Публикувано на 06.08.2020 / 14:15

РАДЕВ, ЗА ВТОРИ ПЪТ ТИ КАЦНА ПТИЧКАТА НА РАМОТО, С НЕЛЕПИТЕ ЛИЧНОСТИ С КОИТО СИ СЕ НАОБИКОЛИЛ, СИ НА ПЪТ НА ПРОВАЛ!

РАДЕВ, ЗА ВТОРИ ПЪТ ТИ КАЦНА ПТИЧКАТА НА РАМОТО, С НЕЛЕПИТЕ ЛИЧНОСТИ С КОИТО СИ СЕ НАОБИКОЛИЛ, СИ НА ПЪТ НА ПРОВАЛ!Г-н Румен Радев, птичката Ви каца за втори път на рамото след четиригодишно нищоправене и Вие отново сте на път, с нелепите личности, с коите сте се наобиколил, да се провалите, което нямаше да е голям проблем, ако провалът Ви не ни касаеше пряко – всички нас, които всяка вечер сме под прозорците Ви.

Там, на същото място са и кадрите Ви, като не визирам себе си, както говорят злите езици, а всички онези болни за държавата си хора, които са успешни в по- голямата си част и са като ударени от отвратителното настояще.

Тагвам и г-жа Десислава Радева, та белким някой се сепне и прочете този текст. Мерси!

Георги Дренчев

Бележка на Веселина Томова: Пяна ми излезе на устата години наред да обяснявам, че с тия пристиснати „хабилитирани“ лица, с тия военни „коне с капаци“ без грам бачкане на друг терен и усет за това какво е да взимаш решения и отговорност на терен, с тия, директно казано бла-бла плашипутарници, напъплили около Румен Радев, нищо няма да стане, и провалът е неизбежен.

Радев е капсулиран посредством тях, те неистово умрат от страх да не допуснат никой стойностен до него, за да не загубят „позицията“ си за утрешна власт. Жоро Дренчев е прав, птичката кацна за втори път на рамото на Радев, но той ФАТАЛНО закъсня/ва/. Писала съм за това. Знам много повече, отколкото пиша, и мълча само заради „революцията“. Но ще дойде и това време – поименно всите мушмороци ще бъдат извадени наяве, защото сто пъти го написах – единственият, който може да спечели и да отиграе ситуацията с липса на алтернатива – пълна с патерици на Боко и никаква опозиция, е Румен Радев.

А тия „хабилитирани“ и военни, и така нататък лица – дрънки и глогинки, които са го накачулили като кърлежи, единственото, което правят е да пишат програми и да му дават най-тъпоумните съвети.

Ако Радев не се еманципира от тия типове, още сто пъти съм го писала – ще стане по-омразен от Боко, защото ще предаде Надеждата. Която е единственото, което остана.

Последен шанс давам аз, и то свирепо кратък като време шанс, въпреки изключителния си скептицизъм, заради хората, които са около Радев. Но никоя „революция“ няма да ме спре да им размажа словесно бля -бля физиономиите.  Защото ми писна!

Afera.bg

 

Коментари 43 за
“РАДЕВ, ЗА ВТОРИ ПЪТ ТИ КАЦНА ПТИЧКАТА НА РАМОТО, С НЕЛЕПИТЕ ЛИЧНОСТИ С КОИТО СИ СЕ НАОБИКОЛИЛ, СИ НА ПЪТ НА ПРОВАЛ!”

 1. В световната история не съм чел за въстание,революция или война които да нямат изявен лидер или водач .За Президента Радев гласуваха 2 милиона души с надеждата че ще застане твърдо срещу мафията и крадците в държавата ,но досега уви няма такива признаци! Явно съветниците около него са пак поредните блюдолизци готвещи се за нова софра.Декретите ,програмите ,плановете идват след добре свършена работа за разчистване на държавата.Г-н Президенте, народът очаква от вас смели действия ,а не само изявления иначе и вие ще се отечете в канала и ще отидете на бунището на историята!

 2. Раздорът е факт. Слави- Първанов е Гергов- свинаря са против Иванов открито. Радев не е решителен. Какво е бъдещето на протеста? Търсене на келепира. Да си спомним думите на Левски, когато го попитали кого ще изберат българите за падишах след като се освободи България. Толкова ли сме алчни и прости , че да сме готови да погубил държавата си? Вие кажете господа български генерали?

 3. Незабавно организиране по цялата държава формиране на ПЪРВИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ НА ЕДИННАТА НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ – като форма за реализация НАРОДЪТ – СУВЕРЕН и СУБЕКТ НА ВЛАСТТА, реуализиращ я НЕПОСРЕДСТВЕНО Чл.1, ал.1 на КОНСТИТУЦИЯТА. Лозунгът: ЦЯЛАТА ВЛАСТ на ЕДИННАТА НАЦИОНАЛНА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ!

 4. Помислете малко ?къде в света управляват пенсии от министерство на отбраната ! И как така хем пенсия хем държавна работа и то само за тях .за другите не се отнася !

 5. Когато избираха Радев, Бойко извади срещу него Цецка. Това е показателно. ДПС си имаше плевньо, ама той беше нетърпим. Слагаме човек на БСП от униформените – мъж вместо съществото плевньо, ама някак тихомълком остава администрацията на плевньо и не само това, ами Бойко маха в отчаянието си трима важни министри по подозрение, че са на ДПС. Това си е политически инженеринг с цел да се запазят квотите при порциите. Правителството е имало трима министри на ДПС заедно с „патриотите“ на мулти. Радев изтупа от праха отново човек на мулти да прави стратегии. Въртим, въртим все в обръчите. Мисля си колко става въпрос за политика и протести или става въпрос Бойко елегантно да се изсули и да обясни защо това което е продавал и обещавал няма да стане. А той много е обещавал щом му позволиха да има едновременно Гаргамел и Сталинка. То не бяха суперкомпютри, то не бяха милиарди. На Сталинка й гласуваха специално правило за възраст. Зае място традиционно за американец и за нея гласува и Русия. Стана така, че парите за иновации се разпределят за кафенета и ресторанти. Трагедия. Дори пари за българската ваксина няма. Нарцисът Бойко е готов сам да се махне само правителството да остане. Много прилича на изсулване с мерки за запазване на порциите.

 6. >А бе ,то така и така на есен се очертава извънредно положение …
  Който е най-бърз – той ще го въведе.

  Копаенето на тунел към Сомалия не може да бъде засегнато от никакво извънредно положение.
  Т.е. за ДНК стадото ми няма голяма разлика кой ще властва през есенно зимния период.

  Ний на нашия Главен доктор тука на Четвърти километър му викаме ,,Доктор уж боли“.
  Айнщайн каза ,че вероятноста птичката, която каца на рамото да се ицвъка е едно към гьотуре и по рядко….

  1. Да…. През есента за съжаление в глобален мащаб започва зимата и ще се натискат кой да управлява дотогава, защото може и да е вечно 🙂

   1. Радев се командва от псито – сополанчо атлантиката където ходи да подарява икона на папата а той самия е юдей , освен това качи на трабант клинтънови и оттога взема думата без никой да го пита…

    1. Каква икона ще подарява и с какво право тоя безроден безсрамник? Трябва да бъде съден и анатемосан за репликата :“Майната му на православието“!

 7. Браво! Само един доблестен и самокритичен човек би обърнал внимание на градивната Ви критика! Градим мнение, според предстоящето! Поздрави за коректива, който сте!

 8. „Организирана Престъпност в България“ – Уикипедия каза:

  Господин Президент Радев,

  От името на много уважаващи Ви българи, не пропускаите историчреския шанс и отговорността която имате да поемете положението под контрол.
  Въведете така нужното извънредно / военно положение, проявете мъдрост да елиминирате провокатори и кандидати за провилегии, сформираѝте незабавно анти-мафиозен съд коѝто да започне с голямата метла от любен гоцев и надолу по веригата на всичките му производни изчадия, та до наѝ-модерните му мутанти.

  Съд, конфискация, търсене на отговорност до дупка, зачитане на всички възможни доказателства за свързани престъпления като се почне от главата, та до наѝ-последния селски пъдар които е тормозил народа ни!

  За тези които ще ме обвинят че намеквам за народен съд, напомням че разликата е е в това, че през 1944/45 година пострада интелигенцията и цвета на България докато сега това би било акт за възмездие срещу престъпници и ръководеща ни простотия.

  Бог да Пази България, кураж и вяра в интелекта на народа!

  1. Уважаеми господине,
   Относно военното положение:
   България няма армия. Сега ли се сетихте за армия?
   В България и мъже няма, драги господине, защото армията не създава мъже, но ги формира.
   Армия без мъже е Параграф 22.
   И уважаеми господине, президента е в един от 52 та пола на самоопределяне според европейската ценностна система която най малко толерира пол: мъж и пол: жена. И сега драги ми господине вървете на майната си!

 9. Станислав, на сто процента сте прав за НФСнаБойко. Той точно и за това бе създаден. Успя за жалост да заблуди много хора, особено по-възрасното поколение със системна, естествено справедлива критика по ТВ СКАТ на ГЕРБ. Сега имам опасения, че по същия път и схема на задкулисието е тръгнал Славчо Трифонов – телевизия 7/8 – партия „Има…“ – избори – патерица. С тази разлика, че залага на младото поколение и правилно подкрепя протестите…А самият той като го слушам досущ се изразява често просташки към екипа си, както прави в много по-цинична форма ББ, Пък и един чужд език за 53 години не е научил. Интересно откъде го има това самочувствие със сценаристи, всичките мекащи… До един начело с него без грам политически опит.

  1. За 7/8 съм 200% съгласен.
   От три месеца са убедени че ще са във властта. Днес и социологическите агенции им дават равни проценти с ГЕРБ. А тях ги няма на протестите.
   Готвят ги за повече от патерица и да вече са купени.

 10. Без да навлизам в подробности за уникалното разместване на пластовете в световен мащаб се оказва, че в България няма мъже. Радев и мутрата не се различават, страхливи и природно неграмотни. Но има хора и с мъжко поведение: Р. Инджова и В. Томова.
  Този живот не е само за смелите, той е за всички. И за червеи и за орли. Кой как си го живее си е негова работа.
  Не чакайте друг да ви свърши вашата. И не ревете, борете се.

 11. Беженар
  „Валери Симеонов, лидер на НФСБ и зам.шеф на НС заяви преди малко, че правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет.”
  Ами да,абревиатурата НФСБ беше разбрана и разчетена – национален фронт за спасение на бойко.

 12. Проф. Маринов сам каза, че България е лидер по стратегии на глава от населението. Въпреки това, сега когато целият народ е вперил поглед с очакване в Радев, той вместо да ни поведе с политически проект (разбира се не директно воден от него), се пише поредната такава. Президентът имаше предостатъчно време и ресурс зад себе си, за да състави една проста и ясна за хората краткосрочна управленска програма. План-програма състояща се от цели, начините за постигането им и очакваните резултати (ясни критерии за изпълнение). Не е необходимо пълно съгласие за нея, а само Радев да е гарант, че това е най-доброто за страната. Не е нужно и целите да са много големи, но е задължителна една ревизия на предходните управления с последствия, която да върне вярата в справедливостта. Чак след изборите може да се работи по дългосрочни стратегии. Сега трябва да се действа бързо и енергично, за да не се разпилее енергията на хората за промяна. 

  1. значи предлагаш сегашното задкулисие да се подмени с ново – да ни поведе президента, ама някак си да стои отзад – неприемливо
   софиянци, не дремете пред телевизорите и компютрите, а всички на площада, на протеста
   там е истината

   1. Мандатът на Радев свършва януари 2022г. Не виждам нищо задкулисно, ако той открито застане зад едно програмно експертно правителство, макар и с друг министър председател. Ако пък хората толкова искат лично той да оглави кабинета, ще трябва да се намери друг достоен българин за поста президент.

 13. От близо 7 милионна България от които в активна възраст 3.5 млн и в чужбина 2.5 млн. протестиращите в страната са около 500 000. Дори привържениците на хунтата да са същия брой като на протестиращите, нима останалите милиони са без позиция. Хора, време е, това е нашето бъдеще и най-вече на нашите деца, които сега са на площадите. Да ги подкрепим! Никой отвън и отвътре не го е грижа за нас.  Да си отвоюваме сами и върнем нашата красива България!
  НАРОДЕ!!!

