНЕ НА ВАЛЯ АХЧИЕВА: ОНЯ С ЧУВАЛИТЕ С ТРУПОВЕТЕ ИСКА ДА КОНТРОЛИРА БЪРЗИТЕ ТЕСТОВЕ! /ВИДЕО/”

 1. Да, наистина България се нуждае от СПЕШНА ПОМОЩ!!! СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО НЕЗАБАВНО, което да извърши ПЪЛНА РЕВИЗИЯ на „държавата“, подготви МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ и ПРОВЕДЕ НОВИ ИЗБОРИ!!! Да го направим, НАРОДЕ????

 2. Как се става бързо, бързо доцент, директор и професор? Ами като играеш карти с когото трябва!

 3. Тази сутрин по бтв-то чаках Хекимянчето да каже, че днес е празник – 1 май. Да, ама не! Не дочаках. Вгледах се в очите му – мънички, присвитички, зли. Няма да го гледам вече.

 4. Всичко е за едни пари и нищо друго!
  Парите от тестовете не миришат.

 5. 10-годишното властване на мафията ГЕРБ” се дължи на добре заучената и приложена практика на БКП за партийното строителство и се основава на 4 неща: ПАРТИЕН КАДРОВИ ПОДБОР, ИЗБОРНИ МАШИНАЦИИ, ПОДКУПЕНИ СРЕДСТВА ЗА МАСОВО ОСВЕДОМЯВАНЕ и НЕПРЕКЪСНАТ ПОЛИЦЕЙСКИ КОНТРОЛ ВЪРХУ ОБЩЕСТВОТО.
  Елементът „КАДРОВИ ПОДБОР” изисква следните характеристики към кандидата за членство: БЕЗУСЛОВНА ПРЕДАНОСТ И ПОДЧИНЕНОСТ на ръководителя на партията (единоначалие); СТРОГО СПАЗВАНЕ на мафиотските закони (опазване на вътрешно-организационната тайна, вертикална отчетност на финансовите „постъпления”, взаимно проследяване и контрол между членовете на партията със задължително писане на доноси; СИЛНА НЕПРИЯЗЪН към политическите опоненти (задължително прилагане на дезинформация, използване на груб език, употреба на обидни изрази и квалификации, създаване на невярна представа за личния им живот).
  Здравеопазването е едно от НАЙ-АПЕТИТНИТЕ компоненти на властта, тъй като самата му съвременна КОМЕРСИАЛНА същност предоставя брилянтна възможност за ПРИСВОЯВАНЕ на обществени финансови средства. В тази връзка с цел неговото ОВЛАДЯВАНЕ бяха предприети следните кадрови стъпки: за МИНИСТЪР на здравеопазването е назначен ФИНАНСОВ експерт, който е в РОДНИНСКА връзка с министъра на финансите (това се нарича ЗАТВОРЕНА система); за НАЧАЛНИЦИ на държавните болници са подбрани КАРИЕРИСТИ с прокламирани съмнителни професионални и личностни качества и изявена КОМПЛЕКСАРСКА МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ.
  ТЕЖКО НИ!

  1. Ха, но е печатляваща изключителната ти осведоменост, спреписване на инструктажи ли захлебваш??

 6. Извинете ме, че не съм по темата, но искам да кажа: Честит празник, на всички, които живеят и се хранят от труд! Независимо дали е „наемен“ или такъв, който, счетоводителя на Премиера нарича „маргинален“, важното е, че се храним от труд, а не от лизане на задници. Хора, бъдете здрави!

  1. Честит празник, г-н Гунчев! Желая ви здраве и все така интелигентно активен в коментарната рубрика!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *