Публикувано на 07.11.2019 / 21:15

ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТА

ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТАЗдравей, кретен, изобщо не си мръднал!
Нека те видят тия, дето те припознаваха в дясност, каква парвенюшка щета си!

ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТА

Изказванията на Борисов и Плевнелиев, целят да предотвратят една бъдеща широка коалиция срещу ГЕРБ, което е най- големия им страх, а арогантността им издава единствено безсилие и паника.

Важното е, господа Борисов и Плевнелиев, че циганите са ни десни и харесват Графинята, другото не го мислете, рано или късно, ще отидете, където ви е мястото.

Имитацията на законност и оправданието на липсата на правосъдие, избирателно насочено към любимците на политическата върхушка, е водещото у нас.

Тази теза се разви особено широко в последните две години с помощта на извънредния специализиран трибунал за неудобни, нарочени или набелязани за превземане.
Законност у нас няма, заради срутените и приватизирани от престъпното управление институции, които служат единствено за легитимиране на волята Му.

Георги Дренчев

Снимка: Марио Мишев: Първо си помислих, че има панахида на Васил Илиев, но после разбрах, че ГЕРБ имат ивент в ендекато на културата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари 10 за
“ПЪРВО СИ ПОМИСЛИХ, ЧЕ ИМА ПАНАХИДА НА ВАСИЛ ИЛИЕВ, ПЪК ТО ГЕРБ ИМАТ ИНВЕНТ В ЕНДЕКАТО НА КУЛТУРАТА”

 1. ДАНО ТОВА ГО ПРОЧЕТАТ КОЛКОТО СИ МОЖЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ И ЕВРОПЕЙЦИ НЕКА СЕ ЗНАЕ КОЙ НИ УПРАВЛЯВА

 2. Единствено в България мафиата си има „държава“ начело с мутрата тиквун геноцидов

 3. С новия си „бюЖЖет“ (по финансистката Мента) искат час по-скоро да ликвидират хората от третата възраст. Пенсионери ли, дърви се Владито Горанов. Нито стотинка за тях! За циганите – може, те обичат Бойко. Но възрастните да измират час по-скоро, а не да ходят да ми гласуват и да развалят общата картина на герберското свинеполучие.

 4. Никой по света не се интересува от Баце, колкото и да се напъва. Това е съдбата на парвенютата. Освен в Македония, на няколко месеца веднъж, по световните медии никъде няма абсолютно нищо написано колкото и да се рови. Освен Македония, единствен Бай Ганьо се интересува от Краля Слънце. Защо ли? По ред причини. България няма независим съд, журналисти биват убивани и пребивани, най-корумпираната държава, 3.5 млн население, затихваща икономика и т.н.

 5. Харесайте страницата и публикацията.
  Споделете този пост, за да достигне до един господин политик !
  Здравейте г-н Борисов! Казвам се Станислав Тенев на 24г. от гр. Бургас. Реших да споделя всичко това защото се чувствам горд син и внук на хора посяли поне едно дърво, положили поне една основа на къща и подали поне един път ръка на някой в нужда, в тази държава! Гледах доста твои изказвания и забелязах, че има доста ярост и недоумяване в очите ти- защо хората не те харесват- е.. сега ще ти обясня защо…
  Причините са няколко от многото, но аз ще споделя тези, които съм срещал от първо лице.
  Сещаш ли се за машинациите в болниците? Сещаш ли се как лекари на по-високи нива, обявяват цени за инпланти, които всъщност минават през здравната каса и излиза, че пациента си ги плаща два пъти.
  Сещаш ли се защо младите бягат от България? Сещаш ли се защо има толкова голяма престъпност?
  Сещаш ли се за умишлено поставените олигарси във всеки един по-малък град?
  Сещаш ли се как поддържат електората?
  Сещаш ли се бате за какво се вдигат цените на горивата, но само в България?
  Сещаш ли се бате защо хората са гладни?
  Сещаш ли се бате как умишлено във всеки град си има човек? Кой човек ли? Онзи заради, който е и приказката, че ако не си човека на човека- не си човека? Много хора едва ли ще ме разберат, но аз съм убеден, че ти идеално ме разбираш !
  Сещаш ли се бате за лихварите?
  Сещаш ли се, че тези хора са поддържани от други хора само и само, малкото останало фукарийско населенийце да бъде под нечии контрол?
  Сещаш ли се бате как за 12 часа намериха “убиеца” на русенското момиче Виктория…? Като на една експертиза минималния срок за отговор е 3 дни, пак повтарям МИНИМАЛНИЯ…
  Сещаш ли се бате за АЛО-ИЗМАМНИЦИТЕ, от къде имат данните на възрастните дами адресите,телефонните номера, долното бельо, номера на шушоните и т.н. Може би …. полиция, банки….
  Сещаш ли се бате за определени структури в полицията? Сещаш ли се как във всеки град разни фигури от ъндърграунда са недосегаеми ?
  Сещаш ли се как дилъри тровещи децата (умишлено) са необезпокоявани години наред докато в определения град влизат килограми наркотици на месец и са разпръсквани, докато се отчитат с разни по-малки, заловени с по 5-10гр. за да и им върви разкриваемостта?
  Сещаш ли се, че има още куп други неща, за които се знае от къде започват и къде свършват?
  Сещаш ли се бате? Сещаш ли се защо се избиват животните?
  Сещаш ли се защо “Турски поток”, ще минава точно през селата където имаше УЖ чума???
  Искам само да отбележа, че тръбата върви по стъпките на Чумата по овцете в Странджа и по прасетата в Шуменско и Варненско Какво нещо е съвпадението….
  Сещаш ли се защо ще сменяме касовите апарати и софтуерите? Сещаш ли се защо неудобните ги счупват от проверки, а от хора свързани с ЧОВЕЦИТЕ нямат проблеми? Сещаш ли се защо малките аптеки и магазини трябва да затворят?
  Сещаш ли се за протеста на майките на дечица с увреждания?
  Сещаш ли се за гладните възрастни хора, които едвам едвам свързват двата края и които хора цял живот са се трудили с робски труд…
  СЕЩАШ ЛИ СЕ БАТЕ ЗА..
  ЗАВОДИТЕ на Булгартабак къде са? (За Хюндай ще си говорим друг път)
  Кажи ни БАТЕ КОЛКО препра Пеевски през Булгартабак?
  КОЛКО милиарда контрабанда организира и покри за Сирия и Ирак през трита ти мандата?
  Колко е твоят дял в Булгартабак?
  КОЛКО пъти си се срещал със Салам Кадер Фарадж?
  КОЛКО фирми и бизнеси смачкахте и закрихте с Пеевски и Цветанов?
  КОЛКО съдби унищожихте?
  КОЛКО здраво те държат Ердоган и Путин заради контрабандните канали за каптагон и цигари? Трепериш ли нощем?
  КОЛКО плати Пеевски, за да си избере Цацаров за главен прокурор?
  ГЛЕДАЛ ли си записите от офиса на Гергов, при „плащането“?
  КОЛКО плати Пеевски, за да си избере Гешев за главен прокурор?
  КОЛКО? Или вече не плаща, а само издава заповеди, а ти слушаш и изпълняваш?
  КОЛКО те е страх? Колко ти остава и къде ще бягаш? Сънуваш ли бай Ставри?
  Скоро. Поздрави на дебелото момче.
  Сещаш ли се бате защо няма кръводарители? Публична тайна е, че така се осигуряват добри доходи на ромите и всички си затварят очите. Човек в тези случаи е в безизходица и те си позволяват да искат несериозни суми.

  Споделете и се борете срещу мафията, която ни ограбва и убива!

  Сещаш се бате- за много неща се сещаш….
  Прошка няма, помним всичко…..
  Да живее България!

  1. И през Виденовата зима не е имало такъв глад и мизерия, да избият прасетата по дворовете на хората. Избиха птиците, избиха преживните, избиха прасетата, очаквам скоро да подпукат и матриала на тая територия. Матриал остана ли на територията?Чиновниците и циганите не ги броя, те са защитетни от ГЕРБ за изгодно измамничество и слугинство.

   1. И въпросче със занижена трудност.
    България член ли е на НАТО?
    Член е, значи съюзник. Като сме съюзници какво правят заразени с Лаймска болест кърлежи на територията ни? Всичка знаем, че Лаймската болест е разработена като биологично оръжие в лабораторията на Пентагона Плъм Айлънд от Уилям/Вилхелм Бургдорфер. Рашките ли са пуснали заразените кърлежи или китайците?
    2016 се заразих с Лайм. Добре, че имам силен имунитет. А онези, които нямат силен имунитет или не разпознават симптомите?

  2. не преставам да се чудя, как още в началото му се вързаха толкова хора и гласуваха ентусиазирани за него…
   явно медийното промиване и внушение си е свършило работата
   не преставам да се чудя как все още след всичко случило се има и обикновени хора/добре,че са все по-малко/ които го имат за различен от комунистите и за тяхна алтернатива и все още отиват и пускат за него
   /а той е наистина по-различен от бсп-защото е по зле и от тях/
   Никога не съм гласувал за герп, а след 2013 не гласувам изобщо-като видях,че се върна на власт

   Оттогава ми е крайно антипатичен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *