Публикувано на 04.12.2018 / 20:28

РАЗПОРЕДИЛ ЛИ Е ГЕШЕВ ОТ ТУРЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ ПРОВЕРКАТА НА ВКС ПО „ДЕЛОТО ИВАНЧЕВА“?

ИВАН ГЕШЕВНа 26 ноември т.г. главният прокурор Сотир Цацаров, придружен от заместника си – „спец“ Иван Гешев, са на работно посещение в Анкара, Турция.

На фона на това, че се създава европейска прокуратура, кой знае защо Цацаров и Мехмет Акарджа обсъждали идея за създаване на Консултативен форум на главните прокурори от балканските страни.

При посещението са били обсъждани както екстрадацията на Митьо Очите, така и воденото дело в Турция срещу четиримата български граничари.

След иначе пиар анонсираното посещение на Цацаров и Гешев в Турция, след приключването му никой дори и пак пиарно не информира обществото що са натворили Цацаров и Гешев в Турция.

Има два крайно любопитни въпроса обаче на които Цацаров и Гешев трябва да отговорят:

1.Вярно ли е, че Иван Гешев по телефона от Турция е разпоредил скандалното писмо, което прокуратурата написа до Апелативния специализиран съд, с което поиска делото срещу Иванчева да не бъде давано на проверяващите от Върховния касационен съд?

2.Вярно ли е, че турците са обвързали екстрадацията на Митьо Очите с екстрадацията на четиримата български граничари, което означава, че може и Митьо Очите да не ни го дадат?

Afera.bg

Коментари 10 за
“РАЗПОРЕДИЛ ЛИ Е ГЕШЕВ ОТ ТУРЦИЯ ПО ТЕЛЕФОНА СКАНДАЛНОТО ПИСМО НА ПРОКУРАТУРАТА СРЕЩУ ПРОВЕРКАТА НА ВКС ПО „ДЕЛОТО ИВАНЧЕВА“?”

 1. Интересно е как ГЕРБ вземат всичко най-лошо от историята на политическите си опоненти от БСП. Препоръка от Партията е необходима за назначаване в администрацията. Само където и характеристики не са започнали да издават, или поне още не ни е известно.

  Има ли вече някакво съмнение, че ГЕРБ са обхванали като раково образувание цялата държава и институциите й. А в администрацията се допускат само верни наши хора. За да могат кражбите и злоупотребите да си останат в тайна. А нашите хора хем да са на държавна хранилка и да знаят кой ги храни, хем да бъдат държани изкъсо, че ще си загубят хляба, ако си отворят устата.

  Конкурсите в администрацията са пълна пародия. Нашите хора са предварително подготвени, комисиите също, само наивниците смятат, че се преценяват знания и възможности. Но за съжаление резултатите ги виждаме по неработещата администрация и буксуващата държавна машина, където не може да се намери почти нито един професионалист, който да знае какво да се прави.

  Качествата за верен наш човек на партията са много различни от качествата, необходими да може да ръководиш или да работиш в администрация. В първия случай е достатъчно да имаш много гъвкав гръбнак и наколенки, да си добър в мазненето и услугите на партийните ръководители, а и понякога да осигуряваш няколко тона суджук, а във втория се изискват поне някакъв интелекти, способности и образование. Когато Партията и държавата се сраснат, обикновено се набляга само на първите качества.

  С партийни препоръки качествена администрация не може да се направи. С верни наши хора не може да се ръководи държавата, защото качествата на верен партиен подмазвач не са достатъчно за ръководител и държавник.

  И да припомня една мисъл на Сталин: Кадрите решават всичко! Избери цървули – ще получиш мизерия, кражби, корупция, нисък интелект и липса на класа и възпитание. И никакви писани закони не могат да предотвратят това, защото спазването на закона е присъщо на интелигентните и качествени хора, а не на докопали се до властта БайГаньовци, за които мечтата на живота е била само да вземат Солунската митница! И смятат, че всички са маскари като тях.

  Партия ГЕРБ препоръчва…….- наш човек , не знае и не разбира, ама е верен! Намерете му топло местенце, може и пък да се научи….на ваш гръб, естествено!

  Време е за промяна на Конституцията на Република България – чл.1 да се промени:

  Чл.1 Република България e мафиотска държава, управляваща трудещите се от града и селото начело с Първия държавен и Партиен ръководител.

  (2) Ръководната сила в обществото и държавата е партия ГЕРБ.

  Преходът не е завършил, българи! По-лошо, дори не е започнал. Отново държавата е партия и партията е държава, отново изборите се печелят служебно, отново няма свобода на словото, отново медиите са купени, а другите са на строга автоцензура, отново НИ Е СТРАХ!

  По-рано викахме по събранията и манифестациите: КПСС, БКП, да живее съветско-българската дружба! Сега викаме: ГЕРБ, ЕС, да живеят евроатлантическите ценности и НАТО!

  Разлика не виждам. Освен в сигурността и стандарта на живот!

 2. Че той Митьо си е по-добре там. В турския пандиз едва ли е по-кофти от нашия, справка – Иванчева и Петрова. А този Гешев много подхожда за ролята на Мефисто в читалищния театър… Само дето Цацата не става за Фауст.

 3. С уговорката ,че лично аз не съм свидетел но хора на които имам доверие ми казаха,че Митака преди месец си е бил в България ….??

 4. Абе за какви се мислят тия фесове че ще ни диктуват какво трябва и какво нетрябва а тия двамата еничари да останат там завинаги на нас не ни трябват

 5. Никои журналист НЕ задава вьпрос има ли врьзка ареста на ОЧИТЕ в ИСТАНБУЛ с намерен от Очите откраднат черен джип мерцедес G-кубче/тип цецомобил/ за 1,5 млн $ с ТУРСКА регистрация натьпкан сьс специализирана скьпа англииска апаратура за подслушване с изрелски софтуеьр и проследяване вьтре в имало и документи на висши агенти на M.I.T,джипа е бил откраднат от паркинг на СПАХОТЕЛ собственост на брата на екс зам.министьр на Отбраната в кв.Драгалевци изглежда турците са поискали МИТЬО на тепсия и бг гавази са му спретнали активно мероприятие -капан

 6. „Ако искаш правда,
  ало търсиш ред,
  гол и бос ще ходиш,
  братко, по тоз свет.
  Всичките минуват
  у нас със лъжа,
  само тез добруват,
  що пият кръв’та
  на своите братя,
  на своят народ,
  и са отгояват
  от чуждият пот.
  Искаш ли да станеш
  човек ти богат?
  Продавай народът,
  беси своят брат!’

  „Чорбаджийско поучение“
  Стефан Стамболов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *