Регистрация
Публикувано на 15.10.2018 / 8:50

РАДЕНКОВ: УБИЙСТВЕНАТА КОРУПЦИЯ Е НЕМИСЛИМА БЕЗ ЧАДЪРА НА БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ! КАТО ВИ Е СТРАХ ДА МЕ СЪДИТЕ, СЪЗДАЙТЕ КОМИСИЯ КЪМ НС, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА МЕН И ОБВИНЕНИЯТА МИ!

ИГНАТ РАДЕНКОВОтворено писмо

До Председателя на Народното събрание на Република България,

Уважаема г-жо Караянчева,

Моята тревога идва от това, че всички ние не осъзнаваме какви са последствията за нашето общество вследствие властващото беззаконие и убийствената със своите размери корупция, която като раково образувание е обхванала целия държавен организъм. Страната ни се намира в състояние на най-жестоката национална катастрофа, несравнима с останалите нито по социално-икономическата разруха, нито по дадените жертви. Най-тревожното е, че много от процесите стават вече необратими.

Ето защо на 23.06.2018г. в отворено писмо до премиера Бойко Борисов споделих тревогата си, подкрепена с десетки, десетки конкретни и неопровержими факти, от които ясно се вижда, че корупцията е достигнала нивото на цинизъм.

Това е основната причина да заявя категорично това, което заявявам сега и пред Вас, че тази убийствена със своите размери корупция, която съсипа икономиката ни и доведе народа ни до просешка тояга, която вече застрашава националната сигурност на страната ни, е немислима без благоволението и пряката намеса на министър-председателя Бойко Борисов и осигурения чадър над престъпността от Главния прокурор Сотир Цацаров.

Очаквах, че при тези си публични квалификации, още на другия ден говорителят на Главна прокуратура да обяви пред обществото, че срещу мен е предявен иск и е заведена съдебна преписка. Въпреки че имам себе си за отговорен човек, доказал съм го във времето, заявих, че ще представя и комплексна съдебно-психиатрична и психологична експертиза, с което още един път декларирам, че нося пълна отговорност за казаното от мен. Нищо подобно не се случи.

Остава да питаме защо се предявяват искове и се съдят редица хора като Йончева, Нинова и др., с което се декларира, че господата държат на достойнството си, а срещу такива категорични обвинения от моя страна не предприемат действия. Те са длъжни, най-малкото заради авторитета на институциите, които оглавяват.

Аз съм и ще остана последователен в отстояването на истината. На 03.09.2018г. в предаването „Не се страхувай” с водещ Васил Василев по „Евроком” заявих и повторих, този път гласно, всичко казано по-горе по повод министър-председателя и Главния прокурор.  Не без значение е и анонса, който направи водещия, познавайки от години моята обществена полезност и мащаби, че във втората част от предаването му ще гостува един безкрайно честен човек, един безкрайно трудолюбив човек, който е заложил себе си в борбата с корупцията.  И отново глас в пустиня!

Ето защо този път се обръщам с молба към Вас, да се създаде анкетна комисия към НС, която да разследва случая с обвиненията, отправени от мен към министър-председателя и Главния прокурор. С две думи, най-после българското общество да разбере истината.

Молбата я правя отново под формата на отворено писмо, тъй като обществото ни се управлява на принципа „Над нас е Господ, след нас потоп!”. Окончателно е скъсана връзката общество-управляващи.

Вторият ми мотив, формата да бъде отворено писмо, е българският народ да види искрени ли са в намеренията парламентарно-представените партии в борбата им с корупцията и паралелната власт, и ще подкрепят ли те създаването на въпросната анкетна комисия. Аз никога не съм търсил някакви ефекти, но не виждам никакъв друг път да се стигне до истината, тъй като господата не демонстрират силата на закона, а се възползват и демонстрират силата на властта си. Сигурен съм, че само в един публичен процес след представените от мен не десетки, а стотици конкретни примери, с неопровержими факти, касаещи злоупотреби, кражби за милиарди левове, българският народ ще разбере колко брутално, цинично и пладнешки е ограбван труда на цели поколения.

Всички сме наясно, че господата ще направят възможното проблемът да се протака и размива във времето по познатия принцип до сега „всяко чудо за три дена”, но ще сгрешат, защото през това време аз ще изляза в публичното пространство чрез все още некупената преса и социалните мрежи, с конкретни примери за корупционни практики и цели схеми, наложени от годините, с които се присвояват милиарди левове. Най-после да видим и разберем дали нашето общество окончателно се е примирило, шепа престъпни безродници да продължават да се разпореждат със съдбата на един цял народ, дали окончателно е приело наложения му геноцид.

Уважаема г-жо Караянчева,

Не може което и да е общество, не само нашето, безконечно да се крепи на базата на демагогията, лъжата, грабежа и най-вече страха. На практика дотук казах нещо, което се знае от целия изстрадал, ограбен и унижен български народ, а именно, че царят е гол!

Игнат Раденков

Коментари 12 за
“РАДЕНКОВ: УБИЙСТВЕНАТА КОРУПЦИЯ Е НЕМИСЛИМА БЕЗ ЧАДЪРА НА БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ! КАТО ВИ Е СТРАХ ДА МЕ СЪДИТЕ, СЪЗДАЙТЕ КОМИСИЯ КЪМ НС, КОЯТО ДА РАЗСЛЕДВА МЕН И ОБВИНЕНИЯТА МИ!”

 1. Бьлгароубиеца мутра и авера му ЗЛАТЕВ ГЕПИ груп си крадат евросредствата ,купуват си хасиенди и ХОТЕЛИ за по100 милиона вьв Барселона ,вили и яхти на Халкидики/САНИ резорт/,конюшни в Шуменско пьлни с арабски коне за по 1 милион лева БРОИКАТА ,влагат краднатия кеш в Лихтенщаински банки и Люксембургски банки ,изкупуват ВЕИ И СОЛАРни паркове назначили са за шеф на НС една проста и нахална женица БИВША НАДЗИРАТЕЛКА на ШИВАШКИ ЦЕХ в Кьрджалiиско турско село и кво очаква варненския строител -легенда от тая женица да се ИЗПРАВИ С/У РЬКАТА КОЯТО Е ХРАНИ ,ми нали още утре ще я прати на трудовата борса в КЬРДЖАЛИ да брои колко чифта дрехи са ушити за деня и изпьлнена ли работната норма

 2. вечната дъвка на псевдо-демократите – „евро-атлантическите“ ценности коренно се различават от общочовешките ценности и по същество включват: 1. Алчност; 2. Лъжа; 3. Отказ от християнската религия; 4. Отричане на семейството; 5. Пропагандиране на хомосексуализма; 6. Тайна подкрепа на фашизма. а дивата русофобска истерия на т. нар. „евро-атлантици“ произтича от сблъсъка между две ценностни системи : „традиционната“ / цивилизованата /, която се опитва да съхрани от разрушение света / Русия /, и „прогресивната“ / античовешката /, която е разрушителна и се олицетворява от англо-американците и техните слуги…
  всякакви блябосвания за „евро-атлантически ценности“, изградени върху труповете на милиони избити индианци, африкански роби, колониалното население в заир, ангола, мозамбик и в северна африка, както и на славяните и евреите от немския райх – та ето това са нашите „учители“ по демокрация…между другото демокрация е гръцка дума и означава народовластие, при което гласът и волята на всеки гражданин са се вземали под внимание при сключване на военни съюзи или при участие във война ! и каката нека да се опита да мисли / с главата си/, че веднъж подписали /без референдум/ договора за участие в престъпната шайка наречена НАТО, чиято основна задача да обезпечава с военни средства достъпа до чужди ресурси за англо-американските монополи, не означава, че трябва да сме во веки веков техни роби и нашите синове да гинат на бойното поле като „пушечно месо“ за печалбите на „Шеврон“, „Монсанто“ и „Дженерал Електрик“…

 3. Следващата стъпка е да се изпратят всички тези документирани сигнали до всевъзможните отговорни в тази насока т.н. европейски институции, които ако не се задействат, поне ще Му опъват нервите и ще ни стане ясно #Кой точно Го крепи.
  Патицата става само добре сварена с кисело зеле и запечена на фурна, а да и да кряка т.е. да ръси простотии.

  1. В Европейската комисия имат даже по-вече информация от нас , но мълчат , защото така им е изгодно-Тиквата ги слушка!
   Така , че от там не се надявайте!

  1. В еврогейско вече четат само официален ПР – страхувани са от гневната заплаха отправена към тях от БОКо-КРАТУНьо…!!!! :::)))

   Дааа…!!!

 4. Колко пъти този човек излиза с писания за корупцията в държавата и никой не обръща внимание.Институциите гробовно мълчат.Ще го докарат пак до там,“че свестните у нас считат за луди,глупеца вредом всеки почита“.За съжаление така е в нашата държава!

  1. За съжаление това българско умотворение вече стана емблема на цяла Европа – без Унгария, където твърдата ръка на Орбан говори без много думи. Жалко за истинските българи – умни, способни и мислещи.

 5. Патицата от пекинския Виетнам е покрита/защитена от същия чадър – хванала се е за шлифера Му…!!! :::)))

  Дааа…!!!

 6. Г-н Раденков , и това писмо ще отиде като глас в пустиня!
  Няма никакво значение кой управлява България , всеки ще слушка американците за които това положение в България е изгодно!
  Ако дойде нормално правителство , ще прекрати ненормалните концесии за американските фирми и дупченето за шистов газ , което между другото не е преставало от няколко години , но управляващи и американци лъжат , че дупчат за обикновен природен газ! Това е в Добрички регион , където уж имаше протести , но те ги излъгаха!
  Така , че нашите усилия за изправяне на България на крака , трябва да бъдат насочени първо и най-вече за изгонване на американците от страната , излизане от НАТО и закриване на ненатовските бази , защото те са персонално американски!
  Ако не се направи първо това , всичко друго е ала -бала и няма да има никакъв ефект!
  А аз не виждам как ще стане това , защото янките няма да си тръгнат от тук без бой!
  И , какво , пак май трябва да се надяваме на Русия!
  Всичко друго е кауза пердута!

 7. дуфалак, дуфалак - вчера аках днеска пак (О. Гиржикоф) каза:

  Вече по два пъти на ден. Ужасна лекота. Пълен професорски кеф.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>