Регистрация
Публикувано на 21.06.2016 / 22:39

РАЗСЛЕДВАНЕ – МАЗАЛО ЗА СТРЕЛБАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ. ПРЕД ОЧИТЕ НА ЧЕНГЕТА ОТКРАДВАТ ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ НА ГРУПАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!

стрелба в слънчев брягАко някой таи още илюзии, че разследването за екшъна със стрелбата в заведението 4You в Слънчев бряг, при което бе убит гард на Митьо Очите, а Очите бе ранен смъртоносно, ще се води всеобхватно и професионално, значи не живее в територията, наречена България.
Ако някой продължава да чете безумните „разследвания“ и дописки в слугинските медии, обслужващи властта, МВР и прокуратурата, ще си остане дълбоко дезинформиран и контролирано манипулиран.

АФЕРА ще ви предостави шокиращи факти, свързани с екшъна в Слънчев бряг и скандални истини за така нареченото „разследване“, което тече. „Разследване“ – пълно мазало.

На 8 юни т.г., в деня, когато съдбата е отредила пукотевицата в заведението 4You в Слънчев бряг, поморийски бизнесмен, близък до Митю Очите, явявайки се като посредник, на три пъти отлага среща между Очите и Божо Кравата. Няма да се впускаме в подробности за „бизнеса“ на Митьо Очите и всичките контролирани от него територии, те са знайни и на уличните кучета. Напрежението расте дни преди 8 юни и именно поморийският бизнесмен е онзи, който се явява „посредникът“ на Очите при разговорите си с Божо Кравата.
Божо Кравата хладнокръвно приема „ръмженето“ на Митьо Очите и заявява, че който иска да го види, да заповяда в заведението му. Първата среща е определена за обяд на 8 юни. В телефонен разговор поморийският авер на Очите съобщава на Божо Кравата, че „нещо закъсняват“ и ще дойдат към 14 часа. По-късно пак се обажда и отлага за по-късно, около 16 часа, предлагайки „а защо не дойдете вие пред „Аркус“ /охранителна фирма, свързвана с Митю Очите/. Божо Кравата отказва и срещата пак се отлага за по-късен час.

Усетил усукването, Божо Кравата казва на момчетата си за всеки случай да са „наоколо“. След следобедното поредно отлагане от авера на Оичете на срещата между Очите и Кравата, хората на Божо получават информация, че „нещо става“ пред „Аркус“ – „събират се хората на Очите“ и че има раздвижване.
Пред разследващия полицай по-късно норвежци – свидетели, ще дадат показания, видели хората на Митьо Очите, дословно така: „Те вървяха под строй като фашисти“.

Така се стига до влизането на 30-тина момчета, начело с Митьо Очите, в заведението 4You на Божо Кравата. Всички носят „уреди за трошене“, като вероятно една от целите е била и да потрошат заведението на Божо Кравата.

Божо Кравата седи в трето сепаре, в дъното. Към него се насочва Митьо Очите, викайки: „ Я да видим кой е най-голямата мутра и кой се прави на мутра?!“. Божо Кравата продължава да седи в сепарето. Не става. Митьо Очите му забива един юмрук. Под бронежилетката си Очите има запасан пистолет.
В този момент гардът на Митьо Очите – Александър Алексиев – изважда пистолета си и го зарежда.

Тодор Славов, който е личен гард на Божо Кравата, седи леко встрани от Божо Кравата, на странична маса. След като Александър на Митьо Очите вади пистолета си и го зарежда, а Очите вече е забил юмрук на Божо Кравата, Тодор Славов стреля срещу гарда на Очите. В показанията по-късно ще каже: „Защо аз трябваше да лежа в моргата, след като срещу нас се насочва зареден пистолет?!“.
Александър Алексиев е убит.
В това време започва пукотевицата и се стреля като на война.
В пистолета на Тодор Славов, който НЕ е намерен, а е ПРЕДОСТАВЕН от Тодор Славов на полицаите, има пълнител от 14 патрона, изстреляни са девет, а десетия е в цевта.
Пукотевицата, в която се стреля като за световно от всички страни, е хаотична, цяло чудо е, че не пострадва някой невинен отвън. Междувременно от самото начало, отвън заведението е „отцепено“ от хора на Очите, които обаче, когато започва канонадата, изчезват.
В хаоса на сблъсъка между групите кой какво и кого докопва не е ясно, но пък е пределно ясно от експертизите, че по пистолета, с който е стреляно по Митьо Очите, за което е обвинен Георги Иванчев в опит за убийство, има генетичен материал от гарда на Митьо Очите – Магарето.

И сега – особено внимавайте!

На местопрестъплението са намерени САМО 3 пистолета!
Тодор Славов е единственият, който остава във 4You. Става и се обръща към някого с думите: „Обадете се на 112“.
Когато полицията идва, Тодор Славов казва дословно: „Аз стрелях. Пистолета ми тук!“ И посочва кобура без да го пипа. Така предотвратява упражнението „застрелян от ченгета при оказване на съпротива“.
Полицаите го карат да вдигне ръце, да падне на колене, той го прави и тогава му слагат белезниците. Апропо, забележете!: Тодор Славов лежи проснат по очи откъм 21 часа на 8 юни до … 07 часа сутринта на пода в заведението.

И сега пак притаете дъх, за да видите как се прави „ювелирно“ „разследване“, иначе казано – мазало!
Протоколът за изземване на оръжие е съставен в 3,40 часа на 9 юни! Т.е. СЛЕД ШЕСТ ЧАСА!

Пита се в задачката къде е седял пистолета през тези шест часа. Пита се в задачката малоумни ли са ченгетата, или са контролирано умни, и какво правят толкова часове. И ако пистолетът веднага е иззет, защо същите тия малоумни, или контролирани /от някого/ умни ченгета, не са го отразили НЕЗАБАВНО с протокол за изземване?!
Междувременно след екшъна действията на полицията са пълен ХАОС. Всеки от т.нар. „органи на властта“ ходи нанякъде и накъдето си иска. Единственото, което е направено да заградят мястото с полицейска лента.
Очевидно некорумпираната полиция, ама хич некорумпирана, е в шок от това, че Митьо Очите бере душа.
Абсолютната некадърщина, или пък умишлено демонстрирана такава, от страна на разследващите, личи и по направените снимки от мястото на престъплението. Снимките са трагични. И понеже някой /не/умишлено си е оставил ръцете, сега – десет дни след екшъна ще правят „следствен експеримент“.
По стара традиция, ползвана от ченгета и прокуратура, вече има и двама анонимни свидетели. Били очевидци на това, което се случило, ама ги било страх, и затова били анонимни. Пак по стара традиция, анонимните свидетели на ченгета и прокуратура, са толкова читави, че единият дава показания, че „Радослав гонел НАВЪН Митьо Очите, за да го убие.“. Нищо, че Митьо Очите е проснат в заведението, а по Радослав изобщо няма налични натривки.

И сега пак особено внимавайте!
Пистолетът на убитият гард на Митьо Очите – Александър ГО НЯМА! Всички иначе знаят, че е „Глок“, но на полесражението НЯМА НИКАКВО ОРЪЖИЕ!

Единствените намерени пистолети са този на Тодор и на Георги – и то с натривки от човека на Очите – Магарето.

АФЕРА се добра до информация, която витае в определени разследващи среди – че непосредствено след стрелбата, след като ченгетата завардват полесражението, идват лица /1-2-3/, които обират „оръдията на труда“ на групата на Очите – томахавки, мачете, пистолети и пр., хвърлят ги в един автомобил, и колата изчезва.
Това се случва пред очите на ченгетата.

Нищо лично, както се казва, като се има предвид, че според мълвата на Слънчев бряг, Очите прави от „всеобхватния си бизнес“ по 200 – 250 хиляди на ден.
Странно, да не кажем, абсурдно е, че сигналите, които са пуснати от групата на Божо Кравата за ОПГ на Митьо Очите дори не са заведени и не са пипнати … до гледане на мярката за неотклонение на Тодор Славов.
Главният прокурор Сотир Цацаров, посещавайки пиарно Бургас, изговори, че били разпитани 84 свидетели, направени били 37 експертизи, работили били 25 оперативни работници. Какъв „кипящ труд“, а? А истината е, че по случая работи един разследващ полицай! А един разследващ полицай няма такъв ресурс.
Впрочем, едно разследване по нашите територии обикновено се прави или да се разкрие, или да се прикрие престъплението.
В заведение нахлуват 30 души, готови за бой и стрелба, удрят, зареждат пистолети, а не си поръчват шкембе чорба. Разследват се единствено „стрелците“, а ОПГ на Очите няма, няма и ОПГ на Кравата. Със случая незнайно защо се занимава Бургаската прокуратура, при положение, че в Бургас е ясно, че Митьо Очите контролира не само ъндърграунда, но и властта.

За какъв такъв е шумно прокламираната иначе Специализирана прокуратура? Какво очаква Цацаров – точно в Бургас да разследват, професионално случая?! Едно ли е делото или са няколко, и ако са няколко има ли връзка между тях? Има ли повод за обвинение срещу лицата, които са нахлули в заведението? На кого е изгодно делата и разследванията да са на „парцали“, а не разследването да е компактно?

И след като, според Цацаров, не било за „парко място“, а за „територии на престъпността“, къде са парите? Къде са доставчиците на „матриал“, къде са парите от „матриала“, в какво са вложени, каква е връзката на охранителния бизнес с „другия“ бизнес, искат ли се такси „спокойствие“ – за какво и от кого? Кой разследва всичко това – единственият бургаски разследващ полицай?

Директно да ви го кажем: пунта мара. Това е в момента цялото „разследване“.

Иначе по пушилките и пиар – безумията, МВР и прокуратурата са царе.
На финала само един нюанс за потвърждение. Когато един от адвокатите на хората на Божо Кравата се обажда на бургаския апелативен прокурор, че при него са издирвани лица, които доброволно искат да се предадат, в прокуратурата настъпва амок: „А, така ли“, „ама къде са“, „ама къде точно са“… Какъв съспенс, нали – още малко и в „суматохата“ може и да ги думнат, като ги „намерят“, чакащи да се предадат иначе,  „при оказване на съпротива“. А издирваните са в адвокатската кантора… И настава истински пропаганден безумен екшън – качулки, спецченгета, изпочупени врати, не ти е работа.
След тази изумена реакция на „институциите“, следващите издирвани отиват направо в Районното на МВР. Хем да не стане „по грешка“ застрелване, хем да не се ошашавя толкова бургаската прокуратура. От нарушената „такса спокойствие“, наречена Митьо Очите.

Afera.bg

 

Коментари 10 за
“РАЗСЛЕДВАНЕ – МАЗАЛО ЗА СТРЕЛБАТА В СЛЪНЧЕВ БРЯГ. ПРЕД ОЧИТЕ НА ЧЕНГЕТА ОТКРАДВАТ ВСИЧКИ ОРЪЖИЯ НА ГРУПАТА НА МИТЬО ОЧИТЕ ОТ МЕСТОПРЕСТЪПЛЕНИЕТО!”

 1. Ако в така изнесеният материал има дори само 10 % истина , то тогава наистина ТРЯБВА да хвърчат глави !
  Държавни глави !!!

 2. Веднъж мишката забелязала, че стопанинът на фермата е сложил капан за мишки. Тя разказала за това на кокошката, овцата и кравата, но те всичките и отговаряли:

  - Капанът за мишки е твой проблем, а не наш!

  Малко по-късно в капана се хванала змия и ухапала жената на фермера.

  Опитвайки се да я излекуват, сварили на жената супа от кокошката. После заклали овцата, за да нахранят всички, пристигнали да навестят болната. И накрая заклали кравата, за да нахранят гостите, дошли на погребението.

  И през цялото време мишката наблюдавала от дупката си, мислейки за нещата, които са чужд проблем, докато не станат твой!

  1. В света, който са създали властимеещите тъпанари, един ден задължително ще се превърнат от съдници в жертви. Пожелавам им, когато са мишени, така да разследват и техните похитители!

 3. мдаа, слушам в момента п-к Николай Марков, коментира канала за бежанци и връзката му с инцидента – осветена разбира се от Афера! Кой се целува е ердоган, кой докара конференцията на игил преди да тръгнат наемниците главорези към Сирия да свалят легитимната власт? Кой продаваше оръжие нна терористите? Кой сменяше амфети за херца? Чува се вече, че по почина на дъщерята ердоганова и лечение с почивки се осигурявали? Абе кой бе – Тиери Мейсън го посочи недвусмислено… Да го оставим на мира заедно с няколкото други западни журналисти извън мейнстрийма. Афера го изобличава заедно с шайката калинки от години, събуди се тъпо стадо!

 4. Добро утро, Веселина!
  Пак на час по лъжичка, извинявай, но знаем в София, че имаш възможност да видиш „заплати те“ на защитниците на правопорядъка край морето. Казали са ти защо е изнервен до край ББ, показали са ти някаква банкова сметка от банка във Виена, титуляр на която е едно послушно прокурорче, по-преди съдия…
  Момиче, не се бой те са яхнали добре натъпкания с кръв мускулест прът, сега го играят щастливииии…
  ПОЗДРАВИ! Не ми придиряй, моето сърдене е от възрастта.

 5. G/go Tomova,napravete razsledvane,koy e ,,chovekat s kufarcheto,,koyto reguljarno e patuval ot Burgas za Sofia,pri kogo I kolko…,,nagore,,..

 6. Дано дойде скоро денят, в който да избесим тая воняща пасмина от мутри, ченгета, прокурори и съдии + политиците над тях!

 7. Естествено, че нахлулият с цял отряд фашисти ще е невинен. Ако Очите се разсъни по-скоро може да стане така и че само убитият да е виновен – нервак, отплеснал се толкоз, че чак се и прострелял сам…
  Позьорите, ох, прокурорите могат да работят само по сценарий и опорни точки.
  200 хил на ден….. и твърдим, че имаме финансови органи…. Там се движат камиони с пари.

 8. Ами аз и казах на Бъчи да се стяга, а то сега какво излезе. Ми нема нищо!
  Нито оръжие, нито свидетели, нито заподозрени. Явно е махленска свада. Нали!
  Ти на къв се правиш, ти па къв си, абе знаете как става.
  Между другото ще ходя по вода на гьола на Белене. Поръчал съм и лично съм платил над милиард за плаващи кейове. Туристи и симпатизанти могат да идват да ме гледат, като ходя по водата. Безплатно е.

 9. На бойко боклука държавата какво да кажем смърт на националните предатели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>