Регистрация
Публикувано на 12.03.2018 / 9:21

РАЗКЪСАХ СЕ ТАЗИ СУТРИН –МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ ГЕЕРАЛА АТАНАСОВ. ЧЕТИ ЕТИКЕТА С БОБИ Б.

БОЙКО БОРИСОВ Разкъсах се тази сутрин – Мая Манолова или Геерала Атанасов. Мая Манолова се е барнала с ярко червило и мноого бела пудра и весело разказва как ще нараним пенсионерите по Великден. Щото, вика и в храната има нещо весело. А Геерала направо е главозабълбукващо възмутен от разни афери. С такъв Атанасов, ДСБ умрЕ, за жалост. За жалост, не заради Атанасов, а защото държавата има нужда, въпиюща нужда от нормални извънпарламентарни партии.

Впрочем по какво е генерал Геерал Атанасов?

Ама е хитър – каза, че няма да изнася кухнята на балкона. А?! Превеждам – нямало да каже дали Зеленогорски и приятели ще се присъединят към ДПС, ох, пардон – ДСБ, понеже последните пак искат оставката на Боби и пак не го обичат. Като през 2011, 2013, 2014….. Само малко го обичаха – през 201.. , забравих вече. Вчера гледахме един филм за хамелеоните в Мадагаскар. Не знам защо точно пък за тия животинки се сетих. Правят се на листа, на клони, на дънер, движат се много бавно и като стигнат съвсем до плячката – хам, и са нахранени. После дълго почиват и за да не се хАбят, не се движат много, много…. спотайват се, така да се каже, сред листата.

След Геерала, за да стане съвсем интересно, Биляна Гавазова развълнувано ни предложи темата – полезно ли е да се отслабва с неща, купени от интернет. Като знаем на Боби Б. кое му е любимото предаване*, малко е нетактично да се говори за разни отслабвания… Ама, нейна си работа. Обаче Нова отвърна достойно на удара – занимаваха се с гримовете от интернет. И те опасни.

Но гвоздея на радостта от телевизорите е около стоте анонимни сигнали за тормоз месечно, в нарочна кутия за това в едно училище. Директорът е много доволен. Е, не били много, ама има време. Който не е пуснал от третокласниците, да пуска, ей! Децата също са доволни – могат да си пишат срещу когото си искат, щото анонимно, нали разбрахте. Едно време му викаха доноси на това, ама сега е Борба с агресията. Те и от ОФ-то така викаха навремето – борим пороците, помня аз. От другата година директорът обеща, че ще има и табло на позора.

––

* В едно интервю Боби Б. каза, че любимото му предаване, от всички телевизори и за всички времена е Чети етикета с Биляна Гавазова. Не уточни Гавазова ли харесва повече или да чете етикетите и да се пази от опасните неща.

Виктория Тинтерова

Коментари 6 за
“РАЗКЪСАХ СЕ ТАЗИ СУТРИН –МАЯ МАНОЛОВА ИЛИ ГЕЕРАЛА АТАНАСОВ. ЧЕТИ ЕТИКЕТА С БОБИ Б.”

  1. Абе гледам, че тук става на въпрос за ТВ- предавания, не знам дали мястото му е тука, но нямам търпение да споделя моето „ПРЕЖИВЯВАНЕ“ от това което гледах (ох не помня по коя телевизия беше), началото съм го изпуснал, започнах да гледам от някаде. Гледам една група артисти (мъже и жени) в една голяма празна (явно спортна) зала, една дълга маса и две пейки и някакави постелки на които явно се вижда, че един човек спи. Тока угасва и един по един се изреждат „артистите“ да въртят педали на едно колело което произвежда ток и така в залата е светло. Докато един върти другите „плюскат“, на масата се виждат много буркани. Един от тях е с голямо шкембе, друг с Килимявка, значи Поп, аз мисля, че това бяха хората дето играят майче „Столичани в по вече“, сетих се, че вие ги наричате „КОМИЦИТЕ“, ех си казвам ще погледам (между другото за първи път, викам си чакай тия най после да ги видя какво представляват) та да се посмея, да разпусна малко след напргнатия ми ден. Момент, аз не написах ли по горе група „АРТИСТИ“ ?, ама какви артисти те „декламират“ някакви диалози, като чели четата стихотворение от лист хартия, абе тези хора не са ли гледали Парцалев, Калоянчев, как се играят комични роли, чаках, чаках, чаках, да дйде някакав момент където да поне да се усмихна, обаче няма, вместо да разпусна, аз каталясах още по вече и затворих телевичора. Абе хора, ама тези „АРТИСТИ“ вземат пари за това което правят, МОЛЯ ВИ СЕ ПОМОГНЕТЕ МИ, от това гледане получих ТЕЖКА ТЕАТРАЛНА КОНТУЗИЯ, как ще я излекувам не знам, някой ми каза, че много трудно заздравявали и лечението траяло много дълго, или аз сам съм си виновен след като не съм знаел че съм абсллютен примитивен кретен, къде съм тръгнал да си навирам носа в такова изтънчено висше театрално изкуство приемливо само за публика със изтънчен театрален вкус. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ. Баджо германеца

    1. И аз си мисля, че тези артисти и тези, които им пишат текстовете ,никога няма да достигнат Парцалев ,Г.Калоянчев, Стоянка Мутафова, да не говорим за Апостол Карамитев и всички др.от онова време. Същото е и за западнити кино.

  2. Меризливият Гном Атънасофф ! Колко сполучливо го кръстиха неговите колеги от НСС. Булчето му Атънасова избяга с децата и шестте милиона долара у Америка да си ги харчи. А Атънасовфф реве като карпатска мечка за власт и още пари. Ама нема. Костоф си отиде, а власт наследниците му нема да помиришат повечи…

  3. Любимото предаване на БОКо е т’ва, в което #Той е единствен участник, и „разговаря“ с мълчащите по принуда…!!! :::)))

    Дааа…!!!

  4. Аз пък загасих телевизора, щото се уплаших да не прелее водата от наводненията през екрана.Отиде цяла седмица сега, до като отече.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>