 14. Не говоря за Вашия материал „Афера“ ,а за това ,което се пише по форумите. Нереални неща,които няма как да станат,а хората заживяват с илюзии и когато те не се осъществят остават разочаровани.

  Благодаря за материала ,касаещ г-жа Моника. И си спомних думите на покойния ми вече баща,за времето преди 9-ти септември : “ Когато един кръчмар имаше двама сина единият беше комунист,другият-фашист,че все да е закачен за властта „.

  1. От днес е изписана вкъщи. Нито един политик не и се обади. Не се обади и президента. Очевидно бития студент бе по-важен от Ренета Инджова, щото тя сама паднала, нали, господин Радев?!

   1. Нямам думи,безмълвна съм!!!
    Аз поне предполагах,или поне се надявах,че ако евентуално Президента ни Румен Радев състави Служебен Кабинет,начело ще бъде НАЙ-ДОСТОЙНАТА,НАЙ-ПРЕКРАСНАТА,НАЙ-УМНАТА,НАЙ-ХРИСИМАТА,Госпожа РЕНЕТА ИНДЖОВА!!!
    При това развитие на събитията,със тези уникални дебили около Президента,нищо няма да се случи!!!
    Жалко!!!

 15. НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С ТОМОВА, КАТО ЧУХ ДНЕС ЧЕ ОТНОВО ЩЕ ИМА ИЗЯВЛЕНИЕ НА ПРЕЗИДЕНТА, СИ КАЗАХ, НАЙ СЕТНЕ СТАВА НЕЩО ВАЖНО, А, КАКВО ИЗЛЕЗЕ, ПОВТАРЯТ НИ СЕ НЕЩА, КОИТО И МОЕТО НЕРОДЕНО ВНУЧЕ ЗНАЕ, ЧЕ СЕ ГУБИМ КАТО НАЦИЯ И ДРУГИ ВРЕЛИ НЕКИПЕЛИ ОТ НЕГОВИТЕ СЪВЕТНИЦИ, ДОСТАТЪЧНО ВЕЧЕ Е НАГАЗИЛ ВЪВ ВОДАТА,
  ,ТОЙ ЛИЧНО, А АКО НЯМА СМЕЛОСТ, ДА ИНИЦИИРА НОВА ПАРТИЯ С НЕГОВИ ВИЖДАНИЯ И ДА ПОВЕДЕ ТЕЗИ КОИТО МУ ВЯРВАМЕ ВСЕ ОЩЕ. .ПРИСТРАСТЕН СЪМ, ОФИЦЕР ОТ РЕЗЕРВА НЕЩО ПОВЕЧЕ, ДОРИ СВОБОДНА ТЕЛЕВИЗИЯ НЕ ГО ОТРАЗИ ПРЯКО. ДОСТАТЪЧНО АНАЛИЗИ ИЗЛЯЗОХА, ТОЙ САМ БИЕ ГЕРБ С БОЙКО,КАКВО, ОЩЕ ЧАКА,ИМПИЙЧМЪНТА НА ДАНТЕЛАТА ЛИ,АМА МОЖЕ И ДА СТАНЕ ЩОТО ВЕЧЕ И ДОГАН МУ СТАНА ВРАГ,А Е ТОЛКОЗ ПРОСТО, ЯХНИ НЕДОВОЛСТВОТО НА ХОРАТА,ВЕЧЕ МЕСЕЦ НЯМА ИЗЯВЕН ЛИДЕР,АЗ СЪМ ТАМ ПРЕЗ ДЕН, ПОНЕ ЧЕТИРИ ПЕТИ ОДОБРЯВАТ ВСЕ ОЩЕ ПОВЕДЕНИЕТО МУ, НО НАКРАЯ НАИСТИНА ЩЕ СЕ УБЕДЯ В НЕЩО В КОЕТО, КАТО ДЕЙСТВАЩ ОФИЦЕР ВИНАГИ СЪМ ОТРИЧАЛ, ДА ВЯРВАШ В ЗОДИИ,, ТРЪМП, БОКО, РАДЕВ СА. Б Л И З Н А Ц И

 16. Както казва колегата „plim“ ами трябва всеки да отдели 10 минути и да прочете най-после Конституцията. Там си пише кой и какво може по закон. Признавам,че и на мен ми омръзна да чета как Радев ей така може да обяви извънредно положение,да състави служебно правителство още сега и др. Четеш и виждаш-не може ! Става въпрос за 10 минути,за да имаш поглед за реалното положение на нещата. В крайна сметка претенциите трябва да бъдат в рамките на възможното и на закона.

  1. Никой не говори за извънредно положение. За друго говорим, ама няма кой да чуе.

  2. Може да се обяви извънредно положение по предложение на президента,при условие,че се приеме от НС. Така е по конституция.Но настящото НС никога няма да направи това,както отхвърля вето на президента и пр.Всички знаем,че НС обслужва ГЕРБ и компания.

 17. Валери Симеонов, лидер на НФСБ и зам.шеф на НС заяви преди малко, че правителството остава, няма да подава оставка и мандатът ще продължи до редовните избори следващата пролет.Министър-председател остава Бойко Борисов. Нямало други варианти пред тях. Имали работа за вършене и в парламента, и в изпълнителната власт. Нямало вариант за оставка през септември. Кабинетът нямало да се поддаде на уличния натиск и да избяга от отговорност. Изборите щели да са тогава, когато е по Конституция.
  Тези решения били взети тази сутрин на коалиционен съвет при ББ.

  1. Мъжка дума, това значи демокрация. Другото – анархия, желана/подклаждана от РР.

 18. Да се направи Протест в София на 08 август в 20.00 часа…Нека всички да излезем пред входовете като при земетресение и да постоим на вън поне 8 минути…Да покажем на мутрите ОБЕДИНЕНИЕ!!!

 19. Осъждам ги и им искам трибунал за тях,защото им сърбам попарата 30 г. и нито ден по-малко.Пак се извъртяха,няма оставка,тоя цирков номер го играха наскоро,бързо им се изчерпа репертоара.Противостоенето нараства,никой не отстъпва,и няма накъде,сблъсъкът е неизбежен.Милицията бие,цивилна и униформена,демонстративно ,с цел сплашване.Не им дреме от чужди посолства,чужди инфо-агенции,заканват се,готвят блокаж на държавата през септември заради К-19.тАКА ПРОТЕСТНИТЕ БЛОКАДИ ЩЕ СТАНАТ БЕЗСМИСЛЕНИ.а ПРЕЗИДЕНТА да побърза,още малко да се разсейва и ще му скроят кюляфа.

  1. точно казано. Хора, опомнете се вече, ве! нима не усещате, че ни готвят ГОЛЯМ И КВАДРАТЕН (извинявам се, че влизам в рториката на Тиквун)
   Имаме по-малко от месец за реакция. Не се ли обединим (ама сериозно, без предатели), нямаме никакъв шанс.
   То си беше ясно че тиквата няма да подаде оставка – народа вече свикна да го лъжат.
   Трябва С ТОЧНОСТ ДА СЕ АРТИКУЛИРА ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, КОЕТО ГОТВЯТ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ и тогава ще разберете ЗАЩО тиквоч няма да го свалят докато не изпълни външните нареждания.
   Това с Радев е цирк, според мен.

 20. Афера не разбрахте ли най накрая че президента Радев няма намерение да прави политически проект и никога не е имал.Той е прекалено „уставен“, за да вирее в мръсния политически живот в България.

  1. Еми по какво да се разбере?
   Излиза на протеста. Прави политоблъчване. Вика: „Мутри вън!“. Стиска юмруче.
   Като кажеш А и Б и хората чакат за В.
   А няма В.
   И хората почват да търсят причина що няма В.

   1. Перладжията, освен да чакате някой да направи нещо, друго знаете ли?

    1. Уважаеми Генчо Гунчев,
     Аз не съм чакал 10 години Бойко Борисов да научи английски, гласувайки за него.
     Горд съм, че нещата, които станаха сега съм ги предвидил още преди 20 години и съм взел правилното решение, което съм привел в действие.
     Мога да си позволя безпристрастно да разсъждавам за състоянието на българското общество.
     Приканвам всички да пишат по темата, а не за пишещите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *