Публикувано на 19.11.2020 / 9:27

РАЗЛИКАТА! ДО КМЕТА НА ПЛОВДИВ ВИСЯТ КАТО ПРАНИ ГАЩИ ЛЕКАРИ И САНИТАРИ, НО В СЪЩИЯ ГРАД ДВАМА УМИРАТ НА СТЪЛБИТЕ БЕЗПОМОЩНИ

Разликата: до тежкоболния кмет на Пловдив висят като прани гащи лекари и санитари, за да слушат разпореждания. Няколко дни по-късно, в друга болница, но в същия град, двама души умират безпомощни на стълбите.

Генка Шикерова

Коментари 34 за
“РАЗЛИКАТА! ДО КМЕТА НА ПЛОВДИВ ВИСЯТ КАТО ПРАНИ ГАЩИ ЛЕКАРИ И САНИТАРИ, НО В СЪЩИЯ ГРАД ДВАМА УМИРАТ НА СТЪЛБИТЕ БЕЗПОМОЩНИ”

 1. Моите адмирации за Вашето мнение г-жо Вася Илиева – интересно е! Това което ще прочетете не е оправдание а тъкмо обратното – опит за провокация, подла, болезнена и каквато още Ви дойде на ум – но във всички случаи преднамерена! Въпросът не е в това какво харесва или не харесва Томова – а в това дали има свобода на словото или няма. На този сайт свобода на словото няма и проводник на цензурата е самата Томова . Аз не се интересувам от това , дали тя обича определена напитка и прекалява ли с нейната употребата , не ме интересува и това дали и кой “ помага“ финансово на сайта. Интересни ми бяха коментарите на Гунчев, материалите на професора, на блестящия „non bis in idem“ ( за жалост не направихме личен контакт за по едно шотландско ) на Кеворк и на мнагото обиктовенни и честни хора ! Дразня се, когато саморекламиращи се в масмедиите апологети на свободата на словото под лозунга “ Живота е за смелите“ са по съществото си котерийно ориентирани цензори в угода на определени финансови интереси. Това може и да е незначително за повечето читатели но за дърти, заядливи идиоти като мен е пълна тъпотия! Извинете ме за откровението.

 2. Народ ,който от години гласува да го управляват цар,пъдар,гоце,магарешки, каранасранов,Лидеров,тикви, пъпеши, ПКП-та и тути-кванти, НЕ може да го уплаши „КОВИД-19“,“Ал-Кайда“ и „ДАЕШ“ !!

 3. До г-н Гнчо Гунчев – чета публикациите на този сайт, главно заради някои коментари – Вашите на първо място! Твърде често те ми липсват – вероятно и Вас Ви „търкат“ както при много други случаи. Тя е толква тъпа, че не може да разбере простата истина – ако хората като Вас си отидат от нейния сайт, то той е умрял! Желая Ви здраве и лично щастие ако последното изобщо е възможно в България!

  1. Наистина, има много добри коментари в този сайт, но това са коментари в този сайт. Както и материали в този сайт, на Веселина Томова. Нейн е сайтът, от нея е възможността да се коментира и да се четат коментари. ( Виждаме, че малко са такива сайтове, повечто отрязаха коментарите.) За това е нейно право редактирането. Може да не се харесва, както не се харесва и всичко написано изобщо и тук, и другаде, но нека не обиждаме от засегнатост. Може да не сме съгласни, но да не обиждаме, още повече в зоната на тази ( този), която ни е дал възможност за изказ. Томова „тъпа“?! Напротив, остра е и по ум, и по изказ. Моля Ви, нека потушим изказа на болшевизма като право и налагане само на личното мнение и гняв към другото мнение, дори да е само мнение. ( Имам пред вид мнението като различно от знанието, но човек има право на мнение.) Пиша Ви с уважение към будността Ви, заради която сте и критичен, и защото съм против обругаването на друг човек с неверни думи.

   1. А, и защо вместо „болшевизма“ да не е по-точно „маккартизма“? Не знаете или не Ви допада??

 4. Двамата на долната снимка да ги застигнат майчините клетви.

 5. Г-жа Шикерова, а днес „Дарик радио“ от 10 до 12 ни представя най-добрите болници и лекари в Пловдив. Милиони да са платени за тази рубрика, от „кумува срама“, днес просто в тези часове трябваше да излъчат малко музика. Да скъсаш всяка връзка с реалния свят, в България, това означава само едно: Или си политик, или си журналист! Във всичките години, в които съм живял и „тогава“ и „сега“ съм благодарен на тези които успяваха и успяват и при цензора, и при преследване и при безпаричие, да казват и се борят за истината, за да стигне тя до нас. Благодаря Ви лично на Вас г-жо Шикерова и на още няколко Ваши колеги, че Ви има. Но, това не променя общата картина на огромния брой „безгръбначни“ които се наричат журналисти и които са най-обикновена подлога на най-наглите политици, раждали се някога на земята!

 6. Това което се вижда на стълбите с двамата починали пациенти е ПОЗОР!!! ПОЗОР за Бойко,за докторите,за мин.на здрав. За мафията- ГЕРБ-СИК.

  1. На тях не им пука!!! И при такъв народ НИКОГА НЯМА да им пука!!!
   Важното е да си вземат кинтите, а на другите са им еВали такованката…

   1. Да, това е сега, но вярвам, че „утре“ ще е различно!! Както е казала Слава Севрюкова- затворите ще са пълни от престъпнниците на прехода, а Ванга, че ‘това, което е казала Слава ке стане!’

   2. Да, това е позор и срам!! И повод на ТЕЗ да им се търси сметка – как така хора, болни хора ще лежат на стъпалата, как така българи и то не по време на война ще умират не в болници, а по стълбищата им??

 7. И сега като се започнат едни проверки кой е виновен, едни чудесии ….
  Накрая ще обвинят портиера на болницата …

  1. Министърът още ли не е подал оставка? Ами Боко що не му я иска? Я да заминават всички гербери при Бай Ставри, но КОЙ да ги прати на топло?

 8. Вася Н. Илиева, напълно съм съгласен с тази позиция, а даже бих употребил и по-остри и тежки думи!
  Но, лично аз изпитвам огромна празнота – защо сме толкова добри ванализите, защо изразяваме открито и честномненията си и…толкова. Как за толкова години не се появи някакъв нов Месия, който да ни изведе на барикадите и там с камъни и дърве да измием позора от лицето на Майка България? Отчаянието ми е още по-голямо и защото вече съм на възраст, когато едва ли доживея да видя такава промяна…

  1. Защото когато си на барикадата и измиваш позора от лицето на Майка България, тия, от които го миеш, са на завет и те стрелят в гръб и заграбват барикадата, за да я превърнат в свой сребърник против Майка България! Дано да съм се изразила ясно!

   Отчайва се честният, но дано отчаянието Ви не е покруса! Може да сме отчаяни и изправени, не с наколенки, не с легитимни грабежи и лицемерни компенсации, които са безчестие! Безчестието е с власт и закрила дори чрез допускането му и оставянето му, не само с пряко аплодиране. Това ни отчайва с основание! Но именно отчаянието ни прави различни от тия с наколенките и с чекмеджетата, а те са едно, нали?! Левски е бил отчаян в зандана, под въжето и на бесилката. Левски е бил отчаян от прототипите на тия с наколенките и чекмеджетата – Иванчо Хаджи Пейковците, които и днес са първа писта! Но Левски не е бил покрусен! Изправен и с отчаянието си! Достоен! Бог да е с Вас!

  2. Може и да се е появявал Месията, но да не сме го припознали като такъв. А може тепърва да се появи. Има няколко варианта:
   -ще го предадем
   -ще го охулим
   -ще го осмеем
   -ще го обявим за путинист или соросоид
   А накрая… ще го обесим.

   1. А може, тези, които се страхуват от него, за да го елиминират и неутрализират, предварително да си го оплюват, нали?

 9. 21 век стартира зле,много зле…
  Но идва ДАТАТА 21.12.21 и всичко ще се оправи !

  1. Ама стеее! Подочул сте и за това! (Пък аз мислех да си мълча по темата.)
   Забравете секретната информация- радио СС (Свободна Сомалия) ще разконспирира всичко!

  1. А бе ти, забелязала ли си,че вече няма самолети дето да оставят дълги следи понебето ?
   Или им свърши бензина,или аерозолите ,а може и да са измислили нещо по-ефтино,а ?!

   1. Ще питам майка ми,тя ги следеше тези неща и ще ти кажа. Аз нямам връзка с външния свят и рядко виждам небето.

   2. Бачо Кольо,
    краварите продължават да ръсят! При чисто, ясно небе се виждат т.нар. chemtrails! В мрежата има техни признания и снимки, че изсипват бидони с тежки метали от товарни самолети върху нещастната ни територия! Има драстично увеличение на някои болести! За нези, които смятат, че това е конспирация – един виц, който го знаете, ама да припомня.
    Две угоени прасета си говорят и едното казва: Абе, брато, разправят, че около Коледа щели да ни заколят! Другото: Аре, стига,бе! Това са конспирации!

    1. Потвърждавам. Гледам небето постоянно…Пръска се всяка седмица, понякога и късно вечер.
     „Бойни отровни вещества“- така каза Пчеларят от Добруджа…
     Още ли има питащи защо били изчезнали пчелите?

     1. Пчелите умират заради пръскането на алчните арендатори-земеделци, а с креймтелса се цели промяна на електропроводимостта на йоносферата и тогава се задействат: Харп, Есарп, Сура, Мура и други знайни и незнайни подобни устройства „командвани“ от остров Буве……..Който разбрал, разбрал…..

 10. РЗИ що не го глоби най сетне Толупа, дето пак е с маска само на устата и то пред ковид отделение. Да не говорим, че е привикал заразен отвън да му чете конско!
  Това е истината. “ За кучета и котки може, за прасета не може“! (И да не се объркате, че сте от първите два вида! Не. Дебилното население е от свински род и бива спасявано, особено преди Коледа. Поздрав за всички, с песента на Руслан Мъйнов „Прасета“)

 11. Сега ще носят от девет дерета вода, за да се оправдават. Ама това, ама онова, ама нямали кадри… Ама тези двамата и без това били много болни от други неща, пък и стари. Демек, говорете си вие за хуманността, за Хипократ, ние си знаем нашето. Обгрижват всячески политиците, дори на ден по три пъти ни дават сводки дали е папкал и спинкал Главният тулуп, къде се разхожда като шофьор на джип, какви мъдрости е изръсил. А обикновеният гражданин – да мре, то и без това му е дошло времето.

  1. Обяснения и оправдания без истина, маска на вина и безотговорност по модел на политици. Заразата на политическата арогантност върви преди заразата на безчовечието. Безчовечието класира политиците дори в лечението им! Класирани сме за живот, т.е. задраскани, от и заради политици. Те са с парите, те са с властта и двете са кални от начина на имането и на пари, и на власт! „Нещата се познават в сравнение“-сравнението показва гаврата с редовия българин и в бедата днес. Нека излекуват кмета на Пловдив, но лечението му е проекция на сервилността му към Борисов: с портрета на Борисов в кабинета и с наколенки пред него дори в болницата си гарантирано лекуван. Мъж два метра, а е под земята с лакейщината си, та затова – кмет на Пловдив! Отигран механизъм заедно с менте-образованията им от партийни курсове. Тия причини – мазната сервилност, властова селективност за гланц на семпли партийни курсове и затова без компетенции-са вирус, който ни остави оголени в тази беда днес.

   Безчовечието е извикано много отдавна от властниците и днешните опити за верни стъпки са сред пожарите на арогантността им, за това са слаби и оставят хората да мрат по стълбите. Това да не са кметове, депутати и министри, че да ги оздравяват?! Портрети, портрети на Борисов дайте за пропуск към живота!

   1. Ужасно е, потресаващо, но е истина „Това да не са кметове, депутати и министри, че да ги оздравяват?!“.Отвратителна истина!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *